Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:07
29.03.2024
Петък
54.226.94.217



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Овен » Овен - Партньорски хороскоп
Овен - Партньорски хороскоп
За вас правенето на любов е равносилно на живот. Но не сладникава любов. По-скоро хард, тяло до тяло. Обичате прямотата и директните жестове.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: еротичен
Присъщи дейности: да говори и да наблюдава
Ерогенна зона: главата
Доминираща черта: чувство за несправедливо лишаване
Перверзии: садизъм
Сексуални фантазии: изнасилване

Овен - Овен
Огнените темпераменти на тези еднакви представители на зодиака първоначално ще бъдат привлечени от сходните си интереси, желания и стремежи. Напълно възможно е да сте започнали връзката си в тежък и за двамата период..
Сродна душа в секса. Споделено удоволствие, импулсивна прегръдка и отношения, базирани на силата.

Овен - Телец
Партньорството между тези два знака е трудно, но не невъзможно. За да се съхрани връзката ви дълго, буйният нрав на овена трябва често да бъде обуздаван от търпеливия телец, който по всяка вероятност ще поддържа хармонията в отношенията по между ви..
Вие предпочитате бързите действия, а Телецът загрява бавно. И най-горещите ви нощи често нямат утро.

Овен - Близнаци
Силни усещания, адреналин и предизвикателства. Малко вероятно е да намерите достатъчно сили за да съхраните връзката си..
Когато се страхувате от най-лошото, се случва най-доброто. Вие сте темпераментни, а те - с богато въображение.

Овен - Рак
Характеристиката на партньорството на зодиакалните знаци овен и рак е трудно определима, тъй като и двете зодии имат силна необходимост от нежност, ласки и внимание.
Инициативата остава във ваши ръце. Но резултатите пък са прекалени за Рака. Доста несполучлив сексуален обект.

Овен - Лъв
Благоприятен е съюзът между овен и лъв, тъй като и двете страни във връзката ще се борят да привлекат вниманието на партньора до себе си. Опитвайте се тази борба да не се превърне в стремеж за извоюване на водеща роля във връзката, тъй като това може да ви струва множество главоболия, дължащи се на нелепи недоразумения..
Горещо. Харесвате се, обичате се (най-вече физически) и нещата никак не са сложни. Сексуалните ви отношения са пламенни, чувствени.

Овен - Дева
На пръв поглед тези две личности се допълват. Но истината е, че за да просъществува тази връзка е необходимо не само търпение и постоянство, но и готовност от двете страни да се откажат от вредните си навици, а именно да ръководят живота си със силна воля, пренебрегвайки потребностите на другите..
Имате войнишки маниери, а Девите - обноски на млада девица. И докато си губят времето с прелюдията, вашите мисли са вече към друг обект.

Овен - Везни
В този случай, за да върви всичко по мед и масло ще е повече от наложително везната да поеме инициативата изцяло в свой ръце. На везните често ще им се иска на моменти огненият овен да е малко по-съобразителен със засилената им емоционалност и да контролира импулсивността си..
Невъзможни отношения. В сексуалната сфера сте като деня и нощта. А когато това се случи, е унижаващо и за двамата, голяма грешка. Или напротив, среща за цял живот.

Овен - Скорпион
Хармонична и перспективна е връзката между овен и скорпион. Двамата заедно можете да изживеете шеметни мигове и незабравими забавления. Запомнете, че за да продължи романтичното ви пътуване и в бъдещето, ще е необходимо овенът да полага усилия, за да разбере по-добре вътрешния закодиран свят на скорпиона.
Двама професионалисти в секса. Идеална връзка за експедитивна любов, в която залогът е не толкова в удоволствието, колкото в доминирането. Всеки се стреми да наложи сексуалното си надмощие.

Овен - Стрелец
Прямото отношение, въодушевлението, любовта към движението, новото, вълнуващото - това са качествата, които ви свързват. Привличането в тази връзка е неустоимо..
Играта разпалва огъня. От един и същ горещ сорт сте. В резултат - сексуална ескалация, спортна надпревара, която изтощава желанието, вместо да го задоволи.

Овен - Козирог
В случай, че имате желание съюзът ви да е градивен и успешен и за двама ви, то трябва задължително да имате общи цели, идеали или разбирания за заобикалящия ви свят..
Вие мечтаете за луда, необуздана любов, а Козирогът има желание само в определени часове. Среща на огъня и леда. Но внезапно може да се получи искра - бърза, ураганна, краткотрайна.

Овен - Водолей
И двата знака оценяват красивото в живота и се стремят към пълно щастие. Пътищата, по които постигат набелязаните цели и методите, които прилагат се различават..
Обожава ви. Прави любов с вас, сякаш сте от най-фин порцелан. А вие бихте искали да ви притисне малко по-силно, да ви причини лека болка...

Овен - Риби
Това е съюз на крайностите. Огненият плам на овена често ще бъде погасяван от съмненията на водния знак..
Почти идеалните любовници. Приспособяват се към всичките ви фантазии, задоволяват всичките ви желания. Проблемът обаче е в ритъма - много е бавен. Това постепенно започва да ви омръзва.

 
Форум » Любов и сексуалност » Овен » Овен - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          54.226.94.217