Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:32
18.04.2024
Четвъртък
3.15.202.214


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Телец - Хороскоп за Юни

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Телец - Хороскоп за Юни

Както и досега, грижата ви е да подобрите материалното си положение. Не е изключено в тази битка да получите помощ от близки роднини, независимо дали са кръвни или не. Положението ви може да се подобри, ако се доверите на интуицията си, ако се вслушате в предложенията на брат, сестра или състудент (съученик). През месеца е подходящо да припомните на длъжниците си дълговете им към вас. Към края на месеца личност, която иска да измъкне пари от вас, може да се опита да ви манипулира. Вие познавате този човек, затова внимавайте маневрите му да не успеят. Имате подкрепата на жена. Родените през май да очакват пари и нови контакти. Да очакват и радостни известия от високо служебно място. Може да се насочите към продължително пътуване, свързано с деловата ви дейност. Възможно е да замислите или да реализирате покупка, за която можете да потърсите малък заем.

Дните ви помагат окончателно и много успешно да решите личен проблем. Имате разговори, свързани с допълнителен бизнес. Дамите да се пазят от задкулисна, гнусна игра на тъмен мъж. Не се ядосвайте излишно, много скоро той ще бъде наказан с неприятности в семейството си. Пазете се от възрастна жена в бизнеса си. Вече сте имали неприятности с нея и не бива да поддържате дори най-бегли контакти. Може да се почувствате раздвоени по отношение на колега, който видимо е ваш приятел, но все още не може да направи нужното, за да ви помогне при предстоящите повишения. А това е в неговите възможности. Защо не се позамислите за връзката си с него. Не разчитате ли прекалено на тази личност и не позволявате ли да ви използва? Но настъпва вече време и за вас - дори без да го искате, вие се изпълвате с решителност и започвате полека, но стабилно да се изкачвате по деловата стълбица. Успехите в сферата на финансите са добре дошли за родените през май. Нещо, което е колкото заслужено, толкова и неочаквано да се случи точно през този месец, много може да ви зарадва.

Телците може да имат затруднения, но се справят с малко повече усилия. Неочаквано може да се разделите с хора от деловия ви кръг, с които не желаете да се разделяте, но може да отидете на нова работа, където да бъдете оценени като професионалисти. Там може да получите това, което заслужавате. За родените през април са възможни пътища в чужбина за кратко време. Радвате се и на пътища в страната. В средата на месеца може да проведете важни срещи с хора, които ви обичат и могат да ви бъдат истински приятели. Добре е да понамалите изискванията си към близките си, не всеки може да отговори на очакванията ви. Бъдете толерантни към интимния си партньор, често забравяте за неговите потребности, пренебрегването не е път към разбирателство в семейството ви.
Посещения: 873 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          3.15.202.214