Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:56
27.04.2024
Събота
3.144.202.167


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Стрелец - Хороскоп за Юли

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Стрелец - Хороскоп за Юли

Месец, през който много от вас се радват на успехи, които идват неочаквано. Вероятно е да срещнете приятни и можещи хора и те да ви помогнат да решите много от въпросите, които ви вълнуват. Може да направите сполучлива изява, която да ви донесе популярност. Стрелците трябва да са по-внимателни с хора от земните знаци. Месецът за повечето от вас е добър в материално отношение. Високопоставена личност може да прояви интерес към вас. Тези от вас, които имат намерение да пътуват за дълго в чужбина и да поостанат там известно време, трябва да са по-предпазливи и да и не вземат прибързани решения. Не си позволявайте да вярвате на всички обещания, които чувате. Малка доза недоверие ви е полезна.

През този период става ясно, че повечето от вас са обмислили много добре действията си в една бизнес сделка с партньорите си, а също и с личните си контакти около нея. Може да се зарадвате и на личност, която се е отдалечила от вас, но през този месец отново може да се обърне към вас и да ви търси много настоятелно. Приемете, че този човек е осъзнал грешката си и отново се стреми към вашето приятелство. Не отказвайте срещата, която ви иска. Очаква ви нова лична връзка с голямо значение за вас. Възможно е да ви прегърне нова любов и да ви върне вярата в хората. Пътувания в страната ви носят радост и късмет. В много от тях може да установите полезни делови контакти. Родените през декември може да усетят приближаването на нещо ново в деловата си дейност. Имате идеи, но докато не ги обмислите от всички страни, не предприемайте нищо. Тези идеи заслужават усилията ви. Около средата на месеца можете да направите много приятна покупка.

Родените през ноември имат щастието да са център на внимание пред хора, на които държат. Може да ви направят предложение за допълнителна работа. Трябва да си помислите дали можете да се справите. И сега натоварването ви не е малко. Ако се чувствате преуморени, намерете начин да отпочинете за два-три дни. От доста време приятели ви канят да ги посетите. Направете го през този месец - това може да ви донесе много приятни преживявания. Прекалената заетост вече започва да ви изморява. Родените през ноември трябва да се пазят през целия месец от травми и простуди. Не се подвеждайте по приказките на хора, които искат само да ви дразнят, да ви провокират, вие ги познавате - и друг път сте разменяли с тях остри фрази. Нова работа може да зарадва някои от вас. Промяната може да се отрази добре на много Стрелци, да им предостави нови възможности за изява. За повечето обаче тази промяна е в рамките на досегашните им делови ангажименти. Ако се каните да сменяте жилището си, бъдете много внимателни. Търсете, обикаляйте преди да решите кьде да живеете. Поинтересувайте се за съседите си. Добре би било през този месец да промените нещо в интериора на дома и на офиса си.
Посещения: 1929 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          3.144.202.167