Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:59
26.04.2024
Петък
18.116.62.45


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Еретици изпреварили своето време

Шестдесетте години бяха време на подготовка. Тогава беше вашето първоначално пробуждане и времето, което ви показа, че могат да се зародят нови парадигми. В това десетилетие вие изведнъж се отдалечихте от стойностите на предишните поколения. Шестдесетте бяха изпълнени със събития: като например движението за мир и движението за изразяване на тялото, което призоваваше да не се притесняваме от тялото си и да приемаме и споделяме сексуалността с ясно съзнание - без дрехи, а не както предишното поколение, при което частите от тялото бяха скрити между пластове дрехи. Бе зародено едно съзнание и се пробуди идеята за мир и свобода. Това беше детската градина.

Деветдесетте са времето, когато движението за духовността трябва да дойде на планетата - не само в малките ви джобчета, а из цялата планета. Сега планетата се пробужда навсякъде. Ние обикаляме света и можем да ви кажем, че имате съмишленици във всяко кътче на планетата. Отборът на светлината, в който играете се е погрижил всички позиции да бъдат покрити и навсякъде вече има служители на светлината. Вие набирате сила.

Движението към духовност е движение срещу материализма. През последните години много хора навлязоха дълбоко в телата си, възродиха ги, тренираха ги и ги направиха по-красиви. Това беше просто подготовка, за да можете да тръгнете към Духа. Сферата на Духа е много вълнуващо място. Там нещата са по-гъвкави: може да се пътува, очакват ви големи приключения и освен това няма никакви ограничения.

Физическата действителност е причина за толкова много ваши разочарования, защото сте се хванали на историите за нейните граници - лапнали сте въдицата чак до макарата. Хванали сте се, защото сте се съгласили да го направите. Това е било част от вашия план, за да можете да разберете тези, които нямат представа за светлината и които са вярвали в ограниченията по време на цялото си съществуване. Вие ще промените електромагнитните измерения на планетата - ще смените кабелите, така да се каже, за да могат всички други същества да се включат отново в системата. Можете да направите това, само ако разбирате как се чувстват те.

Ако бяхте дошли тук с отворена памет - или нямаше да искате да останете, или нямаше сега да разбирате другите. Така че сте били потопени в едно общество без светлина и сте забравили за своята светлина (или сте си я спомняли смътно, докато сте израствали), за да можете да разберете как се чувстват хората на този свят. Сега е моментът да намерите мястото на това общество в многоизмерния свят на светлината и Духа, на който сте представители, за да може стойностите и обликът на тази планета да започнат коренно да се променят.

Еретиците са хора изпреварили своето време. Еретичните идеи, които се появяват на планетата винаги се оказват по-късно блестящи. Така че бъдете смели. Не трябва да забравяте, че от нефизическата сфера ви съдействат активно и че макар всеки от вас има собствена програма и план на развитие, вие сте част от глобалната програма и глобалното съзнание. Вие задействате тази глобална програма и пробуждате другите.

Вие се пробуждате на вълни и всеки от вас постепенно се научава да носи информация и да я разпространява. Ако всички се пробудят едновременно, ще настъпи хаос. Пробуждането трябва да настъпи, когато сте готови да го приемете, защото ако натоварите един елемент с прекалено много светлина, която той не може да поеме той ще изгърми. Ако електрическото напрежение не се регулира тялото може да бъде унищожено. Ще видите това. Ще видите как по Земята ще се разпространи едно заболяване, свързано с нервната система и паметта защото хората няма да могат да поемат енергията. Те ще се страхуват от нея. Може да открият една многоизмерна част от себе си и да помислят, че са луди. След което единствената им грижа ще бъде съпругът, съпругата или децата им да не разберат за тяхната лудост. Тази енергия ще довежда хората до безумие защото те няма да я разбират.

Ние можем да ви кажем достатъчно ясно, че нервната система е ключът, с който ще отворите древните си очи, ще прогледнете и ще си спомните кои сте, откъде сте дошли и къде отивате. Нервната система трябва да бъде в състояние да поеме електрическото напрежение в тялото, да разпредели високата енергия и да намери място в тялото, след което да остави тялото да се развива и захранва от тази висока енергия, която е съзнание. Именно така стават нещата.

Това е все едно да вземете едно новородено бебе и до го храните с вещества, които ще го накарат да израсне до тридесетгодишна възраст в рамките на една година. Подобно нещо ще се случи и на вас в следващите двадесет години. Това новородено дете ще стане на тридесет за една година. Помислете си какво ще трябва да направи това дете и какво ще трябва да усвои неговото тяло, за да израсне така. Помислете си за органите, за физиологичните процеси и за хормоните.

Тъй като вие сте отдадени носители на светлината в аурата ви има малък отвор. Той е направен от стълба от светлина, за да могат да дойдат настойници, изпълняващи ролята на портиери, допускащи само количеството енергия, което можете да поемете. Дори интелектът, разумът и егото ви да казват: "Още, още, още" - портиерите знаят, че тъй като сте носител на светлината и сте отдали себе си на определена задача не можете да се загубите. Освен ако сами не пожелаете своето унищожение и не преминете от така наречената висша воля към собствената си воля.

Нервната система, която е магистрала вътре в тялото, може да работи със скорост не по-висока от тази, с която обработвате данните, които я заливат и навлизат в клетките. Много от вас все още разчистват ниши в части от себе си, които са били изпълнени с мрак. Тези ниши може да са от този живот, произходът им може да е в детството или при някои от вас може да са се образували в предишни прераждания. Много от вас са тръгнали по този път преди 25 или 30 години, докато други току-що са го поели. Не на всички ще отнеме едно и също време. Тези, които са на път от тридесет години са пътеводители. Вие установявате вибрационната честота, която новоприсъединилите се ще усетят. Вие, които сте нови няма нужда да търсите новата честота и да я откривате - всичко вече е установено и навлиза в тялото ви.

Всички вие имате нужда един от друг. Задължително е да работите в хармония. Ако не работите в хармония ще повтаряте непрекъснато Атлантида и всички останали разрушения. Необходима е хармония.

Идва времето, когато много от вас ще започнат да работят с Духа, за да се разпространи честотата и да се помогне на другите да разберат какво става. Вълните на пробуждане ще продължат и Духът ще стане начин на съществуване на тази планета. Такъв е замисълът за тази планета и творческите космически лъчи на Първосъздателя заливат покрайнините на вашата галактическа система като най-напред идват тук. Ето защо тук стана голямо натрупване на енергии. Тези енергии искат да участват в промените тук, за да бъдат подготвени, когато тези промени стигнат до тяхната област на галактическо и универсално съществуване.

Текат огромни промени, но какво ще направите вие, разбира се, зависи изцяло от вас. Казахме ви вече, че вашият свят ще се раздели на два свята и тези, които тръгнат със светлината, ще се озоват в света на светлината. Това разделение вече започва. Тези същности, които искат да работят с по-висшите вибрационни полета, представляващи светлината и тези, които искат да работят с по-ниските вибрационни полета, представляващи страха, мрака, хаоса, контрола и объркването започват да гравитират към съответната страна.

Тези, които работят с по-ниските вибрационни полета ще твърдят, че вие сте вещици или слуги на Сатаната, защото сте представители на нещо, което те не разбират. Вие сте представители на промените и трябва да помните, че повечето хора се страхуват до смърт от промените. Един от любопитните моменти в човешкото съзнание е, че то е влюбено в стабилността. Хванали сте се за идеята, че стабилността е нещо, което е желателно да се постигне. Така че вие се стремите към стабилност; мислите се, че яко нямате стабилност и сигурност, тогава кои сте вие? Може да престанете да съществувате, да бъдете изтрити от лицето на Земята.

Говорим за много от хората, които познавате - дори членове на вашето семейство. Ще трябва да развиете огромно търпение и съчувствие към тези, които усещат тази енергия и не искат да се отзоват на нея по начин, който би им донесъл полза. Ще трябва да бъдете много толерантни, може би дори да толерирате тези, които се самоунищожават, за да могат да разберат стойността на живота.

Макар че човешките същества не разбират това съзнателно, вие знаете дълбоко в себе си, че преминавате от едно съществуване към друго и трупате опит, за да може душата ви да разбере и обработи данните, които ще ви дадат поглед към дадена действителност. Някой ден ще можете да разгледате животите и съществуванията на своята душа и да вземете енергията на тази душа точно както взимате парче кристал, да се вгледате в различните фасетки и отблясъци и да почувствате и познаете тази самоличност. Когато сте в състояние да направите това със своята душа, тя ще може да се свърже с други форми на разум, от които е част, но в момента не ги възприема.

Ние ви притискаме. Искаме да станете напълно объркани, за да се заредедите с енергия. Тогава ще започнете да използвате любопитството си, за да стигнете да сфери, които не само че не сте си представяли, но и никога не сте подозирали, че съществуват. Това е нашето намерение - да стигнете до едно по-високо ниво, където можете да съдадете нов ред на самоличността смело, с чувство за хумор и с увереност.

Всички неща са честоти. Ако знаехте колко бързо се развивате, може би щеше да ви се прииска да седнете някъде, да сложите ръка на главата си и да кажете: "Не мога да се справя с това. Прекалено много ми идва." Вие не позволявате да се вдигне булото и продължавате да живеете живота си, сякаш нищо не се случва, а всъщност сте подложени на непрекъснато усъвършенстване чрез най-различни промени, които ви доближават до по-висшите измерения. Помислете и почувствайте какво ще постигнете в рамките на един живот. В следващите 10 или 20 години ще смените същността си от физически плътни същества, на същества, изградени от светлина в Епохата на светлината. Можете ли да си представите това?

Всяко нещо, което правите, включително и яденето на пица например ви води по божествено съвършен начин към това място. В един момент ще разберете значението на всяко едно нещо, в което участвате; и завършеността на цялото.

Във филма "Малкият каратист" детето, което учи карате е много нетърпеливо. То си намира учител и дори не мисли, че си е намерило учител. Карат го да прави неща, които смята за загуба на време. То не разбира, че всяко малко нещо, което научава е част от едно по-голямо цяло. Вие сте като това дете. Всички парченца си идват на мястото, но тъй като гледате с очите на своето его на този етап не разбирате, че те са част от по-голямото цяло. Ще ви бъде поставена задача и ще установите, че всичко, което търсите ще бъде ваше. Това е добрата новина.

Внимавайте и се научете да усещате кога волята ви си присвоява правата на Божествената воля и Божествения замисъл - кога си позволявате твърде много, защото не действате водени от здравия разум. Погледнете се в огледалото и вижте как изглеждате. Вгледайте се в очите, защото очите са показател за общото физическо състояние. Ясни ли са те? Можете ли да отвърнете на погледа си с яснота? Има ли по лицето ви линии, белези на изтощение или то е спокойно? Как се чувства тялото ви? В състояние ли сте да седнете и да се отпуснете? В състояние ли сте да изправите тялото си, или имате чувството, че трябва да се свиете? Трескави ли сте, защото не можете да задържите енергията в своето тяло и затова тялото ви непрекъснато танцува и се гърчи, тъй като не знае какво да направи? Усещате ли че пръстите ви непрекъснато барабанят или може би гризете ноктите си? Има много показатели, за които трябва да се следи. Огледайте се наоколо и ще видите кой не може да усвои енергията.

Щом внесете тази енергия в тялото си и успеете да я задържите, тялото ви ще се почувства леко. Кожата или може би косата ви, ще станат ефирни. Косата ви е много добър показател за вашето здраве. Здравият разум, разбира се, е един от най-добрите ви приятели и не трябва много да се отделяте от него. Здравият разум ще ви покаже какво е правилно и какво не е.

На моменти ще осъзнавате, че енергията ви е дошла в повече и не сте спокойни и съсредоточени. Това ще се случи с всеки един от вас на някакъв етап. Ще чувствате, че по някакъв начин ви се случва твърде много: ще има твърде много данни за изчисляване, твърде много хора, с които трябва да говорите или ще се случват твърде много неща. Когато това стане трябва да гледате на себе си като на електрически уред и да се изключите. Сякаш сте тостер - просто се изключете, за да не можете да бъдете използвани. В такива моменти трябва най-вече да си почивате. На някои от вас ще им трябва невероятно много сън в различни моменти. Не мислете, че сте мързеливи и не се упреквайте; просто приемете това. Ще има моменти, когато на някои от вас ще им се иска да спят по осемнадесет часа. Направете го. Това е необходимо. Нямате представа из какви земи пътувате и каква работа се извършва по тялото ви докато спите. Това е времето, когато сте изключени от тази действителност и ви презареждат и обучават в други действителности. Създавате мостове и вашите очи ще се отворят между реалностите и вие ще започнете да виждате и да носите тези спомени.

Когато отидете в китайски ресторант ядете китайска храна; не си поръчвате хамбургер. Когато отидете в италиански ресторант си поръчвате пица. Този ресторант, наречен "Земя", има физическо тяло, така че тук трябва да действате в рамките на физическото тяло.

Обясняваме ви нещата съвсем простичко, за да разберете какво искаме да ви кажем. Не е важно колко абсурдно звучи нашата метафора, просто искаме да разберете. Значи вие сте тук в ресторанта "Земя" и живеете в земно тяло, защото това се предлага тук. Тук не сервират нищо друго. Вие ще донесете нови рецепти в ресторанта "Земя" - рецепти, които редовно са проверявани и са с доказани качества, но само на тайни места тук и там.

Не забравяйте, че Земята е била запечатана преди цяла вечност. Земята била създадена, за да бъде едно нещо и след това напълно се отклонила от пътя си след милиони години съществуване. Много от вас са се прераждали тук отново и отново и наистина са се отчаяли, защото във всеки нов живот са имали намерение да направят нещо, но през половината от времето са забравяли какво е то.

Някои от вас успели да постигнат майсторство на тази планета и да я напуснат чрез процеса на издигане. Други недоволствали, защото искали да дойде време, когато на тази карантина или изолация от останалия космически свят ще се сложи край. Благодарение на вас и многото други хора, които са на тази планета и около нея се роди настоящето време.

Получавате помощ във всички области от живота, но другите не могат да свършат работата вместо вас, защото сте замислили живота си по такъв начин, че видът трябва сам да се мотивира и развива, за да получи сила и власт. Тези от вас, които имат огромни познания решиха да влязат в човешки тела и по този начин да дадат сила на вида като бъдат за пример на останалите, които не могат да се справят сами. Вие проправяте нови пътища на съществуване, разпространявайки кои сте. Когато се съберете в стаи, за да установите контакт с извънземни същности искате невероятно количество знаци и подкрепа по пътя на развитие. Някои от вас решават, че не могат да се справят без подкрепа. Това се подразбира. Именно за това ние сме тук и почти винаги проявяваме огромно търпение към вас. Искаме да ви дадем възможност да заявите своята същност.

Една от най-важните действителности на тази планета, която вие като вид трябва да разберете и едно от най-големите предизвикателства за вас е какво означава да умреш. Ние можем да ви убедим в много неща, но е трудно да ви убедим, че не е необходимо да умирате. В този момент не е необходимо да оставяте физическото си тяло зад себе си на тази планета. Можете ли да си представите, че просто ще промените вибрационната честота на своето физическо същество и ще отнесете тялото си със себе си тъй като ще преустроите молекулярната структура?

Много от представителите на вида на тази планета могат да направят скок на издигане и да завършат пътуването си тук. Някои от вас вече са се издигнали и са напуснали планетата и сега са се върнали, за да го направят отново и да покажат как става. Това е било велико пътуване: напускането на тази Земя чрез процеса на издигане. Трябвало е да преминат много прераждания на обучение, едно след друго, за да могат да посветят себе си. За да стане това е трябвало да живеят не в материалното общество, а най-вече близо до природата.

Сега тези от вас, които са го извършили и са запознати с процеса се върнаха. Вашата цел е да се издигнете, да напуснете тази планета и да бъдете поети, в буквалния смисъл, от висшия космос на майките кораби. Вие ще се издигнете в градовете на светлината и ще можете да живеете в други действителности, които са около вас, но вие просто не позволявате на триизмерните си очи да ги видят. Вие ще изпълните своята задача на Земята и тя ще направи своя преход. Ще стане прекрасен бисер в тази вселена. Може да решите да останете за няколко години и да помогнете за реструктурирането и престрояването на тази нова Земя. Но след известно време ще искате да преминете към нови задачи и да променяте други светове. Помнете, че вие сте бунтовници и обичате да прекарвате времето си вълнуващо. Така че най-вероятно ще оставите тази прекрасна планета на други, които да се наслаждават, а вие ще преминете към своята нова задача.

Издигането е основната цел на тази планета. Ще дойде време, когато това ще бъде единственият начин, по който хората, живеещи на тази планета ще си тръгват от нея. Когато напуснете планетата ще обиколите много други места. Ще докажете на себе си и на останалите представители на вида, че тялото, това нещо, което изглежда толкова масивно и неконтролируемо, всъщност е резултат от божествена настройка и че вие, със своето съзнание можете да направите с него всичко, което си поискате. Всичко.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1328 | Ченълинги
Контакт          18.116.62.45