Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:25
29.03.2024
Петък
3.80.129.195



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Овен » Овенът и другите зодии
Овенът и другите зодии
Овен и Овен
Във сексуалните взаимоотношения обикновено жената доминира. Мъжа овен не може дълго да се задоволи с второстепенна роля, ще има състезание, в което всеки ще се опита да излезе начело и това предизвиква увеличаване броя на темпераментните фойерверки. Дисхармония в спалнята, обещаваща връзка в началото, лоши прогнози за брак.

Телец и Овен
Овенът иска да прави любов, когато има импулс. Внимателния и подреден телец, който рядко прави нещо от импулс ще бъде раздразнен. Ако телеца може да позволи на овена да го води те могат да намерят много възможности за чувствено щастие. В противен случай е трудно да се осъществи баланс. Една връзка ще доведе до значителни търкания, а за брак не са подходящи.

Близнаци и Овен
Тази връзка може да бъде стимулирана, тъй като и двамата са неспокойни, активни и обичат да експериментират. Тенденцията на овена да доминира се компенсира от ловкостта на близнака. Близнака няма такива сексуални изблици като овена, но неговата енергия търси други сфери за осъществяване. Една връзка ще продължи докато близнака може да маневрира успешно. Брака може да свали близнака на земята и да се окаже успешен.

Рак и Овен
Силно сексуално привличане. Бедата е в това, че когато страстите отмрат след тях не остава нищо. Неподходящи темпераменти, неподходящи сексуални партньори. За една връзка - риск, а бракът е почти безнадежден.

Лъв и Овен
Агресивните Овни намират равностоен партньор в лъва, чиято откровена и открита сексуалност напълно ги удовлетворява. Секса е обикновено директен, без заобикалки. Прогнозите са добри и за брак.

Дева и Овен
Агресивните и пламенни Овни завладяват резервираните деви, но тяхната сексуалност е толкова различна, че е необходима много голяма толерантност от двете страни. Овните са очаровани от тактичността, сдържаността и контролируемостта на девите. Девите може да не харесат екстравагантните идеи на овните на любовта. Една връзка може да бъде забавна, но шансовете за успех в брака са 50:50.

Везни и Овен
Те могат да развият краткотрайна привързаност. Агресивността на овена може да въздейства в/у стремежа към оригиналност на везните. И двамата обичат сексуалните удоволствия, но овена се опитва да отиде твърде далече, твърде бързо. Везните са идеалистични и могат да бъдат разочаровани. Едно пълно физическо удовлетворение може да направи една връзка успешна, но не и един брак.

Скорпион и Овен
Секса може да бъде стимулиращ или потискащ. Това са двата начина, по които може да въздействува. И двамата са склонни към действие, надарени с голяма физическа енергия, но и двамата са независими и не се подчиняват на контрол. Дълги разговори могат да ги направят щастливи, но ревността на скорпиона носи опасност. Връзката е нестабилна, а брака необичаен.

Стрелец и Овен
И двамата са малко войнствени, така че ще има доста конфликти в сексуалната област. Оптимизма и доброто настроение могат да преодолеят склонността на стрелеца към съзерцание и тъга и да го доведат до жизнерадостно отношение към секса. Приятелството в спалнята може да се окаже благоприятно за останалата част от отношенията им. Една връзка, която изисква внимание, а брака зависи от задоволяването на физическите желания.

Козирог и Овен
Овенът гледа напред и обича да експериментира. Козирогът може би предпочита един начин за съвкупление и даже определено време за него и неговите страсти са по-контролирани. Овенът може да обърка сметките на козирога като събуди големи желания у него. Ако е така, прогнозите са добри, по-добри за брак отколкото за краткотрайна връзка.

Водолей и Овен
Физическите взаимоотношения ще бъдат енергични и новаторски. По всяка вероятност овенът ще доминира, тъй като водолеят е по-пасивен по природа. Водолея, обаче няма да се предаде, нито да приеме господството. За овена е необходим много такт, за да се справи с този високо емоционален мечтател. Необикновена случайна връзка и при гарантирано взаимно разбирателство брак, който крие големи опасности.

Риба и Овен
Овенът ще бъде заинтригуван от интуитивно будоарното физическо поведение на рибата. Жизнерадостното доверие на овена ще измъкне рибата от нейната "черупка". Сексуалните фантазии на рибата, въведени в действие могат да бъдат много стимулиращи. Те ще имат няколко много забавни преживявания, прогнозите и за връзка и за брак са добри, ако те успеят да изгладят разликите в темпераментите си.

 
Форум » Любов и сексуалност » Овен » Овенът и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.80.129.195