Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


00:50
02.05.2024
Четвъртък
18.117.137.64


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Да се почувстваш у дома, тук на Земята

Мария Магдалена чрез Памела Крибе

Скъпи приятели, мъже и жени,

Изпълва ме радост да бъда с вас в тази ясна утрин. Ние сме стари приятели. Нашите пътища са се пресичали във времето и пространството много пъти досега. Почувствайте нашето общо приятелство; ние сме част от едно семейство. Насладете се за момент на това усещане да се приберете у дома. Просто се отпуснете и оставете напрежението вътре във вас да си отиде. Визуализирайте как това напрежение се спуска в земята и се неутрализира. Почувствайте как вашето тяло се отпуска и става по-силно. Приемете лечебната енергия, която се връща от Майката Земя, позволете й да обгърне краката ви и да потече към талията и корема ви. Почувствайте подкрепата на Земята; вие сте в безопасност.

Почувствайте ритъма на Земята; той е бавен и стабилен. Това е ритъма, който търсите. Душата ви произлиза от различна реалност и когато се спуска тук, тя трябва да се адаптира към ритъма на Земята. Душата ви трябва да обитава това тяло и трябва да се научи да използва ума. Това би могло да я обърка. Тя е подложена на обучение. Не само вие като хора се учите, вашата душа също се учи и расте.

В душата си вие носите болезнени спомени от пребиваването си тук на Земята и затова ви е трудно сега да се доверите. Възможно е да има някакъв блокаж в тялото ви, който ви спира да релаксирате и да се почувствате сигурни тук. Този блокаж е енергия, не е нещо само физическо. В действителност този блокаж не е бил причинен от Земята, а от това, което се е случило с вас като човешко същество: трудностите, които сте преживели тук, болката от отхвърлянето. Това ви създава трудност да се почувствате у дома тук.

Искам да ви припомня истинската същност на Майката Земя. Тя сама по себе си е ангел. Мислете за красотата на горите, океаните, цветята. Това е истинския смисъл на това да сте на Земята, вие сте част от тази величествена реалност. Вие сте като едно цвете, но това цвете не може да се разцъфти, ако не е здраво вкоренено. Вие трябва да се почувствате у дома тук на Земята, за да може да изразите себе си. Затова сега ви призовавам да се свържете със Земята. Почувствайте нейната енергия дълбоко в тялото си; вие сте нейното дете и може да се отпуснете.

Представете си сега, че се разхождате на някое хубаво място сред природата. Може да бъде в гора или близо до океан, в пустинята. Представете си тази картина с най-малки подробности. Почувствайте вятъра, слънцето, въздуха. Почувствайте почвата под краката си. Сега седнете и поставете ръцете си върху земята. Позволете й да ви излекува, да ви напомни за връзката ви с нея. Душата ви иска да е тук, въпреки, че е била наранявана, особено от страха и агресията, завладели човешкото общество. Но като човешко същество, вие също сте свързани с природата, с хармонията и ритъма тук. И ако обгърнете тази природа, ще почувствате ясно посланията на душата си.

Вие все още стоите на земята. Почувствайте как енергията идва към вас и отгоре. Вие сте способни да я приемете, защото сега сте свързани със Земята. Тези две енергии са предопределени да са заедно. Позволете на енергията от вашата душа да свети върху вас като слънце. Насладете се за момент.

Често, когато се свързвате с душата си, вашият ум се опитва да ви попречи. Често искате да получите практически съвети относно живота ви. Но за да получите реална информация, първо трябва да настроите съзнанието си. Защото нуждата от информация, нуждата да знаете какво трябва да се направи, често произлиза от страха. Затова първо трябва да се отпуснете и да навлезете в състояние на фантазия. Влезте в това състояние сега.

Представете си, че сте напълно свободни, необвързани със законите на човешкото общество. Вие сте ангел. И като пеперуда вие летите от цвят на цвят. Задайте си въпроса: ”Какво ми носи радост в живота?” Не мислете за резултата, просто се фокусирайте върху усещането за радост и вдъхновение. Може да се вдъхновите от много простички неща, като разходка или като останете насаме със себе си. Важно е да осъзнаете езика на вашата душа. Тя не говори на обикновения език, на който сте свикнали. Вие сте свикнали да говорите много строго на себе си. Критикувате се много. Създали сте си някакъв мисловен модел как трябва да се случват нещата и какви да бъдете и постоянно се сравнявате с този модел и чувствате, че се проваляте. Причината е в осъждането. Това осъждане или тона на този глас не произлизат от природата.

Гласът на вашата душа е много различен. Той е много нежен. Предлага ви решения, но никога не ви насилва да правите каквото и да е. Така, че просто попитайте своята душа: ”Кое е това, от което имам нужда точно в този момент?”. Може да получите отговора като енергия, не е задължително с думи. Премахнете всички очаквания. Защото имате някои твърди убеждения, с които не сте много наясно и душата ви иска да ги отстраните. Това означава да се отървете от своите най-дълбоки убеждения и да се отворите за нещо напълно ново. Трябва да позволите душата ви да ви изненада.

Така, че когато се усамотявате и се опитвате да се свържете с душата си, не допускайте намесата на ума и се свържете спонтанно, без да се натоварвате. Това е начина на природата. Може да видите това сред всички животни и растения на Земята. Те са радостни да следват ритъма, който става и техен. Те не мислят за бъдещето. Вие сте част от Земята и част от природата.

Pamela Kribbe

www.jeshua.net
Превод от английски Диана Маринова
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/pamela-kribe/891-pamela-udoma
Папка: Великият преход | Посещения: 1286 | Ченълинги | Етикети: Мария Магдалена
Контакт          18.117.137.64