Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


20:29
23.04.2024
Вторник
3.145.115.195



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Стрелец » Стрелец - Партньорски хороскоп
Стрелец - Партньорски хороскоп
Пламенни натури, които обаче смесват всяко свое хлътване с лудата любов.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: нарцис
Присъщи дейности: да пипа, да се движи
Ерогенна зона: бедрата
Доминираща черта: чувството за безпокойство
Перверзии: ексхибиционизъм
Сексуални фантазии: да прави любов публично

Стрелец - Овен

Прямото отношение, въодушевлението, любовта към движението, новото, вълнуващото - това са качествата, които ви свързват. Привличането в тази връзка е неустоимо..
На висотата на изискванията ви. В обятията му забравяте, че принадлежите на цивилизацията, така силно ви омайва примитивната му любов.

Стрелец - Телец

Напрегната е точната дума, с която бих характеризирала любовната връзка между зодиакалните знаци - телец и стрелец. Вие двамата бихте поддържали взаимоотношения единствено, ако контактът ви е на приятелска основа и не сте ангажирани емоционално един с друг. Свободолюбивият нрав на стрелеца често ще изкарва извън равновесие постоянния в чувствата си телец..
Проблемът е, че това, което ви възбужда, него го успокоява.

Стрелец - Близнаци

Реална е комбинацията между двата противоположни знака близнаци и стрелец, тъй като ще сте увлечени еднакво в желанието си да експериментирате и предприемате рисковани начинания независимо в коя област от ежедневието ви..
Опитват се да ви замаят в леглото. Засегнати, бързо им давате да разберат кой е господарят.

Стрелец - Рак

Нестандартна и трудно обяснима е връзката между огнения представител от зодия стрелец и водния рак. Чудесно бихте могли да си сътрудничите или работите заедно в професионално отношение, но пречките пред които ще се изправите в случай, че имате интимни взаимоотношения ще са повече от многобройни..
Вижданията ви за секса и любовта се разминават. Липсва ви синхрон. По-добре не се захващайте.

Стрелец - Лъв

Пълна хармония и единомислие. Живецът е определящ, а оптимизма няма разрушаване, тъй като умеете да стимулирате в своята половинка качествата, които липсват на единия от вас двамата. Притежавате сходни интереси и разбирания как да реализирате инициативите и проектите си в житейски план..
Макар че сте много самоуверени, на Лъва не му трябва много време, за да обърне представите ви на 180 градуса. Вмъкването под кожата е негова специалност.

Стрелец - Дева

Противоположностите обикновено се привличат, но когато нещата достигнат до спазване на определени принципи и стереотип на живот, то не е изключено да възникнат непредвидени трудности за преодоляване..
Партньорите от знака Дева са любители на методичните, накъсани движения. Вие се движите с големи крачки напред. Явно, не сте създадени за едно легло.

Стрелец - Везни

Общите цели, интереси и силното приятелство ще бъдат първите допирни точки към поставяне на едно трайно начало в любовта. Когато сте заедно ще стимулирате един към друг положителното и оптимистичното..
Благодарение на горещия си нрав разпалвате страстта им. Благодарни, те ви водят към най-рафинираното опиянение, което някога сте изпитвали. Разбирате какво е екстазът.

Стрелец - Скорпион

Скорпионът първоначално ще бъде привлечен от пламенния и лъчезарен представител на огнения елемент. Активността на стрелеца ще е особено интересна за скорпиона, но малко вероятно е да направи първата крачка за сближаване, особено ако не е привлякъл вече вниманието върху себе си..
Полива ви със студен душ, когато скочите в леглото, със заканата: „Сега ще видиш..." Мрази сексуалната ви освободеност.

Стрелец - Стрелец

Взаимно ще неутрализирате положителните си качества и способности. Интересът няма да е пробуден от скритото, а от познатото и близкото..
Желание, което непрекъснато се усилва, удоволствие, което се задълбочава спираловидно. След това - пълно изтощение.

Стрелец - Козирог

Разликите между вас са причина за взаимен интерес към по-близък контакт. Привличането не е определящо, но общуването помежду ви е пълноценно..
Мислите, че сте намерили своя непресъхващ извор на щастие. Всъщност той взима повече, отколкото дава. А това не е за вас.

Стрелец - Водолей

Двамата заедно ще имате възможност да създадете хармонични взаимоотношения и е напълно възможно бързо да се решите да изградите уютен дом и семейство. Сходните ви цели и интереси ще поддържат този съюз, но предупреждението е да не загубите общата си посока.
Вие сте екстравагантни, а той - ексцентричен. Така че се чувствате като съучастници, когато достигате границата на удоволствието в безбрежния космос на секса.

Стрелец - Риби

Вълнението е важен елемент в тази комбинация между елемента на огъня и водата. Стрелецът ще е силно впечатлен от загадъчното държание на рибите, а рибите ще са заинтригувани от сърцатия и искрен стрелец..
Синхронът е последното нещо, което може да съществува между вас. Ако се срещнете, по-добре е да се разминете.
 
Форум » Любов и сексуалност » Стрелец » Стрелец - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.145.115.195