Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:08
02.05.2024
Четвъртък
18.222.67.251


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Риби - Хороскоп за Юли

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Риби - Хороскоп за Юли

Това е времето, през което работата ви може да понамалее. Помолете близък да довърши започнатата работа по освежаване на интериора в дома ви. Може да сте много ангажирани с обмислянето на неща, който са или поне поставят началото на нова дейност, която след време да ви донесе нови материални успехи. През този период усещате, че редица проблеми, който сте смятали за трудно решими или за нерешими, започват да се разплитат лека-полека. На повечето от вас им е дадена зелена улица.

През този месец деловата ви дейност не трябва да остава на заден план, каквото и да се случи. Имате пътища в страната и чужбина, може да се наложи да се намесите при решаването на важни служебни въпроси, който няма да търпят отлагане. Имате много засилена кореспонденция и пътувания в страната. Един проблем с дете, свързан с обучението или с деловата му дейност, остава на втори план. Тези от вас, който искат да започнат самостоятелен или нов бизнес, трябва да го огледат от всички страни. Може да привлечете нови хора в екипа си, имате подкрепата за успех от Стрелец. Обърнете внимание на болките в краката и кръста. Имате повече материални възможности. Край вас има още хора с много крехко здраве, погрижете се за тях. Много от вас може да се наложи да пътуват спешно за чужбина, за да решат делови проблеми - и свои, и на близки, който са зад граница. Около края на месеца може да сте поканени на приятно забавление.

Предстоят ви гостувания на хора отдалеч. Може да получите малък, но скъп подарък, който да ви изненада много приятно. Пазете се от светла жена, която може да ви създаде само проблеми. Ако искате да стане това, което сте намислили, не бъдете много самоуверени, избирайте къде да стъпите при всяка своя крачка. Ръководете инициативата си вие, не се оставяйте на влиянието на други хора, особено на малко познати. Имате подкрепата на колегите си. Подкрепят ви при нужда и приятелите ви. Някои от вас може да изпитат любовни разочарования. Човек, който е бил до вас, не е бил искрен. Много може да ви заболи и е по-добре да се разделите. Не страдайте дълго, в края на краищата раздялата е оздравителна за вас. Младите хора да се въздържат от връзка с човек, доста по-голям от тях. За много от тях такава връзка е обречена на неприятности и мъчителна раздяла. В едно от пътуванията си може да срещнете човек, когото да се помъчите да привлечете като партньор и който по някакъв начин да се окаже свързан с любовното ви бъдеще. Всички, който се занимават с обществена работа, се налага да пътуват из страната. Това може да се окаже много важно за тях и трябва да го направят. Открива ви се възможност да направите голяма и важна за вас и работата ви сделка. Може да подпишете важни договори. Бъдете прецизни, когато проучвате условията към тях. Неприятен спор може да се превърне в скандал. Към края на месеца правите нови покупки за дома ви.
Посещения: 1897 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          18.222.67.251