Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:00
29.03.2024
Петък
35.175.133.71



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Водолей » Водолей - Партньорски хороскоп
Водолей - Партньорски хороскоп
Ексцентрични в желанията си. Повече сте склонни да превръщате в идол партньора си, отколкото да го обичате. Правите любов, сякаш се принасяте в жертва на някой езически бог.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: обсебващ
Присъщи дейности: да чувства, да слуша
Ерогенни зони: глезените, прасците
Доминираща черта: фетишизъм
Перверзии: любов с въображаеми идоли

Водолей - Овен

И двата знака оценяват красивото в живота и се стремят към пълно щастие. Пътищата, по които постигат набелязаните цели и методите, които прилагат се различават..
Пълен синхрон между телата и душите. Импулсивни, непредвидими, случайни отношения, наситени с груби раздели и бурни завръщания.

Водолей - Телец

Напрегната в емоционално отношение е връзката между земния представител от зодия телец и водолея, подвластен на елемента въздух. Стриктността и подредбата на телеца е вродено качество, което той демонстрира с лекота.
И дума да не става да промени сексуалните си привички заради вас. Всичко трябва да си върви по старому.

Водолей - Близнаци

Възможностите за щастливо съжителство са повече от мечтани, но истината е, че ще имате доста чести периоди, през които ще наранявате чувствата на половинката до себе си..
Трябва да крадете удоволствията си от тях. Твърде възбуждащо, но бързо омръзващо.

Водолей - Рак

Допирните точки между водолея и рака са изключително малко. Най-вероятно връзката ви ще е необикновена и наситена с високо напрежение и бурни страсти. Романтиката ще ви завладее още в самото начало, но истината е, че с течение на времето трудно ще се справяте с битовите си задължения или проблем.
Силни флуиди. Знаете, че може да ви изненада с удоволствия, за които нямате представа. И не сте разочаровани.

Водолей - Лъв

Пълноценна е определението, което цялостно характеризира този тандем. Реализация, страст и сходни планове са само една малка част от общата хармония, която цари помежду ви. Допълващите се характери и желанието за самостоятелност и постигане на траен успех в професионалната сфера ви правят ненатрапчиво силни.
Взаимно възхищение. Отличен синхрон, когато желанията ви съвпаднат. Като човек Лъвът е невъзможен, но като любовник - идеален.

Водолей - Дева

Възможностите за хармонично съжителство между тези два представителя на зодиака са ограничени. Разликата идва първоначално от стремежите и идеалите, след което преминава през организация на деня и методите за структуриране и постигане на целите не само в любовта, но и в професионалната сфера..
Какво ви привлича у Девите? Може би непреодолимото желание да всеете смут в невъзмутимата им увереност в себе си.

Водолей - Везни

Страстта и духовната близост е изключително засилена във връзката между представителите на въздушния елемент. Колебанията и предпазливостта изчезват в момента, когато решите да действате заедно, независимо дали става въпрос за лични или професионални въпроси.
Бурни отношения, често смущавани от жилото на ревността. Защото във вашата гореща двойка има много кръшкане.

Водолей - Скорпион

Странен и вълнуващ е съюзът между скорпиона и водолея, тъй като между разликите и приликите в характерите ви съществува твърде тънка граница. Възприятията ви свързани със заобикалящия ви свят ще са сходни и почти през цялото време ще сте на едно мнение за важното и маловажното в ежедневието си.
Способен е да разбие всички ваши фантазии за платоническа и ангелска любов. Оказва се, че това не ви е неприятно.

Водолей - Стрелец

Двамата заедно ще имате възможност да създадете хармонични взаимоотношения и е напълно възможно бързо да се решите да изградите уютен дом и семейство. Сходните ви цели и интереси ще поддържат този съюз, но предупреждението е да не загубите общата си посока.
Харесва ви това, че е непредвидим. Но предпочитате да го превърнете в идол, вместо да го обичате като земен човек.

Водолей - Козирог

Разумните и практични козирози ще са изключително впечатлени от лекотата с която общуват въздушните представители от зодия водолей. Разговорите и общите теми, цели и идеали ще са една добра основа за добро приятелство, но трудността идва при близък интимен контак.
Малко е архаичен за вас. И прекалено несръчен.

Водолей - Водолей

Връзката между представителите на въздушния елемент водолей предполага многобройни дискусии за плановете свързани с близкото бъдеще. Най-вероятно още в мига, когато сте се запознали сте били изцяло погълнати от разговор един с друг и не сте обърнали никакво внимание на заобикалящата ви среда.
По-скоро сантиментална любов, отколкото плътска.

Водолей - Риби

Възможността да изградите хармоничен съюз ще е налице, тъй като успешно ще съумеете да се справите с общите житейски предизвикателства, освен парите. Заедно бихте направили чудесно пътешествие в духовната сфера, ще се отдадете на възвишени идеали и интереси.
Партньорът от тази зодия е гуруто на вашите удоволствия, магьосникът, който ви омайва. С него изпадате в пълен мистико-еротичен делириум.
 
Форум » Любов и сексуалност » Водолей » Водолей - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          35.175.133.71