Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:41
27.04.2024
Събота
3.138.110.119


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Прогресорски (Подвижнически) Посвещения (11)

Прогресорското посвещение показва характера на взаимодействието между човека и информационно-енергийните потоци и егрегори, за които той често е съвсем неподготвен, и те понякога го поставят на гра­ницата на оцеляването. Това е опит, чието конструк­тивно преживяване понякога наричат подвиг и най-че­сто при такива условия поведението на човека е непред­сказуемо.

Първо посвещение (11 x 1= 11) - страхливец. Това е индивид, който категорично не понася никакви стре­сови ситуации (да не говорим за опасни и мъчителни) и ги избягва с всички сили на съзнанието и подсъзна­нието си. Той винаги би предпочел пред физическите мъчения моралните, а последните моментално избут­ва дълбоко в подсъзнанието си.

Второ посвещение (11 х 2 = 22) - войник. Индивид, който в труден миг се стяга и е способен да понася мъжествено не много продължително мъчително пре­живяване, без да изпада в несвяст или истерия. Ако твърде много го заболи, той крещи, но когато болката отмине, я забравя бързо. Ала продължителното изпи­тание или душевното страдание могат да го пречупят и да го накарат да се държи като страхливец.

Трето посвещение (11 x 3 = 33) - стоик. Стоикът е способен, без да губи присъствие на духа, да понася тежки изпитания; могат да го сломят единствено фи­зическите изтезания или морални мъчения, на които няма да намери какво да противопостави - и тук е сла­бото му място.

Четвърто посвещение (11 x 4 = 44) -мъченик. Този човек намира в себе си духовни сили за преодоляване на всякакви морални мъчения - освен онези, които во­дят към разпадане на неговата картина на света - ала ако това се случи, той губи сила за съпротива, както и при продължителни физически изтезания.

Пето посвещение (11 х 5 = 55) - герой. На това ниво човекът се учи в непоносими условия да измества точката си на сглобяване така, че интензивността на физическите страдания рязко да намалее - това факти­чески е първото ниво, на което се установява някакъв контакт с открития космос, който се оказва не изцяло враждебен: в частност се включва космическото обез-боляване - вибрации, които премахват неизбежните според всички земни закони страдания, особено физи­ческите.

Шесто посвещение (11 x 6 = 66) - целител. На това ниво индивидът се учи в нормални за себе си условия да измества нечия точка на сглобяване, като премахва непоносимата физическа болка и смекчава ефектите от други вибрации на открития космос, например - сил­ната радиация. Освен това той може до известна сте­пен да се справи и със своите силни морални мъчения, което е свързано с канала към висшите космически егрегори и съответстващата му картина на света.

Седмо посвещение (11 x 7 = 77) - мъдрец. На това ниво човекът притежава дарбата за духовно целителство, в случая неговият канал към открития космос може да премахне всяка физическа или душевна болка у другия. Тук е актуална темата за духовните страдания, свързани с несъвършенството на плътния план и ограничеността на човешките възможности за просветляването му.

Папка: Нумерология | Посещения: 1541 | Ченълинги
Контакт          3.138.110.119