Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:52
26.04.2024
Петък
18.116.239.195


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Скорпион - Хороскоп за Юли

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Скорпион - Хороскоп за Юли

Месецът е подходящ за нова или допълнителна дейност. Родените през октомври много мислят и няма да решат бързо отговора си на едно предложение, свързано с деловата им дейност. За родените през ноември периодът е подходящ за водене на преговори. Ако ви се налага да пътувате, направете го в началото на месеца. Скорпионите трябва да обърнат по-голямо внимание на хората около себе си. Постарайте се да задържите този, който сега е край вас. Внимавайте, има опасност да пропуснете точно този, който ви е нужен, и когото Съдбата ви изпраща.

Тези, който са безработни, не бива да губят надежда, явяването на интервюта за работа е печелившо за много от вас. Не се задоволявайте само с препоръките на приятелите и с временна работа. Някои от вас може да получат предложение за работа извън населеното място, в което сега живеят. Ако не сте обвързани в момента с големи ангажименти - приемете. Една промяна е полезна за вас и може да се окаже начало към растеж в кариерата ви. Периодът е сложен, изпълнен с неочаквани събития и възможности. Налага се да вземате спешни решения. Родените през октомври не бива да очакват голямо благополучие. Налага се да внимават за здравето си и за здравето на много близък човек. Вероятно е да се наложи да се погрижат за него. Скорпионите имат неприятен сблъсък с жена, която познават отскоро. Повечето от вас, който искат да започнат нова дейност, независимо къде, нека го направят към края на месеца. Бъдете много внимателни и когато шофирате. Съществува реална опасност от инцидент на пътя.

Родените под знака на Скорпиона, който са в чужбина през този месец, отбелязват успехи. Разумни ходове, свързани с нови дейности, предложения за разширяване на работата ви изпълват месеца. Пазете се от преумора. Риби може да ви изиграят лоша шега, не ги подценявайте. Имате желание да започнете работа на трето място, но трудно може да го реализирате. Може да загубите, ако се нагърбите едновременно с много ангажименти. Здравето ви няма да го позволи. Още в началото на месеца може да получите интересно известие отдалеч. Внимавайте да не ви измами мъж на висок пост. Ако се случи, може да имате неприятности с финансовите органи. Жените обичат екскурзиите и срещите с непознатото. Ако имате време, дайте воля на тази си страст. Тя може да се окаже полезна и за работата, и за личния ви живот. Повечето от вас внасят доброта в екипа, с който работят, но това не значи, че трябва да се оставяте да ви използват. Силата ви е в решаването на търговски проблеми и ако се занимавате с търговия, сега е времето да внесете ред и яснота на всички етапи на сделките си. Всички, който се занимавате с изкуство, имате успех.
Посещения: 2166 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          18.116.239.195