Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:15
02.05.2024
Четвъртък
3.16.69.143


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Придобиване на духовна защита

Исус: Съвременната наука демонстрира, че цялата материална вселена е създадена от енергия. Науката показа също, че енергията не може да бъде създадена и не може да бъде разрушена. В тези два факта е ключът към разбирането на думите "Излезте и ще бъдете избран народ". Това означава да се отделите в съзнанието. Аз съм духовно същество и виждам много неща, скрити за физическото око на повечето хора. И виждам, какво атакува тези, които наистина се борят за духовен напредък.

    Ако сериозно мислите за личен и духовен растеж, то е нужно да се научите да се защитавате от негативната енергия. Науката ви казва, какво е енергията. Следователно всичко, което правите, се създава от енергията на Бога. Вие постоянно получавате поток духовна енергия, която тече в душата ви. Тя пък изразява тази енергия чрез мисли, чувства и действия. При проявяването си, тази енергия се квалифицира съобразно съдържанието на вашето съзнание, т.е. когато изразявате тази духовна енергия, вие променяте вибрацията й. Положителната мисъл, чувство или действие я извеждат на висока, или положителна честота и съответно негативните - на ниска, отрицателна честота.

    Енергията не може да бъде създадена или унищожена, може само да бъде преобразувана в друга форма на енергия. Това означава, че негативната енергия, произведена от хората, не може просто да изчезне и често тя остава с тях.

    Дори съвременната наука започва да разбира, че човешкото тяло е обкръжено от енергийно поле. По същия начин и планетата е обкръжена от енергийно поле. Без да влизам в подробности, че ви кажа, че енергийното ви поле играе ролята на склад за енергия. Подобно на това, енергийното поле на планетата е склад за отрицателната и положителна енергия, произведена от хората. Уверен съм, че ако направите историческа ретроспекция, ще разберете, че човечеството е произвело огромно количество негативна енергия. И вие живеете в такова енергийно поле. Въпросът е, как това планетарно енергийно поле влияе върху личното ви енергийно поле и съответно на мислите и емоциите ви? Към момента, енергийното поле на планетата съдържа толкова много негативна енергия, че ако не положите усилия да се освободите от отрицателното гравитационно привличане на тази енергия, то неизбежно ще ви тегли надолу. Милиони хора на планетата са толкова подтиснати от планетарното енергийно поле, че буквално не са способни да поддържат цялостността на личността си и индивидуалността си. С други думи умовете и емоциите им са погълнати от т.нар. масов разум или масово съзнание. Тези хора, подобно на овце, следват теченията на океана на масовото съзнание.

    Безусловно, аз не искам последователите ми да са част от това масово съзнание, защото е невъзможно така да се върви по пътя на индивидуалното Христобитие. Затова трябва да се отделите от това масово съзнание и да установите осветена сфера около личното си енергийно поле. Не е трудно да го направите, ако имате точните инструменти и аз ще ви предоставя.

    ЗАЩИТАВАЙТЕ СВЕТЛИНАТА СИ

    Трябва да се научите да се защитавате от негативната енергия, дори от такива нейни форми, които се проявяват под формата на зли духове. Знам, че мнозина не искат да разглеждат темата за злите духове и това се основава на защитния механизъм на човешката душа. Работата е там, че човешката душа не иска да признае опасността, от която си мисли, че не може да се защити. Но прочетете ли свещените писания, ще видите, че често съм гонил злите духове. Затова и не игнорирайте тази тема. Бързам да ви кажа, че в действителност има ефективна защита от всички зли духове. Когато медицинската наука открила бактериите, болшинството не е искало да вярва в съществуването им. Но само като признаете съществуването на невидима опасност, ще започнете да търсите начини за защита от нея. А останете ли в доброволно невежество, няма да откриете такава защита.

    Знам, че повечето хора предпочитат да не мислят за това, но да си предупреден, означава да си въоръжен. Мога да ви кажа, че злите духове, невъплътените души или същности, са главната причина, за който и да е вид пагубна привързаност, известна на хората. Много по-лесно е да се защитиш от попадането в капана на навиците (или да избягваш този капан), когато знаеш, какво имаш насреща.

    За да разберете, как да се защитите от тези сили, трябва да осъзнаете, че всичко е сътворено от енергиите на Бога. Материалната вселена е създадена от енергии с по-ниски вибрации в сравнение с тези на духовния свят. Затова има много прост начин да се защитите от зли духове или негативни енергии. Защитата се изразява в това, че трябва да призовете високочестотната духовна енергия Свише. В прекия смисъл, тази енергия създава около ума ви енергиен щит, през който не могат да проникнат низшите енергии.

    Когато прогонвах злите духове, ви предадох и учението, че ако домът ви (т.е. енергийното поле на човека) се остави празен, то злият дух може да се върне и да доведе със себе си други. Затова никога не оставяйте празен дома си, а положете усилия да запълните цялото си енергийно поле с високочестотна духовна енергия. Много религиозни ритуали имат задачата да изпълнят разума ви с Божията светлина и ще ви науча на това. По същество - ако ми позволите, аз ще вляза и запълня енергийното ви поле така, че несъвършен дух не би могъл да влезе.

    Препоръчвам ви да приемете, че живеете в море от негативна енергия, пълно с акули. Уверен съм, че това няма да предизвика необоснован страх, защото знаете, че в океана има акули, но това не ви пречи да плувате в него. Просто взимате нужните мерки, за да избегнете евентуални атаки. Тоест, не искам да сте парализирани от страха до степен да не влизате в океана (течението на живота. Знайте за тези опасности, за да се вземете необходимите мерки и се защитите.

    Всяка позитивна промяна в живота ви започна от израстване осъзнатостта и разбирането. Трябва да разширявате осведомеността си за негативната енергия, за да разпознавате местата, хората или ситуациите, които са концентрирали такава енергия. Така ще можете да правите мъдри избори и няма да стъпвате там, където ангелите не ходят.

    Създаване на неприкосновеност от масовото съзнание

    Вече казах, че трябва да се отделите от масово съзнание, което в днешно време ви дърпа надолу, в преизподнята, създадена от хората. Това има два аспекта - външен и вътрешен. Външният аспект е в това, че трябва да се въздържате от действия, които ви свързват с това масово съзнание или ви привлича в такова състояние на съзнанието, в което нямате шанс да проявите Христобитието си. Няма да ви казвам, какво трябва или не трябва да правите, защото искам да използвате вътрешната си настройка и да решавате сами. Вътрешният аспект за отделяне от масовото съзнание е в това, че трябва да станете неприкосновени за масовото съзнание. Трябва да изградите и поддържате щита на високочестотната духовна енергия, която ще обгръща личното ви енергийно поле, а също и разума ви. Трябва изцяло да изпълните енергийното си поле с духовна енергия и да поддържате това състояние.

    Знам, че много християни считат, че молитвата трябва да се казва само един път, и че трябва да се въздържате от механично повтаряне. Но тук не става дума за молитвата, а да призовете духовната енергия да създаде щит от високочестотна енергия в полето ви. А това не става с еднократно прочетена молитва. След като призовете щита от духовна енергия, този щит ще бъде атакуван от по-низшите енергии на този свят. И въпреки, че той ще ги преобразува, постепенно ще отслабва силата му. Затова трябва ежедневно да призовавате духовната енергия и дори няколко пъти на ден.

    За да създадете своята неприкосновеност от масовото съзнание, трябва да установите лични отношения с възлюбения ми Брат на Светлината Архангел Михаил, който е назначен от Бога да защитава вярата ви. А несъмнено защитаването й включва и създаването на неприкосновеност от масовото съзнание. Но Архангел Михаил съблюдава Закона за Свободната воля. Вие носите отговорността за това, което правите с Божията енергия. Всичко, което сте правили в невежество, трябва да преобразувате осъзнато. Затова не очаквайте Бог да поеме цялата ви негативна енергия или карма след една молитва. Ако Той би бил направил това, би ви лишил от обучаващият опит и от чувството за победа. Съответно не можете просто да помолите Архангел Михаил да ви пази от масовото съзнание и да очаквате, че едната молитва е достатъчна. Трябва да положите усилия, за да призовете духовната енергия на Архангел Михаил и да изградите стената на тази енергия около своето енергийно поле.

    ПРИЗОВАВАНЕ НА ДУХОВНАТА ЗАЩИТА

    Следните изрази ви помагат да призовете духовната защита на Архангел Михаил. За да получите добър резултат, трябва да ги произнасяте силно, енергично и мощно. Защо да ги казвате на глас? Когато Бог е създавал света е казал "Да бъде Светлина", т.е. Бог е използвал силата на изреченото слово, за да създаде света. Мисълта притежава сила, но изреченото слово освобождава тази сила в материалния свят. За да прогресирате духовно, трябва да се научите да използвате тази сила.

    Предлагам да започнете молитвите си със следния призив:

    В името на Исус Христос призовавам сърцето на Архангел Михаил и го моля да ме защити от всички несъвършени енергии, сили на злото, от всички сили на антихриста и всички сили на антисвета.

    След това повтаряйте 3, 9, 33 или 144 пъти следното:

    Приемам осъзнато и знам, че с Бог всичко е възможно. Затова приемам, че Архангел Михаил ме пази от несъвършените енергии.

    За допълнителна защита от енергиите на този свят, ви предлагам да сложа върху вас Печата на Бога и така да ви пазя като мои. Но законът изисква да потвърдите това като използвате свободната си воля. Затова ви моля да повтаряте следното всеки ден:

    В името на Исуса Христа.
    Признавам, че печата Господен днес е на мен.
    Признавам, че печата Господен днес е на мен.
    Признавам, че печата Господен днес е на мен.

    За максимален ефект трябва да правите това ежедневно. Няма да ви казвам, колко време да отделяте за това, защото тази работа е индивидуална. Знам, че много хора са обременени от негативната енергия. Но всеки може бързо да развие чувствителността, която би му позволила да усети, когато е атакуван от несъвършени енергии. Всеки път, когато чувствате такава атака, повтаряйте тези призиви и молитви докато не почувствате, че негативните енергии вече не ви въздействат. Ако знаете, че дълго време сте били атакувани от негативни енергии, направете определено усилие чрез призиви и молитви, за да създадете неприкосновеността си от тях. Това може да отнеме повече усилия за по-дълъг период, докато не почувствате, че сте се издигнали на ново ниво съзнание. Трябва да бъдете чувствителни към личната си ситуация и можете да използвате упражнения за сънастройка, за да развивате тази чувствителност.

    Превод: Анита

http://www.universalpath.org/article.php?id=71
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6047
Папка: Статии | Посещения: 2364 | Ченълинги
Контакт          3.16.69.143