Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:31
29.03.2024
Петък
44.200.249.42



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Риби » Рибите и другите зодии
Рибите и другите зодии
Овен и Риби
Динамичния овен освобождава пълния потенциал на рибата в спалнята. Разбира се овенът доминира, но това е точно това, което рибата търси. За да бъде тази комбинация добра и в други области е необходим такт. Рибата е много чувствителна към критиката, а овенът е избухлив. Ако преодолеят различията си взаимоотношенията могат да бъдат продължителни и сексуални.

Телец и Риби
Те са почти еднакво страстни, но високо чувствителната риба се нуждае от някои специални съображения не винаги съобщавани от земния телец. Далеч по-емоционална и сантиментална рибата страда от наранената си чувствителност. Ако този проблем може да бъде преодолян тази комбинация ще успее. Удовлетворен брак.

Близнаци и Риби
И двете нестабилни и създават необещаваща сексуална комбинация. Могат да съществува физическо привличане, но близнака е твърде променлив, а рибата твърде чувствителна за нещо по-продължително. Безгрижието на близнака обижда рибата. И двата знака са твърде егоцентрични и не са склонни към усилие за пригаждане. Нуждаят се от по-силни, по-доминиращи партньори. Къса, може би гореща връзка, но нестабилен брак.

Рак и Риби
Рака се показва като взискателен любовник, но рибата не се противопоставя на това. Сексуално и двамата са демонстративни и могат да прекарат доста време в спалнята. Ракът поема водачеството и взема повечето решения. С изключение на някои кавги общо взето те задоволяват сексуалните си нужди и са внимателни. Една твърде сполучлива двойка.

Лъв и Риби
Огънят и водата не се смесват. Открития лъв е възпиран от прикритата риба даже в спалнята. Нито един не разбира другия. Сантименталната риба започва да досажда на лъва и той започва да търси удовлетворение другаде. Рибите си стоят в къщи, сънувайки техните сънища, докато лъва ръмжи навън. Една връзка би била трудна, а брак непрепоръчителен.

Дева и Риби
Твърде чувствителната риба не намира удовлетворение от резервираната дева. Девата се противопоставя на изключителните сексуални домогвания на рибата и става критична. Има и други проблеми. Практичната логика на девата не се помирява с екстравагантните вкусове и не понася емоционалните изблици. Девата прави планове, докато рибата действува според изискванията на момента, след това си променя решенията. Скандална връзка, безрадостен брак.

Везни и Риби
Те имат трудности в пригаждането си един към друг с изключение на физическото. Ако успеят да ги преодолеят шансовете им връзката да се развие в нещо по-добро са големи. Везните не могат да предложат необходимото доминиране, от което се нуждае рибата. И двамата обичат лукса, но нито единия не е способен да работи здраво, за да го постигне. Връзка, която се разпада, брак, който може да стане горчив.

Скорпион и Риби
Могат да се радват на дълбоко и задоволяващо физическо единство. Отлично си подхождат като любовници. Силата на скорпиона осигурява стабилната подкрепа, от която се нуждае рибата в другите области. Рибата не провокира ревността на скорпиона и възприема, чувството му за собственост като форма на любов, каквато то е в същност. И двамата бързо се възпламеняват като любовници и намират пълно удовлетворение. Колкото по-скоро се намерят, толкова по-щастливи ще бъдат.

Стрелец и Риби
Те двамата могат да имат своите еротични моменти, но стрелеца е независим и авантюристичен и рибата чувствувайки това става по-прилепчива и чувствителна. Дългото правене на любов от рибата е просто досада за нетърпеливия стрелец, който иска да започне друго занимание. Стрелеца ще бъде принуден да провокира и нарани сантименталните домогвания на рибата и връзката ще завърши още щом започне, а един брак би бил катастрофален.

Козирог и Риби
Добра сексуална двойка. Може да има малко проблеми и неразбирателство, но двамата могат да намерят решение. Силният, доминиращ козирог знае как да направи рибата да се чувствува желана и осигурена. Рибата на свой ред носи известен романтизъм в емоционалния живот на козирога. Техните различия радват взаимно и осигуряват много добра връзка или брак.

Водолей и Риби
Сексуално те може да си изглеждат стимулиращи: тъй като и двамата са любовници с въображение, но егоистичната и дребнава риба има малко общо с открития, контактен водолей. Независимият и рязък водолей няма да хаби ценните си усилия да ласкае и дава чувство на сигурност на рибата. Водолеят решава проблемите с логика, рибата с чувства. Проблемите биха ги победили в една по-дълга връзка.

Риби и Риби
Взаимната прилика осигурява изключително разбиране на сексуалните им нужди. Ако техните проблеми биха могли да бъдат погълнати от взаимното физическо привличане, това би била най-добрата комбинация. Обаче това емоционално изтичане скоро пресушава резервите им. Без силен доминиращ партньор те отиват в погрешни посоки. Една връзка с висока чувствителност, обаче брака завършва с увеличаващи се сексуални изисквания и може да завърши катастрофално.

 
Форум » Любов и сексуалност » Риби » Рибите и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          44.200.249.42