Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


06:15
24.04.2024
Сряда
18.119.131.178


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Водолей - Хороскоп за Юли

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Водолей - Хороскоп за Юли

Този месец не е време да сменяте нито партньори, нито съдружници, макар че финансите ви са стабилни. Проблеми със здравето на родител може да ви разтревожат. Положете повече грижи и не отлагайте обръщането към специалист. Обърнете по-голямо внимание и на собственото си здраве. Не влизайте в конфликт. Получавате подарък от любов. Пазете го. Родени през февруари, стойте там, където работите сега. Не се подвеждайте по обещанията на мъж, които ви кара да рискувате с промяна на работното място. На пръв поглед обещанията изглеждат много съблазнителни, но си направете труда и поразучете всичко, което е свързано с перспективата на тази дейност и с вашата перспектива на това място. Месецът е подходящ за решаване на битови въпроси, за покупки, за брак или годеж. Вие вървите през този период много уверено и спокойно. Не се страхувайте от приказките на жена, за която добре знаете, че не може да и се вярва. Знаят го и хората около вас. Освен това тя не знае какво иска, капризите и само причиняват неприятности. Пътувате в страната. Възможно е да се наложи да обмисляте и пътуване в чужбина. Предстои промяна на дома ви. Приятелски и делови събирания ви помагат да си изясните някои положения в деловата ви дейност. Те стават причина да си набележите нови делови партньори. Имате възможност да поемете нови ангажименти.

Делови срещи са причина да получите повече пари. Те изведнъж се оказват много нужни. Тези, които имат сериозна връзка, може да решат да задълбочат ангажиментите си. Вероятно е да направите официален годеж. През този месец при някои семейството се увеличава с още един член. Грешки на колеги в работата ви помагат да се представите в по-добра светлина. Професионализмът ви е оценен. Вие сте търпеливи, когато трябва, а именно сега се налага да проявите търпение. Не бързайте да променяте работното си място. Неизяснен делови въпрос, за който определено носите вина, може да стане причина съдружник да промени отношението си към вас. Трябва или да си оправите отношението с него, или да се разделите. Вие може да съжалявате за допуснатата грешка, затова направете усилие и променете нещата. Ако съдружникът ви приеме разговор и обяснение, нещата може да се оправят и да продължите заедно напред. Осъществявате нови контакти през месеца - и делови, и лични.

В началото на месеца може да се появят и предложения за нови дейности при вас. Важен разговор с родителите ви кара да се отпуснете и да се почувствате по-сигурни и освободени. Родените през януари не бива да се колебаят за решения в личния си живот. Времето не чака. Ако връзката ви е сериозна и дълготрайна, може би наистина вече трябва да я оформите официално. Обичате развлеченията. Забавлявайте се. Пътувайте. Имате покани за срещи - вървете. Когато сключвате нови сделки, проучвайте партньора подробно - бъдете наясно защо искате тази сделка и какво очаквате от нея, в разговорите бъдете убедителни в аргументите си. Внимавайте какво подписвате. Четете и между редовете. Пазете се през този месец от загуба или кражба. Обезопасете дома и офиса си.
Посещения: 2034 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          18.119.131.178