Пими ® » Сбогуване при Близнаците -    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:51
21.02.2017
Вторник
54.166.5.230 Пими ® » Любов и сексуалност


Страница 1 из 11
Форум » Любов и сексуалност » Близнаци » Сбогуване при Близнаците
Сбогуване при Близнаците
Как да прекъснете една връзка? Много просто, методът може да бъде определен с една дума - бъдете отегчителни, не разговаряйте обсъждайте противоречиви проблеми. Близнака мрази кавгите и докато ги правите не давайте на близнака да вземе думата. Разказвайте проблеми с отегчителни подробности.
Близнака намира, че проблемите на другите са отегчителни, бъдете темпераментни: те не могат да го понесат. Ходете на едно и също място, с едни и същи хора и разказвайте едни и същи вицове. Когато правите любов, правете я на едно и също място, по един и същ начин. Не променяйте нищо в предиграта. На всяка цена разправяйте за това надълго. Гледайте на всичко от лошата му страна. Близнаците са безкрайни оптимисти. Дайте им да разберат, че независимо от това колко е лош днешния ден, утрешния ще бъде по-лош. Ограничете свободата му на движение, намирайте претекст да си останете вкъщи. Настоявайте да й (му помагате например в домакинството, особено в най-простите неща.) Канете на гости отегчителни приятели. Когато последния гост си отива близнака ще си отиде с него и никога няма да се върне.
 
Форум » Любов и сексуалност » Близнаци » Сбогуване при Близнаците
Страница 1 из 11
Поиск:
Контакт          54.166.5.230