Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


11:50
26.04.2024
Петък
3.22.171.136


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Паралелните реалности

Послание на Метатрон от 14.07.2012 чрез Антон К.

Какво са паралелните реалности? Какво различава тримерният свят от четиримерния през призмата на ценностната система и отношението към Битието? Какво е астралната реалност? Защо е толкова важно да се освободим от коренищата на егрегорите? Какво означава Последно Изпитание с Инициацията на Прехода? Всъщност, какво различава различните високи вибрации? Какво е Вирус на Емоцията? Може ли да не снишаваме вибрациите си? Какво е в същността си смирението?

Приветствам ви, скъпи приятели, Вас, които наричаме Семейство, Представители на единния дом на Светлината и Любовта! Аз съм Метатрон и се радвам да ви приветствам в този скъпоценен момент СЕГА.

Семейство, случвало ли ви се е да усещате себе си или другите като не от този свят? Почувствали ли сте поне веднъж, че човека с когото разговаряте, реагира странно на думите ви и не ви разбира, сякаш е паднал от небето с летяща чиния?

Паралелните реалности... Възможно ли е двама да присъстват тук, но да ги разделят вселени? Какво са паралелните реалности - това е присъствие в един и същ момент ТУК И СЕГА в многомерните проявления на битието.

Нека разгледаме въпроса за различните ценностни системи, за отношението към Битието и Всичко Съществуващо - за различните светогледи. Защото реалността се определя от това, как виждате света!

И така, тримерната реалност е тази на плътната дуалност. Ценностната система на хората от този свят е с потребителски характер, с влечение към разрушенията и властта, с песимистично виждане на света.Четириизмерната реалност е Реалността на изтънялата завеса, на Пробуждането в Осъзнатостта и Безусловната Любов. Условно казано, тя се състои от още два Свята:

- Астралният свят или Света на страстите, на последното изпитание при стартиране на Прехода. Астралната реалност е пространството на Уроците, в които все по-пробуждащият се човек, се опитва да се освободи от егрегорите, поставящи енергийни и ментални капани - егрегорите на властта, секса, парите, идеологиите, пола и т.п. Спомняте ли си, какво привързваше човека от "Матрицата"? Това е многомерно напомняне за енергийните манипулации на егрегорите. Постепенно, човек се освобождава от властта на определени егрегори, които формират всъщност, тримерния астрален светоглед, ценностната система, предпочитанията и ти казват, кого да обичаш, и кого да ненавиждаш. Последният егрегор, от който се освобождава всеки пробуждащ се човек е, егрегора на невярата в себе си, в Божествения си Произход и Предназначение, егрегора на недостойността.

Преминете ли последните изпитания при започването на Прехода към Висшето четвърто измерение, ще сте загърбили духовната горделивост, ще престанете да оценявате и осъждате битието на ближните, ще сте простили на себе си и околните, и се посвещавате на Тайнствата на Безусловната Любов и прехода към следващото, по-високо по честота на вибрациите измерение на Реалността.

- Висшето четвърто измерение е Реалността. Покой, Радост и Любов. Това е реалността на свободата. Тук има още Уроци. Те не са карма, а изпитания, тренировка на Духа. И главното е, те представляват същността на това Измерение - човек започва да изпълнява Божественото си Предназначение, освободен от драмите, страстите и егрегорите.
Забелязахте ли, скъпо семейство, че точно вие възприемате Реалността в момента сега?

Много е важно, всяко послание от Дома, не да е информационно, забавно четиво, а практически да ви помага в момента на Прехода, поредният жалон на Мъдростта. Ето и пример - представете си стоящ на върха на планината човек. Той е изпълнен с умиротворение, диша въздухът на Свободата, изпраща Любов и Благо на цялото човечество, на планетата, на Вселената. Той е безкрайно щастлив. Наслаждава се на красотата, слуша птичите песни и шумът от вятъра на Промените за Благото, усеща радостта на Битието, вдишва Здраве, чувства Увереност в собственото си Божествено претворяване на реалността. Защото чрез щастието си той твори момента СЕГА и въздига вибрациите на планетата. Сътворява прекрасно пространство Светлина за себе си, а заедно с това за всички. В този момент високите импулси Любов, изливащи се от този благословен човек, помагат много реално на нуждаещите се от тази Енергия. Как ли? Скъпо семейство, високите вибрации са суровината за сътворяването на доброто.

В момента сега има хора, нуждаещи се от добра дума, от подкрепа и искрена помощ.

Изпита ли човекът от Гая Любов към околния Свят, то той насочва енергията на Любовта в пространството на планетата: неочаквано за страдащия идват хора и му помагат съвсем реално, болният съвсем уместно получава Енергия за Осъзнаване причините на кармичната си отговорност и се възстановява, настъпва примирие в бойните огнища, стихийните бедствия не се реализират или намалява въздействието им. Казваме ви това съвсем сериозно. Ето защо ви призоваваме постоянно към естествено изразяване на Божествената си същност, към Любовта. Защото само Любовта е способна да твори добро. Когато сте щастливи около вас се сътворява облака на Благодатта, който се насочва към нуждаещите се. Затова бъдете щастливи, скъпи. Щастливи ли сте вие, щастливи са много хора, дори много повече. В такива моменти, щастливият човек желае такива мигове на благодат за всички и това е съвсем естествено желание на душата!

Добротворчеството усилва чистото Намерение да помогнеш на другите и така усилва ефекта от енергията на Любовта. Това е реалната ви помощ за близките.

А сега, скъпо Семейство, ще се върнем към Човека, стоящ на върха на планината и усещащ Благодатта. В кое измерение се намира той сега? Във висшето четвърто измерение на осъзнатостта.

А сега си представете друга картина - същият човек се е върнал от планинската разходка в града и трябва да посети държавно учреждение за оформянето на документи. Ето ви една среща на две паралелни реалности на тримерната и висшата четиримерна. Чиновникът е раздразнителен, високомерен, недоволен от всичко. Внимание - в момента, този служещ е носител на Вируса на Емоцията, чието свойство е да се предава по емоционалната верига и да понижава вибрациите на околните.

Ще забегнем за малко встрани, скъпи мои. Спомняте ли си това усещане, когато след като сте приключили медитацията, духовното пътешествие, вдъхновени от Любовта и новите познания, срещате Човек, който се опитва да ви извади от равновесие? И понякога излизате от кожата си - чувствате обида и досада, защото сте били толкова щастливи, а този човек е понижил вибрациите ви. Едва-що сте били във висшето четвърто измерение, а сега чувствате емоционална болка, раздразнение и сте в низшето четвърто измерение на Реалността, където доминират емоциите, страстите и цветовете са черно-бели, а околните звуци дразнят слуха ви, където се чувствате самотни и незащитени. Познато ли ви е това състояние на преход от Висшите измерения към низшите? Може ли да понижавате вибрациите и да запазите в себе си състоянието на Любов? Може, и това се нарича урок за смирение. Смирението е запазване на енергията на любовта благодарение на мира в душата.

Нека сега да се върнем към нашия герой и ситуацията с чиновника. Последният е като тренажор за духовни изпитания и проверка откъм смирение. Служителят по всякакъв начин се е опитал да изведе от равновесие Човека, но вируса на емоцията така и не заразил Съзнанието му. Защо? Защото човекът не се отъждествявал с раздразнението на бюрократа, не се е обидил и не го осъжда, а само е почувствал, че трябва да дари усмивка и добри, спокойни и искрени думи... Когато вижда, че няма емоционална реакция на неосъзнатата му провокация, чиновникът си казва: "Колко странен човек! Сякаш не е от този свят".

Това е среща на две паралелни реалности, на два свята - дуалността и осъзнатостта! И служителят може да избира - да приеме ли дара на Покой, идващ от Човека, или не.

Срещали сте се с такава ситуация, нали, семейство? Когато до вас е имало раздразнен, емоционално неуравновесен човек, настроен песимистично, а вие сте били напълно спокойни и сте се опитвали да му предадете това състояние? Това е сМИРението, разрешаването на ситуации със МИР. Вие чакате търпеливо другият да вземе решението да успокои болката си. И никога не отъждествявате състоянието му със себе си, не се обиждате, не осъждате. И вирусът на емоциите, вирусът на конфликтите (най-древния извор на всички войни), след като не намери жертва, се трансформира в енергията на Покоя, защото енергиите никога не изчезват, а само се видоизменят. Така до вас виждате успокоил се и усмирил егото си човек, който вече е "в кожата си". Ето как спокойствието, добрата дума и Любовта помагат на ближния да влезе във вашето измерение присъствие на осъзнатостта!

Не вие сте следвали вируса на емоцията и сте преминали на по-низше ниво, а напротив - подали сте ръка за помощ и каните във своя свят на Радостна Реалност ближния. Ето това е истинско чудо! Това е Сътворяването на Рая на Земята. От съществуващите паралелно реалности, вие избирате тази на Любовта. И това го можете, защото е подвластна на Божественото ви Достойнство.

Реалността на висшето четвърто измерение се разширява ежечасно - вие вече сте болшинство. Това е така, наистина е така.

С почтения - Метатрон, Семейство на Светлината.
Превод: Анита

http://rdlove.ru/2012/07/parallelnye-realnosti/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4912
Папка: Великият преход | Посещения: 1608 | Ченълинги
Контакт          3.22.171.136