Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:10
19.04.2024
Петък
3.144.172.115



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Риби » Рибите и другите зодии
Рибите и другите зодии
Овен и Риби
Динамичния овен освобождава пълния потенциал на рибата в спалнята. Разбира се овенът доминира, но това е точно това, което рибата търси. За да бъде тази комбинация добра и в други области е необходим такт. Рибата е много чувствителна към критиката, а овенът е избухлив. Ако преодолеят различията си взаимоотношенията могат да бъдат продължителни и сексуални.

Телец и Риби
Те са почти еднакво страстни, но високо чувствителната риба се нуждае от някои специални съображения не винаги съобщавани от земния телец. Далеч по-емоционална и сантиментална рибата страда от наранената си чувствителност. Ако този проблем може да бъде преодолян тази комбинация ще успее. Удовлетворен брак.

Близнаци и Риби
И двете нестабилни и създават необещаваща сексуална комбинация. Могат да съществува физическо привличане, но близнака е твърде променлив, а рибата твърде чувствителна за нещо по-продължително. Безгрижието на близнака обижда рибата. И двата знака са твърде егоцентрични и не са склонни към усилие за пригаждане. Нуждаят се от по-силни, по-доминиращи партньори. Къса, може би гореща връзка, но нестабилен брак.

Рак и Риби
Рака се показва като взискателен любовник, но рибата не се противопоставя на това. Сексуално и двамата са демонстративни и могат да прекарат доста време в спалнята. Ракът поема водачеството и взема повечето решения. С изключение на някои кавги общо взето те задоволяват сексуалните си нужди и са внимателни. Една твърде сполучлива двойка.

Лъв и Риби
Огънят и водата не се смесват. Открития лъв е възпиран от прикритата риба даже в спалнята. Нито един не разбира другия. Сантименталната риба започва да досажда на лъва и той започва да търси удовлетворение другаде. Рибите си стоят в къщи, сънувайки техните сънища, докато лъва ръмжи навън. Една връзка би била трудна, а брак непрепоръчителен.

Дева и Риби
Твърде чувствителната риба не намира удовлетворение от резервираната дева. Девата се противопоставя на изключителните сексуални домогвания на рибата и става критична. Има и други проблеми. Практичната логика на девата не се помирява с екстравагантните вкусове и не понася емоционалните изблици. Девата прави планове, докато рибата действува според изискванията на момента, след това си променя решенията. Скандална връзка, безрадостен брак.

Везни и Риби
Те имат трудности в пригаждането си един към друг с изключение на физическото. Ако успеят да ги преодолеят шансовете им връзката да се развие в нещо по-добро са големи. Везните не могат да предложат необходимото доминиране, от което се нуждае рибата. И двамата обичат лукса, но нито единия не е способен да работи здраво, за да го постигне. Връзка, която се разпада, брак, който може да стане горчив.

Скорпион и Риби
Могат да се радват на дълбоко и задоволяващо физическо единство. Отлично си подхождат като любовници. Силата на скорпиона осигурява стабилната подкрепа, от която се нуждае рибата в другите области. Рибата не провокира ревността на скорпиона и възприема, чувството му за собственост като форма на любов, каквато то е в същност. И двамата бързо се възпламеняват като любовници и намират пълно удовлетворение. Колкото по-скоро се намерят, толкова по-щастливи ще бъдат.

Стрелец и Риби
Те двамата могат да имат своите еротични моменти, но стрелеца е независим и авантюристичен и рибата чувствувайки това става по-прилепчива и чувствителна. Дългото правене на любов от рибата е просто досада за нетърпеливия стрелец, който иска да започне друго занимание. Стрелеца ще бъде принуден да провокира и нарани сантименталните домогвания на рибата и връзката ще завърши още щом започне, а един брак би бил катастрофален.

Козирог и Риби
Добра сексуална двойка. Може да има малко проблеми и неразбирателство, но двамата могат да намерят решение. Силният, доминиращ козирог знае как да направи рибата да се чувствува желана и осигурена. Рибата на свой ред носи известен романтизъм в емоционалния живот на козирога. Техните различия радват взаимно и осигуряват много добра връзка или брак.

Водолей и Риби
Сексуално те може да си изглеждат стимулиращи: тъй като и двамата са любовници с въображение, но егоистичната и дребнава риба има малко общо с открития, контактен водолей. Независимият и рязък водолей няма да хаби ценните си усилия да ласкае и дава чувство на сигурност на рибата. Водолеят решава проблемите с логика, рибата с чувства. Проблемите биха ги победили в една по-дълга връзка.

Риби и Риби
Взаимната прилика осигурява изключително разбиране на сексуалните им нужди. Ако техните проблеми биха могли да бъдат погълнати от взаимното физическо привличане, това би била най-добрата комбинация. Обаче това емоционално изтичане скоро пресушава резервите им. Без силен доминиращ партньор те отиват в погрешни посоки. Една връзка с висока чувствителност, обаче брака завършва с увеличаващи се сексуални изисквания и може да завърши катастрофално.

 
Форум » Любов и сексуалност » Риби » Рибите и другите зодии
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          3.144.172.115