Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:22
02.05.2024
Четвъртък
18.117.216.229


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Безусловен базов доход

В момента се развива като огнен пламък една възвишена общочовешка идея в цяла Европа! Това е идеята БЕЗУСЛОВЕН БАЗОВ ДОХОД. Тя се базира на член 25 от Общочовешкото право (виж края на поста) и в резюме се състои в това, че е дошло времето да се осигури минималния жизненонеобходим доход на всяко човешко същество, за да може то да съществува без страх, глад и насилие. Всеки един от вас много лесно може да помогне за реализацията на тази идея във всички страни на ЕС, ако участва в събирането на подписи в петицията, която да се внесе в Евр.парламент, защото са необходими 1000000 подписа на граждани на Евр.съюз, за да се внесе инициативата за гласуване в евр. парламент. Ако искате да се запознаете по-подробно с концепцията, която ще реши голяма част от проблемите на всички българи, посетете този сайт:
http://bbd.bg/
Прочетете и ако искате подкрепете с имената си инициативата или вижте това видео:
http://www.youtube.com/watch?v=lqXXO0GGNRI.
Най-добре посетете и този сайт:
http://www.basicincome2013.eu/ и подпишете петицията за събирането на необходимите подписи за законопроекта на европейско ниво. Бъдете граждански активни, за да променим веднъж завинаги негативната социално-икономическа атмосфера, в която живеят повечето хора в България, Европейския съюз и планетата като цяло. Разпространете тази информация до колкото се може повече хора, споделяйте я на своите стени и страници, ПОМОГНЕТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОКОНЧАТЕЛНО ДА ПОБЕДИ РОБСТВОТО НА ПАРИТЕ!

ДОПЪЛНЕНИЕ:

1. Не се страхувайте да се подпишете под европейската инициатива! Изисква се три имена и ЕГН. Няма опасност от проблем, защото подписването става след като натискайки бутона SIGN UP и отивайки на обяснителната страница, се вижда, че става въпрос за официална инициатива с европейски сертификат и самото подписване става на български език и на официален адрес на Европейския съюз:
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do?lang=bg и няма опасност от злоупотреби. Това е сериозна и важна за цялото човечество инициатива – доверете и се.

2. Ето още информация за ЧЛЕН 25 от Всеобща декларация за правата на човека гласи: "Всеки човек има право на жизнено равнище, включително прехрана, облекло, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални грижи, което е необходимо за поддържане на неговото и на семейството му здраве и благосъстояние. Той има право на осигуряване в случай на безработица, болест, инвалидност, овдовяване, старост или други случаи на лишаване от средства за съществуване по независещи от него причини. Майките и децата се ползват с особени грижи и подпомагане. Всички деца, родени в брака или извън брака, се ползуват с еднаква социална защита."



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=560639857302448&
Папка: Статии | Посещения: 1195 | Ченълинги
Контакт          18.117.216.229