Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:58
28.03.2024
Четвъртък
52.90.211.141



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Водолей » Водолеят и другите зодии
Водолеят и другите зодии
Овен и Водолей
В леглото - смешки. Могат да възникнат големи трудности ако единия се опита да насили другия, тъй като не толерират доминиращ партньор. Имат въображение в секса и са конкурентоспособни. В останалите области овена взема водачество. Шансовете са отлични и за кратка и за дълга връзка.

Телец и Водолей
Страстния високо сексуален телец намира пренебрежителното отношение на водолея за шокиращо. Телеца не иска приятел, той иска другар, докато водолеят е твърде горд, за да направи сексуалния си партньор Водолеят е твърде въвлечен в странични дейности, за да подхожда на обичащия къщата си телец. И двамата са силни личности, които не могат да правят компромиси и често се стига до сблъсъци За дълга връзка прогнозата е лоша.

Близнаци и Водолей
Лекота на сексуалните отношения, без страст и чувство. Ако близнака започне да се интересува от страничните дейности на водолея всичко ще е наред. Интересна краткотрайна връзка и удачна женитба.

Рак и Водолей
Емоционалния рак дразни водолея като прави секса много важен. Водолея предпочита по-студени страсти и по-логично отношение. След време водолея се чувствува подтиснат и започва да не харесва прилепчивия рак. Рака се чувствува пренебрегнат. Трудности при краткотрайна връзка, проблемен брак.

Лъв и Водолей
Страхотна бъркотия въпреки, че изглежда обещаваща авантюра. Най-важния проблем за лъва е по-физически, а водолея се интересува от ума. Водолея не желае да предложи на лъва едно сексуално богатство, поне както един лъв изисква и двамата са независими - водолея отказва опитите на лъва да управлява. Сексуално си подхождат, но другите им проблеми са твърде експлозивни за дълга връзка.

Дева и Водолей
Няма сексуално привличане. И двете зодии са интелигентни, предпочитат другите дейности. Нито възбуда, нито инициатива може да има. И двете се нуждаят от по-еротичен стимул. Скучната и практична дева е критично настроена към експанзивния водолей. Кратката връзка ще си отиде сама по себе си, а женитба може да съществува при общи интереси извън секса.

Везни и Водолей
Топли, чувствителни, сексуални същества. Наклонността на везните към еротични игри са това, което би могло да завоюва цялостно водолея. Всеки изпълнява физическите изисквания на другия с удоволствие. Интересуват се от изкуство и музика и с удоволствие харчат пари. Прогнози: много хубава краткотрайна връзка и изключително щастлив брак.

Скорпион и Водолей
Скорпионът е твърде ревнив и с чувство за собственост и водолея не може да се примири с него. Водолея е толкова индиферентен към секса, че агресивните страсти на скорпиона се превръщат в садизъм. Разбира се това увеличава търсенето на водолея на щастие извън къщи, далече от скорпиона. Любовните връзки и брака между тях ще бъдат кратки.

Стрелец и Водолей
И двамата не могат да бъдат прогнозирани. Живи любовници. Техните сексуални интереси са с широк обхват и богатство, живо въображение. Социални зодии, обичат да бъдат далече от къщи, не ревнуват личния живот. Отлични партньори.

Козирог и Водолей
Не демонстративни любовници. Сексуално головодие. Козирогът навлиза пристрастно във физически отношения, а водолея не обича да бъде достиган по такъв начин, не може да разбере провинциалния, практичен и с чувство за собственост козирог. Може да започне авантюра, но няма да стигне доникъде.

Водолей и Водолей
Изключително подходящи, подканящи любовници, стимулират се умствено и физически - преди и след акта. Много си подходящ сексуално, въпреки че няма емоционално привличане. И двамата са рационални, мислещи и умерени. Имат много интереси извън себе си. Приятна връзка и здрав брак.

Риби и Водолей
Сексуалната интимност скоро прераства в емоционална война на наранени чувства. Чувствителната риба става зависима от водолея и иска непрекъснато доказателства за любов. Водолеят се чувства преследван от тези прилепчиви партньори, често са в конфликт. Една афера може да започне обещаващо, но няма да продължи.

 
Форум » Любов и сексуалност » Водолей » Водолеят и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          52.90.211.141