Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:29
27.04.2024
Събота
3.141.24.134


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Разгъване новата вибрационна матрица на Земята

Архангел Михаил

    Въпрос: Добър ден, учителю. Днес посланието е по темата „Актуалност на настоящият момент". Как се променя пространството с промяната на енергийната мрежа на Земята, какви нови корекции са нанесени, и в кои части първоначално са планирани изменения?

    Архангел Михаил:
    Приветствам ви. В момента се провежда демонтаж на старата и пълно разкриване на новата енергийна матрица. Ако погледнем в процентно съотношение, то в момента, днес, са разгърнати 15% от тази нова матрица. Но, както разбирате, разгръщането на тази матрица, още не е достигнало това ниво, когато влиянието на коефициентите ще бъде завършено. Влиянието на новите вектори на събитийност, влиянието на възловите решетки, а също и на енергийните полета, свързани с тях, изобщо не са разгърнати. Тоест, намират се в архивирано състояние.

    Ние планираме за периода между четири и седем дни разгръщането на това ново пространство да е около 40% и тогава ще започнат взаимодействията между възловите решетки и енергийните полета и това ще се изрази първо в изменение на събитийността – отдавна планирани срещи, съставени планове. Това, което не съответства на вибрациите на тези решетки, ще бъде свито и разпиляно като дом от карти. Тоест, да допуснем, че се е планирала среща с вече съставен план, остава да се сложат подписите и изведнъж това се оказва невъзможно. По такъв начин, можете да разберете дали да започнете това събитие като следите измененията на събитийността в цялата матрица на Земята, особено във възловите моменти. Те са маркерите на процеса и до този момент измененията стават не във възловите части, не във възловите събития за планетата Земя, а ние сме се старали да коригираме вторичните и третични полета, по отношение на тези възлови моменти.

    По отношение на хората, ще започне все по-силна тенденция на изтриване на паметта, тъй като вибрационната решетка, работейки на 40% започва да изчиства записите на паметта, които се отнасят към предишната решетка. Това първо действие е разчетено в срок до два месеца, тоест за октомври и ноември месец, ще се проведе практическото изтриване на много паметни записи, имащи второстепенно значение, представляващи „шлака" която все още присъства при много хора. Това „замърсяване" усилено ще се изчиства в течение на 40 дни, след което ще има още 20 дни фоново изчистване. Това ще позволи, след като решетката се разгърне на повече от 40%, в тези места да се записват нови вектори, нови възможности за образуване на паметни записи, нови вибрационни решения. За два месеца планираме да увеличим честотата на вибрацията у хората от 50 до 100 мегахерца за всеки. При някои ще се получи толкова голям скок, че изменението на честотата ще бъде двойно.

    Като изменение във физическото тяло ще забележите промяна в храненето и енергообмена, това ще е първо, а след това ще се измени отделителната функция. Тоест, на първо време, някъде за около месец, всеки ще премине етап на усилено отделяне, изчистване. Това е необходимо, тъй като съществува такова понятие като „отпадъчно записване на болестта" и тя трябва да бъде изхвърлена чрез отделителната система. Трябва да пиете колкото можете повече чиста вода, желателно е тази вода да не е стояла в хладилник или около прибори, които излъчват замърсен фон – телевизори и други предмети, носещи егрегориално замърсяване. Тъй като на вас ви е необходимо да дадете почивка на организма, храната също трябва да бъде по-лека и да обърнете внимание на прочистването,за да се разтоварите енергийно. В случай, че храната не е в съответствие с енергообмена и с водния обмен, ще се получат реакции като висока температура и повръщане, което е необходимо за бързото изчистване, защото не само няма време, но сега се намирате на точно определен кораб, който плава по избран курс и не просто избирате да плувате или да не плувате, а вече плувате с този кораб и трябва да му съответствате поне в тази част, която е свързана с физическото тяло, изчистването и приемането на енергии.

    Колкото до другите егрегориални полета, то, както разбирате е проведена огромна работа за тяхното отстраняване и все пак около 20% от егрегориалните полета не са отстранени и работят в нормален режим. За това време разгръщането на решетката и първите действия на ниво 40% въздействието на егрегориалните полета ще се намали като начало наполовина, а след това практически плавно ще изчезне. Вие ще забележите единствено реакцията на хората към тези полета. Ние назоваваме максимално възможните срок и цифри. За физическото тяло ще добавим още, че сега има възможност, и тя вече е приложена, за регенерация на вашите тела, тоест ще бъдат дадени взаимно настроени кодове за спиране на много болести от простуден и инфекциозен характер, заболявания, които в момента не са необходими за корекция на жизнения път (карма). Тоест има се предвид, че много заболявания ще изчезнат от планетата след включването на решетка, разгъната поне на 30%. В този план ще започнете да чувствате, как част от тези заболявания ще се проявят, преди да си отидат завинаги. Този процес може да се разпознае и като епидемия, но не се страхувайте, защото това действително е завършващ етап и е необходим, за да се изчистят кодовете на тези заболявания.

    За храненето. Все по-голяма част от населението ще преминава на вегетарианско хранене и ще съкращава количеството храна, използвано като цяло в денонощието, тъй като ще се отстрани енергийното замърсяване, което подтиква човека да яде повече и по-често. Тоест, това ще става плавно, спокойно и без много коментари по този повод и ще се забележи, как икономиката ще реагира на това. Някои продукти ще се продават повече, а други по-малко, тъй като пазарната икономиката зависи от търсенето, в течение на половин година ще се преустрои спрямо продуктите, които ще са действително необходими. Освен това, когато мрежата се разгърне на 40%, вие автоматически ще може да определяте дали един продукт става за храна или не и много продукти, които имат в състава си повече от 30% изкуствено привнесен материал ще се отхвърлят и няма да се търсят на пазара. Те ще започнат да залежават и доставката им в търговските мрежи, ресторанти и други заведения ще намалее и постепенно ще спре. Този начин на действие се смята за много мек, но много конструктивен и ние се радваме, че най-после в близко бъдеще, всичко това ще се прояви във физическата реалност.

Супермаркетите като брой ще претърпят съкращение, защото много стоки вече няма да се търсят в такива количества. По такъв начин икономиката ще се насочи към хората. Тези отрасли от икономиката, които обслужват населението, като например производството на тъкани и продукти от първа необходимост, ще се подчиняват на това, че хората не могат да носят и консумират тези материали, които не съответстват на техните вибрации. За съжаление този период ще продължи по-дълго - около година и половина, докато тези производства се преориентират и сложат в основата си съвсем друга природа, други химични решетки, които съответстват на изискванията на новите тела, новите вибрационни възможност и новата чувствителност. Ще се има ново производство на екологично облекло и, обръщаме внимание, и на козметични и други продукти. Това ще стане много бързо и ще можете да го почувствате със своето физическо тяло. Колкото до възприятието с по-фините тела, след 40%то разгъване ще се достигне възможност за телепатичен контакт. От начало това ще бъде насън, ще имате по-ярки сънища, ще има период на сънастройка, при някои хора за около 30 дни ще има усещане за пълно отсъствие на сънища, а след това ще започнат сънища, осветляващи някаква цел. Ще се осъществи обучение за приспособяване към новата енергийна мрежа. Част от това вече е проявено и изпробвано изцяло в някои групи от населението.

Колкото до конфликтите, които сега се случват в света, те ще бъдат приключени по същите схеми, както схемите, касаещи икономиката и финансите. Финансиращите потоци ще се пренасочат в тези области, които ще имат по-голямо значение, тоест, областите, които са по-близко до хората. Това се отнася и до производството на необходимите материали, оборудване и ще бъде съпроводено с неголяма стагнация, докато се пренастрои към производство на екологични, приемливи продукти и предмети, които се вписват в новите изисквания на мрежата. Това няма да е трудно, тъй като в настоящия момент съществува пренаситеност и на преден план излиза по-скоро въпроса за утилизацията на това, което е било произведено и сега вече не е нужно на хората. Но утилизацията е не просто изгаряне, не просто изчистване, а трансформиране в нужните за хората продукти, в нужната енергия или в други области на живота. Това ще бъде цял отрасъл, който ще се поддържа от всички цивилизации и ще стане водещ в бъдещото развитие на икономиката. Това е заложено в новата мрежа като даденост и направление за действие.

    Ако имате въпроси, питайте.

    Водещ:
    Имам въпрос по отношение на финансовото положение. Финансите ще поддържат ли същите сили и същите процеси, които са били дотук, тоест Америка ще лимитира долари, а всичките останали страни ще създават свои финансови конструкции на тяхна основа или нещата ще се променят?

    Архангел Михаил:
    Не, тази ситуация ще се промени. На пазара излизат 4 (но в сегашно време са проявени 3) равноправни партньори – САЩ, Русия и Китай. Работата е там, че ние планирахме четвърти – Европейският съюз, но така се получи, че европейската финансова система работи заедно с долара, тоест играе в един отбор с него. Затова става въпрос за още един партньор (напълно възможно е да има 5 партньорски парични системи) и тази система сега още не е добре проявена, но има много висок еквивалент в запаси от диаманти и други полезни изкопаеми, които несъществуват в другите страни. Ръководството на тази страна ще бъде подбрано в направление, което ще позволи страната да диктува условията за изменение на финансови пазари. По този начин ние разчитаме чрез финансовата система (в сегашно време тя още не се демонтира) да спрем ескалацията на военното присъствие на САЩ и други страни, действащи с тях да диктуват своите условия. Изменението на това положение ще позволи и дъщерна промяна на взаимоотношенията във военната сфера и зоните с военни конфликти. Това ще бъде втора вълна, чрез която се надяваме напълно да затворим взаимоотношенията между финансовата и военната сфера, което ще се случи около май месец 2014.

    Водещ:
    Благодаря. По повод Световното правителство и лидерите на държавите, които определят световната икономика, в близката година ще бъде ли променено съотношението между цивилизациите и тези структури?

    Арханген Михаил:
    Да, направени са 30% изменения за две години и тази година, ако смятаме за начало на годината септември месец, 15% от лидерите ще бъдат сменени. Външно това трудно ще се види от хората, защото взехме решение от 5 до 10% да се направи замяна на душата.

    Водещ:
    От гледна точка на новото съзнание, как стоят нещата с безработицата, тя ще се усилва ли? И по какъв начин новото разбиране ще повлияе на този процес?

    Архангел Михаил:
    Работата е там, че освен замяна на водещите лидери, съществува и понятие като егрегориална поддръжка на тези лидери, когато например лидерът се явява формална фигура, а всички въздействия в страната идват чрез определен егрегор и тогава, за да отстраним този лидер трябва да постъпим по друг начин, трябва да се окаже натиск на този егрегор. Тогава в тези страни ще се съхрани безработицата като елемент за много бързо деструктивно въздействие върху този егрегор. Ние знаем, че много цивилизации настояват за пълна смяна на егрегора чрез така наречените „меки революции", и че тези революции стават възможни с помощта на такъв деструктивен елемент като безработицата. Но безработицата носи и друг, възпитателен характер, по отношение на тези хора, които имат нужда от преориентация към новата решетка, към творчеството, развитие. За тях това е възможно само чрез определение на нулата – нулевия доход и твърдо отделяне от материалните блага. И тогава човекът се отваря съзнанието си за това, че трябва да промени живота си. Но това действа не върху всички, има разлика в различните енергетични образувания, егрегори на страните, където един и същи инструмент работи по различен начин, ако в една страна условията на безработица стимулират открития, гладът заставя да се развива селското стопанство и личните стопанства, и се търсят различни творчески варианти за оцеляване, то в друга страна това предизвиква съкращаване количеството продукти и се създава настройка за очакване на помощ. Това също е разбираемо и затова всяка страна минава свой опит и все пак, новата решетка не позволява този опит да продължи твърде дълго. Или страната трябва да се съобразява с изискванията на новите вибрации или ще се сменят лидерите на тази страна чрез внасяне на допълнителни деструктивни елементи - революции и др.

    Водещ:
    Тази зона на безработица, тя създава ли още и зона за избор в процеса на събитийност за висшето Аз? (Безработицата като причина за избор на определени събития)

    Архангел Михаил:
    Обратно. Събитията, които са нужни, създават безработицата.

    Водещ:
    Тоест, ако Висшият Аз все пак е преодолял събитията, ще намери ли работа?

    Архангел Михаил:
    Задължително. Това е точно случаят, в който Висшият Аз много ясно дава знак, че трябва да се преориентираме и да не чакаме само да пристигне влака, а да се огледаме дали не можем да заминем с друг транспорт, ако влаковата линия вече я няма.

    Водещ:
    Имам въпрос за част от сценарния план и неговата продължителност. Днес това продължава ли да е план за 5 години?

    Архангел Михаил:
    Не, продължителността е променена. Тя е разписана средно до май следващата година и даже видимостта там не е толкова ясна както през февруари, април, март, особено март. Защото енергийната мрежа, която сега се разгръща е нова. Да, ние сме разчели и сме се съветвали, но разбирате, че луфта при развитие на земните вектори е твърде свободен за да може да се разчете на сто процента действието на всяка мрежа. Затова при разгъване на 15, после 30 и 40 %, ще се направят определени изводи, необходими, за да се коригира сценарния план и той може да стане или по-стеснен или по-лек. Но едно е ясно, че ще се върви в това направление, което е избрано.

    Водещ:
    Благодаря, Учителю.

    Контактьор: MoreYa
    Ведущий: Leonid K

    Превод и предложение: Мария Стойчева

http://www.soznaniesveta.info/index.php/vysshie-sily/arkhistratig-mikhail/362-razvertyvanie-novoj-vibratsionnoj-matritsy-zemli
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6750
Папка: Великият преход | Посещения: 1656 | Ченълинги
Контакт          3.141.24.134