Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:43
28.03.2024
Четвъртък
18.209.63.120



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Телец » Телецът и другите зодии
Телецът и другите зодии
Телец и Овен
Две различаващи се личности. Телеца не обича да бъде подтикван и ще бъде отблъснат от ентусиазма на овена, който обича секса в много по-импулсивен вид. Телеца не е с чувствено въображение, но ако овена успее да ангажира неговите чувства, ще се опита с всички сили да отговори. Връзката може да бъде много пламенна, но в брака телеца трябва да се научи да се примирява със случайните хрумвания на овена.
Телец и Телец

Не винаги се понасят сексуално. Жената има тенденция да гледа сантиментално на любовта, мъжа е по-земен. Мъжа телец предпочита компанията на други мъже, а поглежда и към други жени. Жената телец на свой ред мрази да бъде пренебрегвана. Една връзка може и трябва да бъде приятна, но в брака прогнозите са смесени.

Телец и Близнаци
Дуалистичната и променлива природа на близнаци е противоположна на стабилната природа на телеца. Телецът е привлечен от артистичния и с въображение близнак. Стабилността на телеца интригува близнака, обаче близнака се дразни от бавните реакции на телеца и от простоватите му любителски техники. Връзката би била бедна, а прогнозите за брак не са по-добри.

Телец и Рак
Телецът намира, че рака е романтичен и задоволяващ партньор. Стабилността на телеца не може да бъде разтърсена от настроенията на рака, а неговата упоритост за постигане на целите осигурява стабилна база за домогванията на рака в секса. И двамата споделят силното желание за страстен, емоционален живот. Ако физическата страна е задоволителна, това може да бъде една успешна връзка и вероятно обещаващ брак.

Телец и Лъв
Телецът трябва да се примири с комплекса за грандомания на лъва. Лъвът счита, че да бъде в центъра на любовния живот е негово право. Лъвът е жизнен и се раздава. Телецът е малко скучен и себичен. Сексуалната област е без оплаквания, ако лъва определя настроенията. Трудно задоволяващия се лъв може да води до тревога в една връзка, а за по-дълъг съвместен живот това не е добра комбинация.

Телец и Дева
В правенето на любов девата предпочита простите начини и не обича да се вживява твърде много. Телецът няма нищо против простите начини, но неговите непрекъснати домогвания до секса могат да се окажат отегчителни за девата. Иначе няма много проблеми между тях. Добра връзка. Бракът би бил стабилен, но зависи от сексуалните компромиси.

Телец и Везни
Везните не прибавят в техния сексуален живот голям дял от емоционалната топлина и необходимата концентрация, за да анализират и решат физическите си проблеми. Везните ще направят извънредни усилия, за да удовлетворят телеца. Телецът също е постоянен, така че те взаимно се удовлетворяват в тази област. Телецът може да поеме водещата роля в спалнята. Симпатична връзка и може би добър залог за постоянно съжителство.

Телец и Скорпион
Общото при тях е значителния сексуален апетит. И двамата не изпитват особена нужда от странични връзки. Ако е ядосан - телецът може да бъде упорит, а гнева на скорпиона е нещо, от което всички знаци на зодиака трябва да се страхуват.

Телец и Стрелец
Опасността тук е, че телеца ще се опита да обвърже независимия стрелец и от това няма да излезе нищо. Високо сексуалния телец ще бъде доволен от стрелеца, но ще бъде ядосан от неговия навик да търси любов навсякъде, където намери. Те биха прекарали заедно приятно, но късметлията стрелец е обикновено много по-добър любовник, отколкото приятел.

Телец и Козирог
Еднакво силните сексуални желания са налице. Нито един от тях не иска необичаен секс. Телецът не би харесал естествената тайнственост на козирога относно това, което очаква. Козирогът не би харесал опитите на телеца да получи това, което иска. Няма място за романтика между двамата, но те могат да имат много чувствена любов и много добро дълготрайно партньорство.

Телец и Водолей
Водолеят би предпочел да контактува на базата на разума, но този вид любов не задоволява страстния телец. Водолеят от своя страна намира телеца за твърде настойчив. Както и да е - водолея обича еротичните техники и може да бъде заинтригуван по този начин. Нестабилна връзка, малко обещаващ брак.

Телец и Риби
Рибите имат своеволен, неочакван темперамент в сексуалните отношения. Телецът може да помисли, че е твърде трудно да се примири с това. Като помага на рибата да действува извън своите фантазии и чрез тактични и здрави разсъждения стабилния телец може да повиши приемливостта на рибата. Успеха на сексуалните отношения зависи от телеца. Има добри прогнози за силна връзка и задоволителен брак.

 
Форум » Любов и сексуалност » Телец » Телецът и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          18.209.63.120