Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:06
25.04.2024
Четвъртък
18.223.32.230


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Овен - Хороскоп за Юни

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Овен - Хороскоп за Юни

Любовта отново ви се усмихва, Овни. Още от 29 май за много от вас са тръгнали изгодни сделки, а в началото на юни се подготвя подписване на договори, закрепва се финансовият ви успех, затвърдява се собствената ви позиция в сферата на бизнеса. Привличането на нови делови партньори, които могат да бъдат роднини, близки приятели или колеги, с които работите и сега добре, може да позволи на Овните да се "вдигнат" на нови хоризонти, да получат обществено признание и добри перспективи, както в деловия, така и в личния си живот.
Имате нови контакти, приятни познанства и романтични срещи. Но трябва да сте наясно, че най-малката проява на агресия или на негативни емоции или упорство може да ви върне назад и да ви припомни поредица от поражения. Възможни са пътища в страната и в чужбина, които са от значение за вас. Пазете се от романтични залитания, защото романтичната ви душа може да ви заплете с неподходящ партньор. Време е да легализирате ваша стара и много плодотворна връзка. Силни дни за повечето от вас. През този месец може да се надявате на повече внимание от страна на човека до вас.
В началото на месеца са възможни приятни неочаквани срещи, свързани с бизнеса. Тези от вас, които искат да променят изцяло дейността си, трябва много добре да обмислят всичко преди да се разделят с колектива, с който работят. Може да се преборите с човека, който от дълго време ви играе по нервите. Обърнете внимание на децата си. Те имат нужда и от вашата морална подкрепа. Може да се наложи да пропуснете пътуване поради важни делови ангажименти. Не бива да се притеснявате, защото това, което получите, няма да е малко. Реализирате целите си, свързани с големи финансови операции, може да стане трудно, но много стабилно.
Насочените към наука имат невероятни успехи и в страната, и зад граница. Името ви в близките месеци може да стане известно в научните среди от вашата област. Пазете се от алкохол, може да попаднете на менте. Налага се да бъдете много активни, но и много предпазливи. Изпипвайте нещата си много детайлно, ако не искате да претърпите загуби. Очаква ви материален и морален успех. Бъдете въздържани в приказките си и с такова поведение още в началото на месеца може да извоювате важна за вас победа.
Месецът идва с разнообразие, пътища и много възможности за вас. Може да присъствате на приятни светски събирания. Подаръци. Изненади от далеч. Тези от вас, които искат да правят промени в деловата си дейност, могат да го направят сега. Вие сте хора, които обичат реда, много държите на него, но не бива да забравяте, че не може да го изисквате само от другите. Искате ли нещо от другите, бъдете готови да го предложите сами.
Посещения: 848 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          18.223.32.230