Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:58
26.04.2024
Петък
18.216.83.240


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Арктурианците. Напускане на холограмата и освобождаване от времето

Арктурианците чрез Сюзън Лий – 22.07.2013

Ние – Арктурианците, дочуваме колективния зов на онези от вас, намиращи на Възнасящата се Земя, които в своите нощни тела са присъствали на срещи, провеждани на кораба-майка. При събуждането си много от вас са имали откъслечни спомени за тези посещения, но бързо са забравяли всичко с изключение на някои неясни образи. Много от вас, обаче, са имали сън точно преди да се събудят. Този сън е бил енергиен пакет – доста сходен на конспект на лекция, който е бил поставен в съзнанието ви. Сега ще ви преведа този енергиен пакет на триизмерен език.

Много от вас са сънували как едно Същество от Светлина хваща ръката ви и ви пита дали сте готови да напуснете холограмата. Преди да можете да отговорите, ние ви давахме информация, че ще напуснете своята холографска реалност на "автоматичен ход", което означава, че триизмерната ви холограма ще изглежда така, сякаш още сте там. След това ще се завърнете в нея няколко секунди преди момента, в който сте я напуснали. Следователно вие ще напуснете холограмата, напускайки времето и завръщайки се няколко секунди преди момента, в който сте я напуснали.

След като напуснехте 3/4-измерното ограничение на времето, резонансът ви се връщаше към вашето вродено петизмерно Светлинно тяло. След това виждахте множество картини на това как вървите през ежедневния си живот. Вие, обаче, можехте да преминавате през всички форми на материята. Във вашето възприятие, при преминаването ви през материята молекулите на материята временно се разпръскваха. След това, когато преминехте през дадения обект, молекулите се връщаха в предишната си форма.

Този феномен възникваше, тъй като бяхте извън синхрон със своята триизмерна, холографска реалност. Тъй като резонирахте на по-висока честота от материята на вашето обкръжение, вие не бяхте ограничавани от никакви физически структури. Във възприятията на онези, които резонираха в синхрон с триизмерната холограма, не се случваше нищо необичайно. В действителност, те вярваха, че са ви видели да минавате покрай препятствията. Тъй като триизмерното вярване твори илюзията за триизмерна реалност, те бяха видели именно това.

Сега ще ви преведа през една разширена версия на това упражнение. Казвам упражнение, тъй като това преживяване беше просто урок за вас, чрез който да осъзнаете, че бихте могли да напускате времето и да се връщате в него, без изобщо да се разбира, че сте го напускали. По този начин ще започнете да си спомняте как да се би-локализирате от вашата триизмерна Земя към вашите по-високочестотни реалности. Когато се би-локализирате, изглежда, че се намирате и в двете реалности едновременно, но вие сте изместили доминантното си състояние на съзнанието от една реалност към друга.

За да напуснете времевата холограма и да се би-локализирате на по-висше измерение на реалността:

• Поставете Земния си носител на някое безопасно място. С други думи, уверете се, че седите на някое безопасно място, а не вървите или шофирате.

• Повярвайте, че можете да напуснете времето, за да пътувате междуизмерно.

• Доверете се на това, че въображението ви е истина.

• Излезте от времето с такава лекота, с каквато можете да се измъкнете от обувките си.

Излизайки от времето, вие излизате от Земния си носител. Така че се обърнете и погледнете Земния си носител. Кажете на тялото си, че ще се върнете една секунда преди да го напуснете, което и ще направите. Това преживяване не е същото като астралното пътуване. Вие не сте в четириизмерното си астрално тяло, тъй като то представлява компонент на холограмата. Вместо това, вие сте извън времето и, следователно, извън холограмата.

Сега вие преживявате реалността посредством своето Многоизмерно съзнание. Тялото ви е на безопасно място и вие ще се върнете в него една секунда преди да го напуснете. Така че тялото ви лесно може да поддържа жизнените си функции, докато вас ви няма. Когато се освободите от илюзията за време, вие си спомняте, че вашето Многоизмерно съзнание може да пътува през всяко време или пространство на кое да е от въплъщенията, които сте преживявали.

Отначало може да ви се стори, че сте ограничени до посещения на собствените си въплъщения. След като, обаче, свикнете с този тип пътувания, повече няма да се нуждаете от "маркера" на някой от собствените си Земни носители. Тези маркери/въплъщения са подобни на видео игрите. Играчът трябва да има Аз, който да е аватар (вашия Земен носител), за да може да влезе в играта, както и Аз, който да е програмист (вашия Висш Аз), който да отговаря за творенето на собствения ви живот.

Много от вас – Възнасящите се, са сътворили много трудни видео игрални животи. Вие сте сътворили този живот, защото сте осъзнавали, че това е животът, в който ще имате възможността да напуснете холограмата и да се върнете у дома при своя Многоизмерен Аз. Затова сте искали да разчистите всички недовършени дела.

Ако можете да си спомните, че сте сътворили живота си още преди да се родите, това ще ви помогне да се освободите от всякакви остатъци от усещането, че сте жертви. Когато разширите съзнанието си от това на аватара в играта до това на програмиста на играта, ще можете да сътворите играта, в която се възнасяте.

Всички вие сте проявили голяма храброст, като сте избрали такива трудни Земни предизвикателства. Също така, от перспективата на Висшия ви Аз е било много лесно да се забрави колко труден може да бъде животът в една триизмерна реалност. За щастие, колкото повече си припомняте своя Многоизмерен Аз, толкова по-естествено става да си припомните, че вие посещавате своята свързана с времето триизмерна Земя, но сте всъщност Многоизмерно Същество, което живее едновременно в безброй реалности.

Виждаме, че много от вас си спомнят множество проявления на своя Многоизмерен Аз. Ето защо, ще ви помогна да си спомните своя Аз в по-високоизмерна реалност. В този случай, това ще бъде реалността на петоизмерната Нова Земя.

• Насочете намерението и вниманието си към по-високочестотното проявление на своя Многоизмерен Аз, живеещо на Новата Земя.

• Това петоизмерно изживяване на Аз е доста сходно на Аз-а, който сте в настоящото си въплъщение.

• Позволете си да си представите, че сте на посещение и/или живеете на Новата Земя.

• Предайте се на своето въображение, така че да можете да повярвате, че този петоизмерен човек сте ВИЕ.

• Не е нужно да следвате някаква последователна процедура, тъй като вие просто измествате своето доминантно състояние на съзнанието към една по-висока честота на своя Многоизмерен Аз.

• Веднъж щом сте изместили възприятието си за Аз към своето петоизмерно проявление, вие автоматично сте напуснали времето. Времето, каквото го познавате, не съществува в петоизмерния резонанс на реалността.

• Всичко, което трябва да направите, е да повярвате, че сте този Аз.

• Вижте този Аз пред себе си и прехвърлете основния фокус на съзнанието си върху своя Аз, намиращ се на Новата Земя.

• Помислете си, че сте в петото измерение и използвайте своите любящи емоции, за да се слеете с намиращия се в тази реалност ваш Аз.

• Доверете се на това, че въображението ви представлява вашето петоизмерно мислене и си спомнете, че мислите и емоциите ви творят вашата реалност.

Имайте предвид, че на триизмерното ви мислене може да му отнеме известно време, за да си спомни как да възприема тази честота на реалността. Така че се предайте на това "въображаемо преживяване", така че то да може да придобие форма в съзнанието ви.

Много от вас вече сте напуснали холограмата на триизмерната Земя и сте преминали в това по-висше проявление на своя Аз, но не осъзнавате този преход, тъй като мисленето ви все още е триизмерно. Така че съзнанието ви в действителност е петизмерно, но мисленето ви все още е триизмерно. Вие, обаче, сте доста щастливи от безбройните начини, по които светът ви се променя.

Онези от вас, които служите като Отварящи Порталите към по-висшите проявления на Гая, осъзнавате своя преход. Вие си спомняте своите медитации и съзнателни намерения да подравните съзнанието си с по-високите честоти на енергията, за да подпомогнете Гая в нейния преход. Следователно, в действителност вие активно очаквате отпускането на множество ограничени патенти. Вие осъзнавате, че броят на случаите на наблюдаване на НЛО значително се е увеличил и активно очаквате кацанията да започнат. Вие също така знаете, че тези кацания ще могат да бъдат възприемани само от онези, които могат да приемат и повярват в това, че кацанията са реални.

Редом с вас вървят много хора, които са напълно неосъзнати за тези промени. Телата им резонират с разширяващите се честоти на Гая, но мисленето им е все още заключено в ограниченията на третото измерение. Тези хора се нуждаят от помощта ви. Ако не можете да подравните съзнанието им с по-високите честоти на Новата Земя, те няма да са в състояние да се задържат в тази честота на Земята. Тези хора са любящи и добри. Иначе не биха могли да резонират с тази реалност. Тяхното мислене, обаче, все още е в плен на вярванията относно една реалност, която е приключила. Можете внимателно да поговорите с тези хора и да им кажете какво се случва.

*******

А сега, като удържате тази времева линия в съзнанието си, се върнете към останките от своята триизмерна реалност. Усетете колко изтощени се чувствате от тази ниска честота на триизмерната реалност. Спомнете си, че сте готови да се върнете (и вече сте се върнали) към едно по-висше проявление на своя Аз. Но въпреки това все още се чудите как това ще се случи и чуденето ви поражда съмнения. Тези съмнения понижават съзнанието ви и вие повече не сте в състояние да възприемате Новата Земя, която е около вас.

Така че изхвърлете концепцията за време от съзнанието си и живейте само в СЕГА. В рамките на СЕГА няма бъдеще, в което да навлезете, и няма минало, което да ви е възпрепятствало по пътя ви. В рамките на СЕГА, в ежедневния си живот вие сте своя Аз. Така че не забравяйте да се отпускате във всеки един момент, който преживявате, докато продължавате да се освобождавате от триизмерното си мислене.

Освободете се от концепциите за как, кога и къде. Изоставете объркването си. Изоставете желанията си. Изоставете изтощението си и изоставете мисленето си. Оставете свързаната с времето и причинно следствените връзки реалност, която е станала твърде малка за вас, да си отиде. Почувствайте своя Аз и БЪДЕТЕ своя истински, Многоизмерен Аз СЕГА.

ВИЕ сте Новата Земя!


превод: Мария Казакова
източник: http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/2013/07/v-behaviorurldefaultvmlo_22.html
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=397730506994393
Папка: Великият преход | Посещения: 1861 | Ченълинги
Контакт          18.216.83.240