Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:16
29.04.2024
Понеделник
18.188.152.162


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Инкарнационни мисии и Висшия Аз. Матрицата 5

Всяка инкарнация има определена мисия. От ниските до средните нива тази мисия обикновено е центрирана около преживяванията посредством определено тяло. Особено при инкарнациите от ниските нива, духът е там само за пътуването, а тялото владее положението. Преживяванията се въртят около секса (да го правиш или да проповядваш против него) и прехраната (работа, религия, семейство).

Когато човек достигне Напредналите нива, духът упражнява повече контрол над физическото. Тогава възникват по-специфичните духовно ориентирани мисии. Напускането на стандартно приетото показва влияние на духа над тялото – да напуснеш стандартно изповядваната в твоя район религия заради някоя от Ню Ейдж или такава, която не се приема масово. За североамериканците това е будизмът и др. За азиатците – християнството. Тези неща карат човека да се чувства неудобно – това се дължи на вложените в тялото ДНК-команди да се подчиняваш/съобразяваш с Играта. Скъсването със стандартна религия е събитие за ниско или средно напредналите нива.

Да правиш онова, което ТИ искаш противно на желанията на семейството ти е борба на духа  за индивидуалност и нови преживявания.

Има мисии, които инкарнацията трябва и ЩЕ изпълни. Висшият Аз не допуска външна намеса в това отношение – например от типа преждевременна смърт. Освен това Висшият Аз ви осигурява физическите неща, които са ви необходими, за да изпълните мисията. Не можете да умрете преди да я изпълните. Помнете, че Висшият Аз е избрал времето/начина на смъртта ви преди да започне инкарнацията ви.

Импулсите подавани от Висшия Аз във връзка с изпълнението на мисията надмогват ДНК командите, които се опитват да подтискат духа.

Например аз получих работата, която ми осигуряваше свободното време, необходимо за да си изпълня мисията – информацията предадена чрез Матрицата. Не се съмнявам, че получих тази работа ЗАРАДИ необходимостта да бъде написана Матрицата V.

Матрицата V е била предвидена да излезе. Помня, когато Монро се опитваше да отпечата последната си книга. Той ни каза, че издател след издател са му отказвали, защото "публиката няма да може да се справи с материала”. Ето защо, каза той, е разводнил книгата до материала, който излязъл, за разочарование на мнозина. Жертвал съдържанието заради разпространението. Много от важната информация, която е написал, никога няма да излезе, но причината е защото не се е предвиждало той да я оповести. Той не е изневерил на мисията си. Онова, което е направил е безценно за онези, които са готови за него. Непълнотата няма да е свързана с Матрицата V, която отвежда отвъд материала на Монро. Появи се Вал Валериан и неговото издателство, който беше може би единственият, готов да публикува материала какъвто е. По дяволите с онова, което публиката може да приеме.

Матрицата не е написана, за да се приеме от публиката. Поради това, че нашите Висши Аз (моят и на Вал) си сътрудничат по този проект, Матрицата има читатели по цял свят. Тя трябваше да излезе по това време, когато има компютри, мигновени комуникации и когато Играта е в края си. Ако тя беше излязла преди 300 години, колко души щяха да узнаят за нея?  Това е пример за основна мисия станала реалност посредством сътрудничеството на Висши аз.

Мисиите са основни и второстепенни, но всички те са преживявания, които Висшият Аз иска. Пътят на всеки е индивидуален. Трябва да видите в своя Висш Аз какъв е ВАШИЯТ път на преживявания. Вгледайте се в живота си и разберете. Кое събитие просто се е изпречило пред вас? Кое е променило вашия живот и възгледи? Открийте ги и ще откриете какво е направил вашият Висш Аз.


Матрица V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1195 | Ченълинги
Контакт          18.188.152.162