Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:09
19.04.2024
Петък
18.118.1.158



 Пими ® » Любов и сексуалност


  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Любов и сексуалност » Везни » Везни - Партньорски хороскоп
Везни - Партньорски хороскоп
Убедени сте, че самотата е зло, противоестествено състояние. За вас любовта е рафинирано, но често срещано чувство.
Визитна картичка на сексуалността
Психосексуален тип: еротичен
Присъщи дейности: да говори, да гледа
Ерогенна зона: гърдите
Доминираща черта: чувство за несправедливо лишаване
Перверзни: мазохизъм
Сексуални фантазии: травестизъм

Везни - Овен
В този случай, за да върви всичко добре ще е повече от наложително, везната да поеме инициативата изцяло в свои ръце. Ще ви се иска на моменти огнения овен да е малко по-съобразителен със засилената ви емоционалност и да контролира импулсивността си..
Приемате секса с него като разврат, но все пак се хвърляте в ръцете и в леглото му.

Везни - Телец
Общата цел в професионално отношение, сходните интереси и разбирания, както и любимите хобита могат да стабилизират тази връзка с течение на времето. Трудностите и търканията ще бъдат повод на сблъсъци само в началото на изграждания съюз, след което е твърде вероятно да свикнете с различията на своята половинка.
Притежавате еднакъв вкус към удоволствията на Венера. До момента, в който възхищението му към вас ви накара да се чувствате повече като фетиш, отколкото жив човек.

Везни - Близнаци
Идеална е точната дума, с която можем да характеризираме връзката между тези два представителя на въздушния елемент. Сходните ви интереси, гъвкавия и съобразителен ум, както и подхода, чрез който постигате успехите в живота си са само една малка част от пъстроцветната палитра.
Притежават очарованието на изненадата. А вие сте очаровани от промените и театралната обстановка.

Везни - Рак
В първия контакти ще бъдете привлечени един от друг поради заложения на всеки от вас поотделно интелектуален потенциал. Двамата умеете правилно да използвате силата на словото за постигане на желания и амбиции не само в лично, но и в професионално отношение.
Обичате галантните му маниери, нежността на милувките му. Но когато сте решили, че вече е ваш, изведнъж Ракът се превръща в тиранин.

Везни - Лъв
Комбинацията е вълнуваща и с неочаквано развитие. Привличането помежду ви ще е подчинено на магнетизъм и обаяние.
Обичате малко животинския му начин, по който изразява задоволството си. Но всичко ново един ден остарява.

Везни - Дева
При партньорството между представителите на въздушните везни и земната дева могат да възникнат чисто делнични затруднения. Първоначално тези пречки ще се изразяват като нежелание отстрана на везните да се занимават с организации.
Многострадалната Геновева. Каквото и да правите, Девата винаги е тъжна. Това ви влияе и накрая, вместо да достигнете до оргазъм, се обливате в сълзи.

Везни - Везни
Доста трудно може да бъде определена връзката между тези два представителя на зодиака, тъй като еднаквите вкусове, интереси и сходната емоционалност може да се проявява при отделните двойки по коренно различен начин.
Обичате да разгаряте любовното си желание. Между вас са позволени всички хитрости на Ерос и Месалина.

Везни - Скорпион
Първоначално можете да изпитате известно отблъскване един към друг, но истината е че и двамата можете да сте си полезни в духовно и интелектуално отношение..
Приличате повече на Отело и Дездемона, отколкото на Ромео и Жулиета. Имате чувство, че при първия удобен случай ще излеете насъбралото се на някой невинен.

Везни - Стрелец
Общите цели, интереси и силното приятелство ще бъдат първите допирни точни към поставяне на едно трайно начало в любовта. Когато сте заедно ще стимулирате един към друг положителното и оптимистичното.
Развихрят се бурни страсти. Партньорът от този знак има редкия талант да ви предизвиква и да ви изкарва извън кожата.

Везни - Козирог
Чудесно допълващи се по характер и темперамент. Партньорството между козирога и везните е белязано от динамика и взаимност във всяка житейска сфера.
Вие сте изтъкани целите от чар и съблазън, а Козирогът е като леден блок. Лудо ви желае, но го крие. И когато чувствата му експлодират, вече е много късно.

Везни - Водолей
Страстта и духовната близост е изключително засилена във връзката между представителите на въздушния елемент. Колебанията и предпазливостта изчезват в момента, когато решите да действате заедно, независимо дали става въпрос за лични или професионални въпроси..
Използва и най-неочакваните трикове, за да ви съблазни. След това откривате, че и най-невероятните неща са напълно възможни, когато сте в прегръдките му. Невероятно!

Везни - Риби
Привличането е мигновено и продиктувано от романтичната нагласа на тези два представителя от зодиака. Трудно може да бъде определена тази връзка, като обикновена и скучна, тя е белязана от динамиката на общите цели и инициативи особено в професионалната сфера.
Имат вид на отсъстващи, докато правят любов с вас, и това ви отегчава. Нещо повече, вбесява ви.

 
Форум » Любов и сексуалност » Везни » Везни - Партньорски хороскоп
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Контакт          18.118.1.158