Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:32
26.04.2024
Петък
13.59.100.42


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Близнаци - Хороскоп за Юни

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Близнаци - Хороскоп за Юни

През този месец не много често, но все пак повече от други периоди имате празници и весели трапези. Много от вас може да увеличат територията на личното си влияние. Съдбата ви изтласква все по-напред в обкръжението ви, но не бива да забравяте повишената си отговорност от позицията си на негласен, но признат лидер в определени области на обща дейност. Не бива това, което сега съдбата ви дава да се превърне в господарско отношение, дебелащина и пренебрежение към околните. Вие имате много благоприятни възможности да проявите себе си, но ако се провалите, то се дължи само и единствено на вас. Ако използвате правилно всичките си възможности, през този месец може да решите повече от материалните си и финансови проблеми. Месецът е по-труден за родените през периода 1-10 юни. Възможно е да имате проблеми за различни неща и колкото и да ви изглеждат дребни, да привлекат за дълго вниманието ви. Може да имате проблеми и там, където не сте ги очаквали, за това бъдете много внимателни. Проблемите ви могат да прераснат в големи конфликти и това пък от своя страна може да ви подтикне към отмъщение, което няма да ви бъде от полза. Внимавайте като шофирате. 

Близнаците могат да потърсят съдействието на човек, който да им помогне да се измъкнат от сложна ситуация. Имате силни публични изяви, но се следи всяка ваша дума, всеки жест, имайте го предвид. Колега може да ви създаде проблеми, които няма да са безобидни. Той е по доста неприятен начин пробивен и амбициозен и сами може да се убедите в това, ако не го държите под око. През този месец е добре повече да насочите вниманието си към имотните си неща. В средата на месеца може да имате дребен проблем с колеги. Пътуване, което може да изникне много неочаквано, може да ви помогне да се срещнете с много нови и положителни хора. Отнесете се внимателно към въпроси, свързани със съдебни дела.

През месеца дипломацията и търпимостта ви помагат да постигнете целите си. Може да разкриете много голяма некоректност от страна на ваш делови партньор, който от много време се е мъчил да ви измести. Нищо не е могъл да направи досега, но не оставяйте без последствия това, което ви се разкрие. Не отминавайте с пренебрежение интригите и празните приказки, всичко е във ваша полза, дори по-тежките проблеми се разрешават с лекота. Може да се наложи да решавате въпрос, свързан с вашия или на ваш близък човек годеж или брак. Родените през юни трябва да издържат на изпитанията, защото иначе може да им бъде много трудно през следващата година. Вие не сте научени да понасяте загуби, но през този месец може да почувствате една. Не прекалявайте с храна и алкохол. Могат да ви изиграят много неприятна шега. По-добре е нещо да ви липсва, но да сте живи и здрави. Осигурете си редовна почивка.
Посещения: 1014 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          13.59.100.42