Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:00
29.03.2024
Петък
54.81.157.133



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Везни » Везните и другите зодии
Везните и другите зодии
Везни и Овен
Тази връзка страда от подтиснато напрежение. Овните са агресивни и неуморни, докато везната се стреми към съвършенство и има нужда от мирни компаньони. Основното несъответствие в темперамента води до кавги. Сексуалните взаимоотношения обаче са добри. Прогнозата е красива спалня, бедна всекидневна. Това води до извода: приятна връзка, несполучлив брак.

Везни и Телец
Телецът е с твърде развито чувство за частна собственост и е твърде земен за романтичната везна. Скоро везната може да се окаже с един твърде ревнив партньор. Те обаче си подхождат физически и това помага. Везната е разсъдлива, проявява разбиране и се справя с темперамента и упоритостта на телеца. Склонността към изневери на везната може да доведе телеца до лудост. Връзката може да бъде приятна, а съжителството с проблеми.

Везни и Близнаци
И двамата трудно овладяват увлеченията си. Любовта може да накара света да се върти, но тази двойка може да ускори въртенето опасно. С изключение на този единствен проблем обаче, те могат да имат идеално приятелство. И двамата са страстни и нито един не е ревнив или с чувство за частна собственост. Те споделят много общи черти като личности и добре си подхождат в леглото. Една хубава връзка, топъл и щастлив брак.

Везни и Рак
Ракът може да бъде твърде критичен, особено към екстравагантността на везната. Ракът обича да стои затворен в къщи, везната обича да скита. Ракът е практичен и скъперник, везната е импулсивна и обича да купува с парите. Дълбоко привързващият се вярващ рак ще бъде шокиран от кухите емоции и непостоянството на везната. Поносима връзка, непоносим брак.

Везни и Лъв
Тези две зодии отговарят на желанията и нуждите си взаимно. Лъвът е страстен, везната - демонстративна. И двамата са шумни в секса. През цялото време в спалнята ще си изстрелват звезди. Ако се сблъскат двете "аз", везната трябва да отстъпи. Това няма да бъде твърде трудно, защото везната обикновено се сдружава. Стратегията и тактът са оръжието на везната. Една вълнуваща връзка може да прерасне в хубав брак.

Везни и Дева
Девата живее по правилник, а това не е начин за живот на везните. Има и други несъответствия в личностите. Девата е спестовна и би могла да се интересува повече от парите, отколкото от секса. За везната това е непростимо. Девата може да се държи настойнически и критично и даже диктаторски. Везната се противопоставя на това и започва да търси другаде висока оценка. Връзка, която подлежи на съмнение и много труден брак.

Везни и Везни
Те си отговарят с еднаква страст, имат много общи черти - весели, контактни, обичат хармонията и красотата. Но след като премине първото увлечение, намесва се тежката действителност. Никой от тази двойка не иска да слезе на замята. Една връзка би могла да просъществува, а в брака е необходима зрялост и по-практично отношение.

Везни и Скорпион
Скорпионът е твърде ревнив за лекомислената везна. Известната и доказана ревност на скорпиона не допуска даже малки флиртове. Отношението на везната към секса държи скорпиона на тръни. Скорпионът трябва да доминира, везната трябва да се сдружава. Има голяма доза физическо привличане, но магнитното поле може да доведе до експлозия. И по-краткотрайната връзка и бракът са страстни и буреносни.

Везни и Стрелец
Стрелецът е много склонен към авантюри и никога няма да отегчи везната. Флиртовете на везната ще предизвикат забавата и толерантността на стрелеца. Сексуално добре си подхождат. Проблемът е в нежеланието на стрелеца да се установи и неговата нужда от независимост. Везната иска реално партньорство и привидна домашна обстановка. Ако успеят да преодолеят тези разлики перспективите са добри за къса и дълготрайна връзка.

Везни и Козирог
Козирогът е силно привързан към везната физически, а везната намира маниера на козирога да трупа пари за много полезен. Но мързеливата везна е обида за козирога, а везната е отблъсната от скучната практичност на козирога. Козирогът не харесва и общителността на везната. Твърде много конфликти за един брак, а и една връзка няма да бъде продължителна.

Везни и Водолей
Тези две зодии си подхождат чудесно. Везната търси водолея за водач в авантюрите. Те обичат обществото и се включват в разни прояви. Имат много приятели и се чувстват свободни да следват собствените си специални интереси. Добре се разбират в любовта, даже ако са забравили да оправят предварително леглото. Добра сексуална връзка, хубави перспективи за брак.

Везни и Риби
Много трудна комбинация. Везната харесва любезността, чувствителността и привързаността на рибата. Рибите не са толерантен знак, а везната не желае да осигури здравото ръководно начало за една връзка. Везната започва да се противопоставя на досадната зависимост от риба- та, а на рибата не й харесват многостранните интереси на везната. Когато везната се втурва в някое приключение, рибата потъва в мъка. Тъжно! - да. За сериозна връзка и за брак - също.

 
Форум » Любов и сексуалност » Везни » Везните и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          54.81.157.133