Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:19
29.03.2024
Петък
44.199.225.221



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Дева » Девата и другите зодии
Девата и другите зодии
Дева и Овен
Девата може да бъде заинтригувана от странния овен. Но овена има нужда от страстен партньор в леглото, а девата е твърде обикновена, за да свърши работа. Овенът винаги търси авантюрата, а девата се придържа към опита и истината. Девата обича да разговаря, овена обича да действа. Неподходяща връзка, брак, който не води в рая.

Дева и Телец
Телецът обича да се радва на секса без много суетня и тревоги, докато девата обича да анализира, изследва и евентуално да критикува. Независимо от това девата изглежда желан, ако не страстен партньор за телеца. В другите области има съвпадение. И двамата са материалисти, практични, обичат ефективността и са домошари. Щастлива, даже твърде възбуждаща връзка, ако не твърде успешен брак.

Дева и Близнаци
Те могат да се разбират сексуално, защото девата е доста безлична, а близнака не е твърде страстен. Обаче близнака има много по-импулсивно отношение към правенето на любов, затова трудно хармонира с пасивността на девата. Близнака има нужда от свобода и няма да приеме желанието на девата да доминира и контролира. Девата счита близнака за несериозен и безотговорен. Възможна връзка, но не подписвайте брачен договор.

Дева и Рак
Девата осигурява емоционалната сигурност от която се нуждае рака, дребните внимания, които доказват привързаността. Зависимостта на рака намира чудесно съответствие в нуждата на девата да опекунства. Въображението на рака е стимулиращо за девата, а желанието на рака да доставя удоволствие задълбочава привързаността на девата. И двамата не излизат от черупките си и не се радват на живота. Здрава връзка, продължителен брак.

Дева и Лъв
Лъвът е силно сексуален, а девата се интересува повече от сигурността, отколкото от ролята си в леглото. Ще има сблъсквания по този повод и по повод нещастния навик на девата да критикува, защото лъва е и трябва да остане над критиката. Практичното земно разбиране на девата влиза в конфликт с експанзивната, оптимистична природа на лъва. Една връзка би продължила една нощ, брака може да бъде катастрофа.

Дева и Дева
Те споделят сексуалната си резервираност и считат, че любовните отношения са основа за нещо по-важно - партньорство в живота. Изискванията в спалнята няма да бъдат изключителни, но това няма да доведе до оплаквания и критики. Една връзка може да бъде с напрежение, но един брак може да се окаже добре преценен, ако скуката не се настани твърде рано.

Дева и Везни
Любещите и емоционални везни се отблъскват от студения маниер на девата. Девата е твърде критична и подкопава вярата на везната в себе си. Случайните флиртове на везната водят до недоволството на девата, която не проявява толерантност към не дискретността Двата знака имат малко общо помежду си. Една връзка би била трудна и е по-добре да не завършва с брак.

Дева и Скорпион
Те са твърде сравними и си подхождат, въпреки че девата малко подтиска сексуалните домогвания на скорпиона. Скорпиона продължава да се опитва да събуди девата за по-чувствени радости и девата се чуди защо скорпиона е толкова агресивен. Не могат ли да бъдат толкова приятели, колкото са и любовници? ако девата е склонна към компромис, скорпиона поносим. Интересна връзка с добри прогнози за съжителство.

Дева и Стрелец
Отношението на щастливеца стрелец към любовта може да докара девата до лудост. Чувството на девата за сигурност страда в тази връзка. Стрелецът прави малки или никакви усилия да разбере нуждите на девата и е нетърпелив. Пуританското отношение на девата към секса неизбежно кара стрелеца да търси други сексуални отдушници. Двамата могат да се погодят за един уикенд, но не за цял живот.

Дева и Козирог
Девата е привлечена сексуално от козирога, обаче възпламеняването може да угасне. Девата може да открие, че е на второ място в изключителните сексуални интереси на козирога. В друго отношение двата знака са хармонични. Двамата са много практични, емоционално резервирани, скъперници и активни интелектуалци. Една връзка може да бъде доста тъпа, но брака ще бъде здрав и хубав.

Дева и Водолей
И двамата имат тенденция да гледат на любовната връзка като на начин да си прекараш интелектуално времето, а не като на физическо упражнение. Тези идеални взаимоотношения са заплашени от разрушения, поради практически затруднения. Девата има определени позиции в секса, водолеят се стреми към еротичност. Девата мисли, че водолея я пренебрегва. Водолея мисли, че девата е не откликваща. Любовта има тенденция да затихне, а не да порасне с времето. Една реалистична връзка и глупав брак.

Дева и Риби
За девата любовта е тясно свързана със сигурността и с духовните потребности. За рибата любовта е компас във всичко, най-важният чар на живота, красота, романтика и емоционална приповдигнатост. Внимателните, дисциплинирани доближавания на девата до секса изчезват, когато се намери срещу грандиозните, неограничени желания на рибите. Ако резервираността на девата не може да бъде пречупена, това води до неприятна, краткотрайна връзка и любовта ще умре.

 
Форум » Любов и сексуалност » Дева » Девата и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          44.199.225.221