Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:44
29.03.2024
Петък
54.88.179.12


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Козирог - Хороскоп за Юли

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Козирог - Хороскоп за Юли

През този месец ви предстоят пътища в страната, свързани с пари - може би най-после си прибирате изработеното от ваши отдавнашни длъжници. Бъдете внимателни, защото ако на тази тема избухне разправия, може да изплува нещо много неприятно за вас. Възможно е да имате напрежение от делови характер. Около средата на месеца приятно събиране може да ви отпусне. Месецът ви дава много възможности, особено ако сте родени през декември. През периода Овен може да изиграе за вас много положителна роля. Пазете се от ласкатели. За повечето от вас съдбата е закрилница - всичко, което започвате, свършва добре. Не и пречете с недоверие и подозрителност. Обръщайте внимание на близките си, който не живеят заедно с вас. Козирозите имат проблеми с костите си, не бива да ги оставят без внимание. Потърсете специалист за болките си. През този месец имат успех тези, които се занимават с търговия.

Около вас има хора с личен празник, не забравяйте да им подарите нещо. Също и на човек, когото обичате и уважавате. Налага се да преоцените поведението на колега и приятел, който в последно време много ви тревожи, но и ви досажда. Преценете и вашето поведение, може би вината е във вас. Родените през декември за кратко време може да изминат много пътища в страната, по които да договарят нови общи работи и да сключват сделки. Около вас има дете, което иска да му дадете самостоятелност. То може да поиска и повече пари. Вие трябва добре да обмислите това искане, откъде идва, какво се крие зад него. Разберете нещо за приятелите му, за заниманията му извън дома - има вероятност да попаднете на нещо много неприятно. Вземете мерки. На родените през януари може да се наложи внезапно да пътуват във връзка с неясноти около имот. Тлее някаква разправия. Вие сте наясно откъде идва опасността и е във възможностите ви да преодолеете разпалването на конфликт. Постарайте се, защото ако се разгори, конфликтът може да отклони вниманието ви и да загубите позиции, който вече сте защитили. Може да ви отнеме и много време, а това е загуба за вас.

Този месец преминава под очакването на едно предложение за допълнителна дейност. Приемете предложението, ако се връзва с основната ви професионална дейност. В този случай тя може да ви донесе и финансов успех, без много усилия и напрежение. Нещо повече - нещата като че ли се подреждат сами. Ако приемете предложение, което е в друга професионална област, може да се справите, да ви се заплати, но полученото да е по-малко и с повече усилия. Тези от вас, който са свободни, могат да получат предложение за годеж, а на много да им се направи предложение за брак. Обвързаните със сериозни връзки да не се впускат в кратки, приятни авантюри, защото може да им излезе солено. На много Козирози това вече се е случвало и едва са оправяли отношенията с интимния си партньор. Към края на месеца може да получите възможност да вземете важно бизнес решение, но няма да се справите сами.
Посещения: 2116 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          54.88.179.12