Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:32
25.04.2024
Четвъртък
3.138.175.180


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Везни - Хороскоп за Юли

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Везни - Хороскоп за Юли

Една стара връзка може да припомни за себе си още през първата седмица на месеца. Не се обръщайте назад. Мислете по-практично и не се поддавайте на хора, които се опитват да провалят плановете ви. Напрежението ви се отразява. При родените през октомври проблеми с роднини могат да причинят конфликти в семейството ви. Но вие не позволявайте конфликтът да се превърне в скандал. Много настойчиво и упорито трябва да решите проблеми с бизнеса ви. Тежък битов проблем може да ви накара да започнете да търсите промяна на местожителството си.
Още през първите дни на месеца очаквайте посещение, което може да окаже голямо въздействие върху плановете ви по-нататък, върху личните ви контакти с хора от страната и от чужбина. Везните да не оставят в ръцете на недобре познати хора да им решават въпроси с документи. Не се доверявайте и на тези, които в последно време са се показали като недобри професионалисти или небрежни работници. Усилено обмисляте една продажба. Ако сте сигурни, че няма да се отрази зле на бизнеса ви - направете я. Във връзка с нея е възможно да имате малки проблеми в личния си живот, но може да ги преодолеете. Но ако продажбата е пряко свързана с цялостния ви бизнес, ако заради тази продажба се налага да правите кардинални промени или някакви нови организации - премислете. Към средата на месеца решавате във ваша полза много важен неприятен и проточил се във времето спор с близък човек. Ако се занимавате с изкуство, този период е изключително плодотворен за вас. За много от вас започва нов етап в живота им - по-силен, по-добър и по-успешен. Съдбата ви дава. Бъдете добри и получавайте. Бъдете независими и имайте. Осигурете си стабилност в работата и в личните отношения. Постепенно нещата около вас започват да намират местата си и вие се чувствате по-спокойни и свободни. Имате възможности за пътища в страната. Тези, които не са почивали, трябва сега да го направят.
Везните да очакват предложение за работа от човек отдалеч. Отнесете се предпазливо към предложението. Родените през септември може да имат сериозен разговор с близки по материален въпрос. Няма да делите нищо, но се налага да изясните подробности около имоти. Проблеми с роднина. Неприятни разговори, от които може да разберете, че черноока двойка - мъж и жена, не са ви били приятели, а просто са си играли с вас, дори са ви злепоставяли. Завиждали са на всичко, което правите и постигате. Роднини искат повече, отколкото може да дадете. Това ви напряга. Не сте длъжни да задоволявате чужди капризи.
Посещения: 2171 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          3.138.175.180