Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:09
16.04.2024
Вторник
3.135.202.224



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Рак » Рак - Партньорски хороскоп
Рак - Партньорски хороскоп
Вие все още не сте пораснали. Обичате потайната любов, интимността. Сексът с любимия човек е вашата осъществена мечта. Отдавате се без срам, но рядко.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: еротичен
Присъщи дейности: да говори, да мечтае
Ерогенна зона: гърдите
Доминираща черта: чувство за несправедливо лишаване
Перверзии: самозадоволяване
Сексуални фантазии: кръвосмешение

Рак - Овен
Характеристиката на партньорството между зодиакалните знаци овен и рак е трудно определима, тъй като двете зодии изпитват силна необходимост от нежност, ласки и внимание. Разликата обаче е съществена, тъй като овена на моменти е непредсказуем в поведението си, докато рака се опитва да планира живота си за дълъг период напред в бъдещето.
Обичате да се любите в полусън, мечтаейки. А видът му на сексуално изгладняло животно ви отблъсква и предизвиква студени тръпки по гърба ви.

Рак - Телец
Хармонията е част от блясъка на тази зодиакална връзка. Взаимно допълващи сте не само като стил на живот, но и като разбирания за заобикалящия ви свят..
Връзката ви се развива бавно, но сигурно. Няма нужда от много обяснения.

Рак - Близнаци
Връзката между представителите от зодия рак и близнаци е странна и нестандартна. Различни сте по начин на поведение и цялостно усещане за заобикалящата ви среда.
Приятелска любов. Те се приютяват в обятията ви, когато имат нужда от утеха. Не е лошо, стига да не трае дълго.

Рак - Рак
Синхронът се настани помежду ви още в първия миг на вашата среща. Общото е повече от жадуваното за всеки един от вас двамата. Изненади не съществуват, но за сметка на това умеете да планирате настоящето и бъдещето с лекота без да наранявате чувствата на своята половинка от зодия рак.
Сливаща се любов. Щастието и раят са за вас. Горещо както на сърцето, така и другаде.

Рак - Лъв
Осъществяването на връзката между представителите от зодия рак и лъв е мигновено и продиктувано от магнетично привличане. Невъзможното се превръща в реалност в момента, когато работите в екип..
Идеалната връзка. Припомняте си играта на майка и баща, когато сте били деца.

Рак - Дева
Взаимно допълващи се по характер и по цели в професионалната област. Ракът ще се нуждае от подкрепата и всеобхватната мисъл на девата, която ще насочва водните поданици към конкретизиране на идеи и мечти - с цел реалното им осъществяване.
Нежно, топло, удобно, особено през зимата. Но когато дойде пролетта, разбирате, че на милувките ви липсва въображение. И идилията приключва.

Рак - Везни
В първия контакт ще бъдете привлечени един от друг поради заложения на всеки от вас поотделно интелектуален потенциал. Двамата умеете правилно да използвате силата на словото за постигане на желания и амбиции не само в лично, но и в професионално отношение.
Споделени милувки и нежности. Въпреки това любовта ви често оставя горчивина у вас. Ощетяват ви непрекъснато, без да го осъзнават.

Рак - Скорпион
Страстна от първия миг е връзката между представителите на водния елемент. Бурните емоции до голяма степен определят взаимоотношенията помежду ви, като на моменти ви лишава от възможността да взимате обективни решения за своите намерения или конкретни действия.
Роби на удоволствието. Когато сте заедно, всички забрани и прегради падат. Достигате до най-интимното, разкривате истинската си сексуална същност.

Рак - Стрелец
Нестандартна и трудно обяснима е връзката между огнения представител от зодия стрелец и водния рак. Чудесно бихте могли да си сътрудничите или работите заедно в професионално отношение, но пречките пред които ще се изправите в случай, че имате интимни взаимоотношения ще са повече от многобройни.
По принцип никога не се получава истински. Стрелците нямат същото усещане за интимното. Съвкупяват се, а не правят любов.

Рак - Козирог
Първоначално козирозите ще са привлечени силно от добрите маниери, обноски, практичност и интелект на представителя от зодия рак. Връзката ви ще е факт след като и двамата намалите до минимум споровете по различни интелектуални теми и отправите поглед към по-простите и обикновени неща от ежедневието.
Играе си на строгия родител, на инициатора. А вие бихте желали по-спонтанните, по-горещи отношения. А с Козирога имате чувството, че сте сексуална машина, която може да бъде програмирана.

Рак - Водолей
Допирните точки между водолея и рака са изключително малко. Най-вероятно връзката ви ще е необикновена и наситена с високо напрежение и бурни страсти. Романтиката ще ви завладее още в самото начало, но истината е, че с течение на времето трудно ще се справяте с битовите си задължения или проблеми, тъй като ще ви липсва единомислие.
Възхищава ви се и това почти му стига като удоволствие. А вие бихте предпочели практиката пред теорията и излиянията.

Рак - Риби
Привличането между тези два представителя на водния елемент е неудържимо. Еднаква е чувствителността, която проявявате в любовта и при първия контакт ще се намирате по всяка вероятност в страната на приказките..
Споделени чувства. Истинско сексуално съучастничество. Разбирате се от половин жест. Инстинктивно усещате какво доставя удоволствие на партньора.

 
Форум » Любов и сексуалност » Рак » Рак - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.135.202.224