Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:56
19.03.2024
Вторник
44.222.149.13



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Скорпион » Скорпион - Партньорски хороскоп
Скорпион - Партньорски хороскоп
Хора на фаталните връзки, с низки инстинкти. Любовта за вас е като руска рулетка.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: обсебващ
Присъщи дейности: да чувства
Ерогенни зони: влагалището, членът
Перверзни: некрофилство
Сексуални фантазии: секс с мъртвец

Скорпион - Овен
Хармонична и перспективна е връзката между скорпион и овен. Двамата заедно можете да изживеете шеметни мигове и незабравими забавления..
Привличате се взаимно, любовта ви е буйна и болезнена, но за кратко. Ще остане само споменът за нея.

Скорпион - Телец
Синхронизирането между скорпиона и телеца е лесно и непринудено. Взаимно допълващи се във всяка сфера от живота си..
Бързо се набелязвате и не се колебаете да се хвърлите в сексуална авантюра. Но от ваша страна това си е чиста сексуална експлоатация и партньорът ви бързо ще се изтощи.

Скорпион - Близнаци
Трудностите започват още в самото начало на тази интимна връзка и продължават с течение на времето, като съществува реална опасност да се задълбочават противоречията помежду ви..
Опасна връзка. За тях това е игра, без да се досещат, че разпалват луди страсти.

Скорпион - Рак
Страстна е от първия миг е връзката между представителите на водния елемент. Бурните емоции до голяма степен определят взаимоотношенията помежду ви, като на моменти ви лишава от възможността да взимате обективни решения за своите намерения или конкретни действия.
Дори и в леглото Раците се държат с вас като с малко дете. Но вие се топите в прегръдките им. Толкова са внимателни и нежни.

Скорпион - Лъв
Съмнително е разбирателството между тези два представителя на различните стихии огън и вода, тъй като и скорпиона и лъва могат да се похвалят със силни характери. В случая не се знае, кой точно от вас двамата ще поеме ръководещата роля.
Невъзприемчив. Дори когато искате да го научите на някои перверзии, Лъвът ви гледа с широко отворени очи на дете, което не разбира, и продължава така, както си знае.

Скорпион - Дева
Магнетичното привличане, активното ежедневие и страстта от постигането на целите в живота ще определят до голяма степен отношенията помежду ви. Заедно бихте могли да сътворите чудеса не само в личен план, но и в професионално отношение..
По принцип срамежливи, в леглото ви Девите се освобождават от задръжките си. Но едновременно с това съумяват да обуздаят буйната ви фантазия.

Скорпион - Везни
Първоначално можете да изпитате известно отблъскване един към друг, но истината е че и двамата можете да сте си полезни в духовно и интелектуално отношение. Енергичността на везната ще стимулира мудния в някои отношения скорпион, като се научи да приема по-спокойно повратностите на съдбата.
Отстъпват на садомазохистичните ви желания, на долните ви инстинкти. Разбират, че или трябва да ви приемат такива, каквито сте, или да ви напуснат. Обикновено избират първото.

Скорпион - Скорпион
Абсурдна, но не невъзможна е връзката между тези два представителя на водния елемент. Страстите са разрушителни, а желанието за надмощие е част от характерите ви..
Дяволска двойка. Търсите екстремното удоволствие — все по-силно, по-животинско, по-френетично.

Скорпион - Стрелец
Скорпионът първоначално ще бъде привлечен от пламенния и лъчезарен представител на огнения елемент. Активността на стрелеца ще е особено интересна за скорпиона, но малко вероятно е да направи първата крачка за сближаван.
Обещава ви голямата тръпка, рисува ви фреските от Содом и Гомор. И вие вярвате. Но в леглото...

Скорпион - Козирог
Разбирателството между тези два знака е чудесно. Ще имате възможност да предвиждате близкото бъдеще и ще черпите вдъхновение от процеса на осъществяване на стремежите и мечтите си.
Арсеналът ви на прелъстители го оставя безчувствен. А когато все пак успеете да го примамите в леглото, остава господар на положението.

Скорпион - Водолей
Странен и вълнуващ е съюзът между скорпиона и водолея, тъй като между разликите и приликите в характерите ви съществува твърде тънка граница. Възприятията ви свързани със заобикалящия ви свят ще са сходни и почти през цялото време ще сте на едно мнение за важното и маловажното в ежедневието си..
Понася всичко стоически: отказите ви, подозренията ви, изплъзванията ви. Но в крайна сметка това е твърде мазохистично дори и за вас.

Скорпион - Риби
Магнетично е привличането между скорпиона и рибите. Още от пръв поглед избирате заедно да се насочите към изследване на непознатото и в доста чести случай се превръщате в неразбираем тандем за околните..
Постепенно задълбочаващо се удоволствие, силни страсти, които не могат да се опишат. Сякаш сте родени един за друг.

 
Форум » Любов и сексуалност » Скорпион » Скорпион - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          44.222.149.13