Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


00:31
20.04.2024
Събота
3.19.31.73


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Ошо » » Рак - Хороскоп за Юни

Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]


Рак - Хороскоп за Юни

Време е да направите стъпки към заздравяване на връзката си. Възможно е да пътувате, за да уредите материални придобивки и да ги получите. Само не бива да хитрувате. Ако се опитате да се включите в комбинация за бързи пари, рискувате да загубите повече, отколкото са ви обещавали. Ако сте в лична година 7, не се отпускайте пред ваш колега, за когото сте сигурни, че не ви харесва, не прекалявайте с приказките. Около 27 юни на приятелска сбирка може да забравите всичките си неприятности. Около 2 юни имате приятна среща с роднини и близки, които пристигат от път.

Повечето от вас, които са имали възможността да разширят бизнеса си и са го направили, сега трябва да са внимателни към нови промени. Много добре преценете дали условията за допълнително разширяване или за промени в екипа точно сега са благоприятни. Потърсете съветите на специалисти. Радвате се на подаръци. Трябва да решите въпрос около промяната на дом, или офис не по-късно от 18-20 юни. Тези от вас, които са изправени пред неочакван битов ремонт, трябва да го направят, независимо къде е - в офиса или в дома. Не се отнасяйте пренебрежително към хората, които искат да ви дадат информация за човек, който се прави на много добър ваш партньор, а в същото време ви злепоставя пред влиятелни личности. Обърнете внимание на здравето си, особено тези със сърдечносъдови проблеми. Потърсете навреме помощ, за да не преживеете неприятен рецидив. Не хабете сили и нерви за дреболии, не се доверявайте на обещания за работа, направени устно, особено дамите. В същото време се вглеждайте във всеки документ, който ви се предлага за подпис. Всяко споразумение, до което стигнете, се старайте да подкрепите с писмен договор, за да сте сигурни. Във финансово отношение повечето от вас няма да имат неприятности.

Може да ви върнат дългове, да се окаже, че сте изплатили своите. Възможно е дори да получите допълнителни суми към основната си заплата. Много от вас имат възможности за нова интимна връзка. Не създавайте такава на работното си място. Вероятно е някой много близък ваш кръвен роднина да се обвърже през този месец. Дните са доста напрегнати за вас, но вие се справяте. Не бива да позволявате да ви мислят за прекалено добри и да злоупотребяват с вас. Необходимо е да проявите по-голяма сдържаност към ваш съдружник. През този месец може да се наложи да бъдете по-активни в решаването на въпроси, свързани с личния ви живот. Всяко избухване, всяка проява на нетолерантност може да е причина през юни да се задълбочат деловите и личните ви проблеми.
Посещения: 871 | Ченълинги | The Arcturians


Ошо [13] Ошо - Тук и сега [5]
Ошо - За зрелостта [9] Ошо - За смелостта [13]
Ошо - За творчеството [9] Ошо - За медитацията [8]
Ошо - Кундалини и чакрите [12] Ошо - Книга на тайните [19]
Ошо - Следвай ме [1] Ошо - Възгледът за Тантра [11]
Ошо - ДАО. Трите Съкровища [36] Ошо - Медитация. Изкуството на екстаза [26]
Ошо - Трансформация на седемте тела [9] Ошо - Дарът на Атиша [8]
Ошо - Библия [4] Business [40]
Контакт          3.19.31.73