Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:27
27.04.2024
Събота
18.218.127.141


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


За пророчествата и грехопадението. Учението на Сириус

И когато в своите малки групи се опитвате да достигнете до тези духовни висоти и да изпитате екстаз, толкова често придружаващ мистичното единение на нисшия и висшия Аз, всички вселени, за които ви говорих, плюс всички безчислени светове, които предстои да изследваме аз и моята раса, също се явяват пред вас.

    Но в кой от тези светове вие, като индивиди, можете да погледнете, ще зависи от вашата собствена космическа зрелост. Ето защо се сблъсквате с факта, всеки от вас да изпитва различни усещания и да получава различна информация! Същият принцип действа и за тези от вашите така наречени рационалисти, които решават да допълнят доходите си, като станат професионални разобличители. Даже вашите психолози знаят за ефекта на експериментатора, който се състои в това, че човек, провеждащ експеримент, винаги оказва влияние на резултата, в зависимост от собствените му убеждения. Физиците ще ви кажат, че елементарните частици, когато ги наблюдават, се държат съвсем не така, както би трябвало по всички закони, т.е. реагират на присъствието на наблюдателя. Но бъдете смели, скъпи мои! Дните на разобличителите са преброени. Ние знаем това, защото видяхме вашето бъдеще.


    За пророчествата

    Тогава защо не ни разкажете и не ни изведете от днешното мъчително състояние? – ще попитате вие. Отговорът е: защото строго съблюдаваме космическия закон и не ни е позволено да се намесваме в еволюционния процес или регрес на расите в другите светове и вселени. И доколкото нашата вселена работи на честота, забележимо отличаваща се от вашата, всяко вмешателство или взаимодействие „до момента на влизането ви в дадено космическо изкривяване на времето”, би причинило такива нещастия, които не можете да си представите. Но в края на краищата ще влезете в това изкривено време. Еволюционният квантов скок ще катапултира вашата планета в друго измерение и по такъв начин ще я освободи от космическия вирус, измъчващ от векове нея и всичко живо на повърхността й. Това ще бъде началото на новия Златен Век, който са предвидили много ваши мистици, психици и последователи по Пътя на Светлината и Любовта.

    * * *

    ВЪПРОС: Златният Век, за който говорите, изглежда, ще означава значителни промени в човешката природа. Като психолог, знам добре, как са устроени хората, и трябва да призная, че такава промяна на вътрешното устройство, за което намеквате, предизвиква в мен определени съмнения. Иска ми се да вярвам, че сте прави.

    ОТГОВОР: Вашите професионални знания и опит би трябвало да ви говорят, че това, което наричате човешка природа, не може да се промени за един час. Столетията на неправилно програмиране изискват дълъг период на реабилитация, докато съзнанието с помощта на мозъчния компютър извърши необходимите промени. Времето е енергия, и като енергия лекува и предизвиква изменения на всички нива. Трябва също така да помните, че освен повишаване на честотата, ще се наложи да се сблъскате с гигантски физически промени. Докато оцелелите ще бъдат заети с физическите промени, новата честота ще оказва фино въздействие чрез подсъзнанието. Във всеки случай, катаклизмът ще преживеят само тези, които са „избрали такъв опит още преди своето раждане”, и затова те няма да бъдат толкова потресени, когато дойде съдбоносният час. Освен това, ще им бъде оказана и външна помощ – поне на първо време.

    ВЪПРОС: Какво имахте предвид, когато говорехте за космическа личност, и по какъв начин такова същество ще може да регулира честотата или енергийното ниво на групата?

    ОТГОВОР: Когато говоря за космическа личност, нямам предвид невъплътена същност, или наставник, както често наричате тези комуникатори. Имам предвид този, който е въплътен в земно тяло, но не принадлежи на вашия свят, този, който е пътувал много във времето и е донесъл в настоящето определени знания, придобити по време на космическите пътешествия.


    ВЪПРОС: Много ли са тези хора и откъде са дошли във Вселената?

    ОТГОВОР: Такива същества, въплътени в земни тела, не са много по причини, които обясних по-рано. Земното тяло е по-удобно за кристалното същество, отколкото за паската (същество от системата на Сириус), например. Личността на делфините също може да живее в човешко тяло, доколкото и едните и другите са свързани с елемента Вода. Но аз знам много същества от други планети, за които би било крайно неудобно да живеят във вашите тела, заради несъвместимостта на тяхната нервна, ментална и ендокринна система с вашата. Идването им при вас не би имало смисъл, защото не биха могли да използват напълно потенциала си на учители и помощници.

    ВЪПРОС: Казахте, че паскатите и кристалните хора са посещавали Земята. След тези визити при египтяните са се появили изображения на богове с форма на лъв. Някои от нас още спорят, дали сте се явявали във физически тела, или като „осеняващи” духове. Ако е възможно, моля ви да разясните това.

    ОТГОВОР: И паскатите, и кристалните хора са посещавали Земята; за тази цел са се обличали в тела, привични за човешкото око: вие сте свикнали да виждате разумните същества, състоящи се от частици, а не от вълни. По-понятни са ви твърдите тела, отколкото образувания от сгъстена енергия. Нашата втора звезда е колабирала много отдавна, и от тогава и ние, и расата на кристалните хора сме престанали да съществуваме. Ето защо казваме, че комуникацията ни с вас е от бъдещето: имаме предвид вашето бъдеще. Имало е две основни посещения: първото е станало, когато нашите древни космически кораби са извършили непланирано приземяване на вашата планета поради повреда в системата на времевите контури. Второто посещение е станало, когато неголяма група от паскати и кристални хора са дошли за наблюдение на последствията от интензификацията на честотата и квантовия еволюционен скок на планетата ви в резултат от изместване на земната ос. Това явление е довело до грандиозни изменения в топографията на планетата. Там, където е имало долини, са се образували планини, радикално са се изменили бреговите линии и са станали огромни изменения в климата, засегнали големи територии.

    ВЪПРОС: Действително ли сте се занимавали на Земята с генно инженерство, както твърдят някои източници, контактуващи чрез ченълинг?

    ОТГОВОР: Ако имате предвид, че сме изграждали лаборатории и сме подлагали местното население на хирургични операции – отговорът е ясен и категоричен: НЕ. И въпреки това, днес сред вас има хора с кристални гени, както и гени на паскати. Откъде идват? Вашият професор Фред Хойл е напълно прав в теорията си за панспермията, съгласно която микроорганизми, разпространяващи се във Вселената, носят в себе си генетични фактори – такива, като добре известната ви ДНК. Не трябва да се забравя, че микроорганизмите могат да преминават през контурите на времето. Микроорганизмите, дошли едновременно с паскатите и кристалните хора при второто посещение, имали в себе си определени елементи от кристалния генетичен код (не случайно, разбира се, но ще предоставим на нашите кристални приятели да ви разкажат за това по-късно), който пришълците от други планети, преди да се върнат в своята времева зона, са помогнали да бъде асимилиран от определена група специално подбрани земни индивиди. Това е единственият инцидент, дал храна на вашите легенди за божествени предци и съвокупления между хора и безсмъртни.

    Посещенията на лъвообразния народ винаги са били и ще бъдат свързани с квантовите еволюционни скокове и очистване, както и с очистването на планетата. Когато завършим работата и Гея се изчисти от вируса, ще отпадне необходимостта от нашето присъствие. В следващата ера ще доминира влиянието на кристалните хора. Енергията на лъва ще премине в еднорога (истинският символ на вашата планета, който Гея е наследила от своите кристални предци), за което се говори в легендите ви.

    Една малка справка относно посещенията на приятелски настроени същества от други планети: има само два стадия в развитието на планетата, когато са възможни такива посещения – крайно примитивна (планета), когато видовете, имащи разумен потенциал, приписват на всички посетители от небесата или от света на духовете свръхестествени и божествени качества и поради това се отнасят към тях с голяма почит; и когато планетата и нейните обитатели са достатъчно развити в научен план, за да разберат технологиите на пришълците, достатъчно чувствителни, за да разберат истинските им намерения, и достатъчно мъдри, за да се отнесат с тях с необходимата любов и уважение. Съжалявам, но трябва да ви съобщя, че 99,999% от зарегистрираните от вас наблюдения на НЛО „не са признак” за присъствието на извънземни (приятелски настроени или злонамерени). В действителност, това са образувания от блуждаеща сгъстена енергия от вашата собствена планета, плюс вмешателство... – казват ми, че е по-добре да оставя на кристалните ни братя да разкажат за това, тъй като е по-скоро в тяхната сфера, отколкото в нашата.

    Между другото, всеки, който има спомени от Сириус или усещане за близост с него или всеки друг свят, включително доисторически земни цивилизации, чието съществуване все още се отрича от историците ви, е задължен за тези усещания на информацията, намираща се в неговата генетична банка памет. Може би не винаги могат да си обяснят това рационално, и в по-ранни времена, когато темата за космически контакти не е била толкова популярна в определени кръгове от обществото, такива спомени са се свързвали с рая, Едем, елисейските полета и т.н., в зависимост от доминиращите религиозни доктрини. Хората, нямащи такива спомени, често много трудно разбират и приемат убежденията на тези, които имат такава памет.

    За грехопадението

    ВЪПРОС: Бихте ли разказали повече за вируса, с който е заразена Земята? Свързано ли е с това, което наричаме Грехопадение?

    ОТГОВОР: Първо ще отговоря на втората част от въпроса, и отговорът е утвърдителен. Космическите вируси са също така обичайни, както и вирусите, атакуващи телата ви. Те носят хаотичен енергиен потенциал, който причинява неприятности на индивида или планетата, доколкото планетата е също индивид в този смисъл, че тя е саморегулиращ се организъм, много по-разумен, отколкото си мисли вашият професор Лавлок! [Лавлок Джеймс – британски учен, който в началото на 70-те г. е формулирал хипотезата за Гея, съгласно която хората и всички други живи същества на Земята (Гея), съставят единен с планетата жив организъм]. Всеки носител на хаотичен енергиен потенциал по своята натура е деструктивен, и в случая с вашата Земя, или Гея, както повечето от вас предпочитат да наричат планетата, такъв източник на хаос носи опустошение и разрушение в по-слабото поле на планетата или обитателите й. Когато имате вирус и се чувствате зле, другите живи форми в тялото ви също се чувстват зле. Ако имате слабо място, вирусът ще нанесе удар точно там. Този въпрос е от компетентността на Микила и ще й предоставя възможност да разкаже за събитията от тези древни времена, и как последствията от тях все още ви влияят.

    В ранните години от еволюцията на планетата е била нападната от вирус. В предишната беседа за доброто и злото определихме злото като заблудени, неправилно ориентирани енергии, които са извън своите зони на време. Посочихме ви, че подобно опростяване на понятието за зло, може да ви наведе на мисълта, че отричаме неговото съществуване, което е далеко от истината. Разбира се, злото съществува, но само в относителна връзка с времето. По този повод ще направя някои бележки относно дуализма, който е представен в много от вашите религии като безкрайна битка между хаоса и реда.

    „Хаосът” е част от естественото развитие на вселените, той е „разтварящ фактор” за определени честоти на физическата материя. Частиците, които в крайна сметка формират новите вселени, произлизат от тези субатомни региони, които вие бихте могли да наречете хаотични. Но ако гледате от Външното Време, те притежават великолепна симетрия, която разкрива бъдещата схема на Вселената. Само когато наблюдателят е твърде близо до хаотичното им състояние, изпитва безпокойство, тъй като хаосът „изглежда”, че нарушава физическите закони, които са неразривно свързани с реда и се приемат като вектор на времето. И така, след като изяснихме, че елементът хаос е естествено проявление на постоянното изменение във всички вселени и индивиди, позволете да се върна към нашия хаотичен (намиращ се извън своята правилна последователност на времето) вирус и разрушителните последствия, които, изглежда, е предизвикал във вашите животи и тези на предшествениците ви.

    Кога е поразил Земята и откъде е дошъл? Чувала съм мнение, че за това е виновен Сириус, но не е съвсем така. Казвам не съвсем, защото действително е преминал през системата на Сириус, но честотите там, от една страна, са били твърде високи за него, а от друга – напълно несъвместими с неговите проявления. Заради това е бил изхвърлен от там. Въпреки това, Сириус, който е централното слънце на тази част от галактиката, излъчва постоянен поток енергия, преминаващ през подчинените региони, включително и вашата слънчева система. Но ако тази енергия е в контакт с вас в първоначалния си вид, телата и душите ви не биха издържали, поради което тя преминава през каскади от врати, или портали, подобни на вашите трансформатори за преобразуване на мощния електрически ток. Първият портал, през който преминава потокът енергия от Сириус, отправен към вас, е съзвездието Орион. От там потокът се отправя през вашите външни планети към Земята и по-нататък към Слънцето. Преди милиони години – по вашите мерки – враждебният вирус, отхвърлен от системата на Сириус, е проникнал в механизма за предаване на енергията от Сириус към Орион.

    Случило се е така, че някои от съществата, населяващи регионите на тези звезди, по това време не са били високоразвити, и тяхната енергия не е била съвместима с това, което е трябвало да се превърне в хуманоиден опит. Те станали жертва на вируса и, когато енергиите на Сириус преминали от Орион към вашата слънчева система, болестта им е била включена в потока.

    Представете си това по такъв начин: един от вашите компютри редовно изпраща по мрежата информация към друг компютър. Веднъж, някой шегаджия пуска в компютърната мрежа вирус, по причини, известни само на него. След това съобщенията продължават да постъпват, но с известни изкривявания, и минават седмици и месеци, докато накрая вирусът бъде открит и започва борбата с него. Превърнете това в мащаба на космическото време и ще получите представа, какво се случва!

    Когато вирусът е нахлул във вашата слънчева система, болшинството от управляващите планетарни космически разуми не са го забелязали, защото за такива жизнени форми, каквито са телата им, проявленията на вируса са непознати, както за цветята, например, е непозната хремата или за дърветата – язва на стомаха. Но тялото, което днес наричате Луна, и което в ранните периоди от жизнения си цикъл е поддържало жива форма, подложено на вирусната инфекция, било сериозно заразено, и постепенно инфекцията изтекла/преминала на Земята. Болестта влязла по време на най-тежкия стадий от последната промяна в наклона на нейната ос, когато планетата леко се отдалечила от Слънцето и се приближила към Луната.

    Тъй като енергиите на Сириус са тясно свързани с космическите принципи за полярност и равновесие, една от основните деформации/грешки, предизвикани от вируса, се появила на планетата ви като полярен дисбаланс, който в продължение на столетия е причина за страданията на хората. Този дисбаланс е приел формата на излишно/ненужно проявление на „анимуса”/душата (ползвам терминологията на вашия велик психиатър Карл Юнг, който, между другото, е имал „кристални” гени) в мъжки индивиди и „анима” в женски. Ако вашите полярни проявления се намираха в правилно съотношение, тези енергии трябваше да бъдат строго по равно. Това е довело до определени катастрофални последствия за хората:

    1. Мъжете били принудени да търсят своята „анима” в жените, а жените – да търсят „анимуса” в мъжете, и тъй като това е трудно постижимо, като следствие възниква емоционален хаос. Някои от вас вече са разбрали, че с психологията нещо не е в ред, но опитите да се коригира на общо ниво, не са имали практически никакъв успех, и войната между половете, както и преди е в разгара си. Вие имате израз: На овцете няма да помогне вегетарианството, докато лисицата си остава хищник; същото може да се каже и за проблема, с който сте се сблъскали на вашата планета. Малобройните гласове не са способни да надвикат хора на болшинството, докато разумът на болшинството не се очисти от действието на вредоносния космически вирус.

    2. Прекаленият акцент върху „анимус” е дал тласък на постоянно влечение към военни действия, което се проявява по различни начини, от открита война до ожесточени словесни дебати, считани погрешно като необходими за израстването; както и преувеличена нужда от компенсация.

    3. Доколкото съществуват четири основни принципа, за които по-късно ще ви разкажат нашите кристални братя, в земните хуманоиди се проявили още няколко симптома на тази болест. Това e страх (като противоположност на предпазливостта), духовна и космическа слепота, неестествено и духовно вредно разделение на душа и тяло (ние предпочитаме да казваме: фрагмент на същността и нейната физическа обвивка) и човешки егоизъм (шовинизъм, космически расизъм). Като вид, скъпи мои, с нищо не сте по-добри от другите деца на Гея. Съгласна съм, проявявате това, което наричате разум, но има и други, по-фини нива на разум, отколкото вашите очевидни способности да събирате цифри, да произвеждате оръжие за разрушение и да строите уродливи здания, животът в които наричате цивилизация.

    Моля ви да обърнете внимание на библейската история за Адам и Ева, в която има зрънце космическа истина: познанието, за което се говори там (което, между другото, няма нищо общо със змията) се е отнасяло до дисбаланса «анимус-анима», довело до тежки страдания, особено за жените от вашата раса. Знаете ли, например, че вашето размножение е напълно ненормално? То трябва да се управлява от слънчевия цикъл, който би давал възможност на жените да забременяват само един път в годината и би оказал отрезвяващо въздействие на чрезмерно развитото либидо и агресивни тенденции на мъжете (и на някои жени също). За днешното състояние на нещата можете да благодарите на Луната, която е приятел на мъжете, а не на жените, както обикновено се счита.

    Ако някои от вас мислят, че корекцията на този дисбаланс ще ви лиши от вашите удоволствия, трябва да ви кажа, че няма да бъдете между живите, и няма да можете да се насладите на плодовете на Гея, след като й помогнат да регулира честотата си и я изведат на ниво, съответстващо на степента на развитието й. В бъдеще на Земята няма да има място за жестокост, безчувственост, или всякакви други симптоми на болестта, предизвикана от враждебния вирус, и тези фрагменти на същностите, които са подложени на въздействие от нарушеното равновесие, ще трябва да се върнат в други космически ясли, за да се избавят от последствията и да се очистят. Това е жестоката истина. На Земята е предопределено да влезе в още един Златен Век, в който вълците мирно ще дремят редом с овцете, борбата между мъжете и жените ще бъде прекратена, защото ще оказват един на друг дължимото уважение, човечеството ще се пробуди от съня и ще осъзнае ролята на своята планета-домакин, и истинското й място в космическото устройство на нещата.

    Ченълер: Мери Хоуп
    Превод: Татяна

http://planeta.moy.su/blog/chennelng_uchenie_siriusa_o_prorochestvakh_i_grekhopadenii/2012-01-29-13661
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=3967
Папка: Великият преход | Посещения: 1979 | Ченълинги
Контакт          18.218.127.141