Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:45
02.05.2024
Четвъртък
18.221.53.209


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Дисциплините на петото измерение

Крион

Ние ще плуваме заедно с Вас в лодката на познанието и осъзнаването, без да бързаме, без напрежение и суета. Главното, което трябва добре да разберете – вие сте тук и сега, и е необходимо да се научите да живеете в състояние на петото измерение, трябва да се научите да приемате, да усвоявате и да работите с енергията си и да се насладите на новите функции и качества на това Новото Духовно Пространство и свято време, в което вие сте.Постепенно вашето съзнание ще извършва своята пълна пренастройка и адаптация в новите качества на съществуване. И така първото, което е необходимо да направите – това е изцяло да разтворите своята Божествена Петмерност. Следващите формули Ви давам за ежедневно употреба. Въпреки, че в петото измерение всичките думи и словесни формули са много по-бързи и по-дълбоки Така че, за всеки от вас е достатъчно да каже, тези формули от 1-3 пъти.


ФОРМУЛИ ЗА ОТКРИВАНЕ НА 5 – ТО ИЗМЕРЕНИЕ

1. В ИМЕТО НА АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, ИЗРАЗЯВАМ КОЛЕКТИВНОТО НАМЕРЕНИЕ НА МОЯТА БОЖЕСТВЕНОСТ, НАПЪЛНО ДА ОТВОРИ В МОЕТО СЪЗНАНИЕ БОЖЕСТВЕНОТО НИВО НА ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ.

2. В ИМЕТО НА АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕТО, МОЛЯ, ВСИЧКИ МОИ КЛЕТКИ, МОИ ГЕНИ И МОЕТО СЪЗНАНИЕ ДА ПРЕМИНАТ НА ПЕТА СТЕПЕН НА ДУХОВНО КОСМИЧЕСКО ОСЪЗНАВАНЕ.

3. В ИМЕТО НА АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕТО, МОЛЯ, НАПЪЛНО ДА СЕ ПРОБУДИ ЛЮБОВТА, МОГЪЩЕСТВОТО И СИЛАТА, КОЙТО СЪОТВЕТСТВАТ НА МОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ В ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ И СТЕПЕН НА ОСЪЗНАВАНЕ.

4. В ИМЕТО НА АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕТО, МОЛЯ, ВСИЧКИ МОИ КЛЕТКИ, СИСТЕМИ И ОРГАНИ, ЦЯЛАТА МОЯ ЖИЗНЕНА БИОЛОГИЧЕСКА СИСТЕМА, ДА ПРИЕМЕ ПОЗИЦИИТЕ НА ЕНЕРГИЯТА В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ И ДА СЕ КОНФИГУРИРАТ НА ТОВА НИВО НА ЖИВОТ.

Това е първи урок. И това засега е достатъчно. Сега ще поговорим за това, което се явява най-важно за вас, тук и сега, за вашето дълбочинно осмисляне. Необходимо ви е добре и дълбоко да усвоите следващите правила:

1. Това, което обичайно е било правилно и действащо в света на третото измерение, възможно е тук въобще да не работи.

2. В пето измерение първични са Състоянието, Мислите и Образите, а не вашите действия. Ще поясня: ако в света на третото измерение, вие автоматично и подсъзнателно, винаги се осланяте повече на конкретните действия, то тук първично е СЪСТОЯНИЕТО. Именно Състоянието – е ключ към всички изменения.

В света на третото измерение, когато искате да промените нещо, прилагате към това физически усилия. И даже, ако не ги прилагате, имате предвид точно това. Този свят така е устроен. Вие всякога и до сега, се осланяте повече на вашата физическа сила и действия. Петото измерение това е могъщ свят, но е свят на тънките, леките, подвижните енергии. Поради това, за да се промени нещо тук и сега, необходимо ви е да се научите да използвате своето въображение и духовната мощ на вашето Божествено същество. Например, за да има вашия дом чист вид, преди всичко, е необходимо да медитирате било то и по 5 секунди на ден и да видите желаната от вас хармония и чистота на ума, като елиминирате мислено от зрителното си поле, всичко нежелано. За да излекувате себе си от недостатък, или да се освободите от някой недостатък, на вас ви е нужно да си представите, че сте излекувани и освободени от него. За да бъдете защитени и богати вие трябва да се научите да усещате своята защита и богатство всеки ден. Всеки ден бихте могли да се чувствате защитени и богати. И това действително е така!

Ако по-рано сте прилагали усилията на волята за да усъвършенствате себе си, то сега това е Вдъхновението, Въображението и Състоянието. В петото измерение се явявате такива, в каквото състояние пребивавате. И ще получите в своя живот това, с което ще се слеете. Ако се сливате всеки ден със състоянието на Съвършенството, то много скоро ще станете "Съвършени”. И обратното. Ето защо е толкова важно да следите състоянието и мислите си. Сега всичко зависи само от вас. Тежестта, която чувствате сега, това е само тежестта на вашата психологическа човешка инертност. Петото измерение е мястото където човешката природа най-накрая се разтваря, и се преобразува в Божествена Същност.

Ако това не се случи с вас то вие ще се върнете обратно в трето измерение. Даден ви е изпитателен срок. Ако го преминете успешно пред вас ще се открият Велики Възможности. Но за тях сега и дума не може да става, тъй като все още се намирате в пространствено-времева дезориентация.

Нека продължим нашия Урок. И така – ключовият момент в управление реалността на пето измерение – това е вашето СЪСТОЯНИЕ. Ще приведа още един пример за да уточня всичко по горе казано и ще премина към следващия етап на днешното проучване. Ако в състоянието на третото измерение, за да трансформирате своето тяло вие се осланяте повече на постиженията на физическите упражнения, всякакви напрегнати движения, и дългосрочно обучение за придобиване и усъвършенстване на върхови постижения, то в пето измерение трябва да разчитате повече на Духовния Разум, на Духовното Съзнание на тялото си. Който е способен почти мигновено да препрограмира вашата биологическа духовно-физическа система така, че тя да бъде в състояние на максимален фитнес, чистота, гъвкавост и качество. За да направите това трябва да поддържате духовното общуване с вашето тяло, да говорите с него на глас, както и с изображения на това, което искате да получите. Ако искате да се научите да танцувате то медитирайте и танцувайте мислено. Ако искате да седите леко в поза лотос медитирайте, и вашето тяло, след определено време, леко и свободно ще приема тази поза.

Ако ви е необходима гъвкавост, медитирайте и говорете на вашето тяло за това, че на вас двамата ви е необходима младост и гъвкавост. Всичко това сега зависи от дълбочината на вашето общуване с тялото. И вашето взаимодействие. Ако в състоянието на трето измерение, разчитате повече на механичните действия последователно разположени в потока на линейното време, то в петото измерение, трябва да се научите да създавате безкрайна реалност от позитивни явления, в многомерния момент тук и сега. Например вашите кухненски цветя винаги са поливани, съдовете винаги са чисти, чантата винаги е пълна/ до тогава докато се нуждаете/, вашето тяло е винаги младо и гъвкаво. Вие винаги сте красиви и прекрасни. Петото измерение е вечното Настояще, неизчерпаема безкрайност, и всичките му проявления могат да бъдат избирани самостоятелно. Само вие можете да решите дали да съществува в Божественото Време Тук и Сега, вашата Реалност на Петото Измерение. Подобрявайте динамиката на пето измерение като свой съзнателен избор. Петото измерение - светът на детството, радостта и вълшебствата.

Скъпи Мои Ангели, спомнете си Детството и започвайте да творите като деца, просто, леко и радостно, своя нов свят, новата многомерна картина на света. Вашия духовен труд в петото измерение трябва най-малкото да кристализира във вашето творчество. Ние ви предлагаме следното: събирайте се периодически заедно и творете прости и радостни неща, рисувайте, правете колажи и апликации, лепете и създавайте символите на новия свят. Създавайте това, което можете да разпространите, да подарите на своите близки и познати. Направете своето творчество просто и духовно. Занимавайте се заедно с децата. Както по рано ви казвах, петото измерение е максимално позитивно и продуктивно, така действа вашето колективно намерение. Тази словесна формула има действие и поради това се използва този термин. Затова, когато се събирате заедно и творите всичко, което пожелаете, започвайки с най-простите и по детски привлекателни и невероятни неща, ще творите реалното пространство на петото измерение. Това е практическо обучение, и това е много важна практика, не по малко важна, отколкото четенето на молитви и пеенето на мантри.

Време е да направите духовния план на петото измерение, на това, което вие наричате "естествено”, въпреки че мога да ви кажа уверено, че нищо в този свят никога не е било чисто физическо, и особено сега. И малко повече за света, където сте:

И така АЗ СЪМ КРИОН: Тук и сега аз провеждам за вас нещо подобно на сеанс за адаптация и ориентация в новото пето измерение. Възлюбени, известно ми е, колко е тежък за много от вас този преход. Много от вас бяха на ръба на живота, много са пострадалите психически и физически, но въпреки това повелявам на тебе, мой Ангеле, отвори сърцето си и ще дойда при тебе, защото ти премина собствената заблуда и отчаяние смело и бурно.

Това се случи и аз ще ви науча на всичко, което знам, така че напълно да си спомните Божествените Възможности тук и сега, във всички светове и измерения. В петото измерение вашите Ментори-Ръководители-Учители, заедно с мене, се явяват тези прекрасни Същности, който вие на Земята наричате Египетски Богове. Това са много сериозни и могъщи Същности, с Огромно Чувство за Хумор. Много от тях влизат в състава на Галактическия Съвет, Кармичното Ръководство и дори на Тайния Вселенски Орден на Еволюцията. Тези същества имат намерение да ви помагат в новите условия на вашето съществуване. Сега те контактуват с вашите духовни енергии и ви направляват със своята Защита и Любов. Приемете тази поддръжка с Голяма Благодарност на вашето сърце.

Ние продължаваме. И така, ако искате да се промени нещо, най-напред помислете за него като променено и влезте в това променено състояние, все едно, че се е случва тук и сега, и го почувствайте, живейте в него. Ще имате много между пространствени уроци в света на петото измерение, но този момент на изживяване на ситуацията тук и сега, се явява ключова, базова фаза на вашето съществуване. Така, че докато този урок не бъде научен в достатъчна степен, вие не бихте могли да се движите напред по този път на обучение.

А сега ще обясня за новите качества и свойства на петото измерение.

В петото измерение няма линейно време. То се съхранява в съзнанието ви като временна предпазна мярка. Но скоро ще забележите, че времето за един ден, за една година няма обичайната триизмерна продължителност. Деня и нощта ще се свиват и разширяват. Ще забележите, че циклите стават вълнообразни и взаимно проникващи се. Този процес ще се развива дотогава, докато не се освободите напълно от линейните рамки на времето, вътре във вашето съзнание. Така ще се научите много по-лесно и по-бързо да се освобождавате от пързалката на времето.

В петото измерение няма смърт. Но там Идват и си Отиват. Тази тема за вас сега е предварителна, но когато достатъчно се адаптирате, в това измерение ще осъзнаете, че сега причина за смъртта на тялото може да бъде само вашия страх и вашата отпечатана памет. Тук няма старост и умиране такива, каквито ги знаете.

Защото няма карма и линейно време. В петото измерение сами управлявате своето време, както вътрешното така и външното. Вие се оказвате тук и сега. Вашите биологически тела вече приемат своето естествено балансиране и изцеление. Енергиите на петото измерение взаимодействат благотворно с вашата генетика. И на финото тяло, центровете и на всички вътрешните органи и системи, на физическото състояние на Духа. Тялото започва да се лекува по най-естествения начин и донася хармония на всички свои свещени механизми. Сега не е нужно да правите, каквото и да било, за да сте здрави, хармонични, красиви, да бъдете "във форма”, както обичате да се изразявате.

Сега това състояние за вас е естествено, защото в пето измерение сте най-близо до енергиите и състоянието на Висшия АЗ. Именно тук и сега, се свързвате напълно с него. Отиват си всички изкривявания и заболявания.

Колкото повече допускате и приемате петото измерение в себе си, толкова спокойно, бързо и дълбоко ще се осъществят всичките ви желания и промени. Тук, колкото и далечен и силен да е бил вашия недъг, той ще ви напусне и ще бъде напълно трансформиран. Излекуват се всичките ваши енергии и всичките ваши центрове. Сега за да изглеждате добре не е необходимо да правите каквото и да било, възможна е само творческа медитация-сътворение на Новия Божествен Образ. Петото измерение буквално започва да поглъща вашите проблеми, суета, неверие, прибързване. Проблемите се разтварят и всичко във вашия живот започва да циркулира във Вълшебния Кръг на Трансформацията, все едно, че в ръцете си имате вълшебна пръчица.

Но всичко това получава сила и скорост тогава, както казах, когато сте напълно отворени за петото измерение и направите необходимата духовна работа. В състояние на петото измерение лесно можете да научите, как да управлявате енергиите на елементите вътре във вас, а чрез вас и за света около вас. Това може да ви изглежда смешно, но елементите се управляват правилно с помощта на поезията. Великите Първородни Духове разбират Езика на Високата поезия, и те ще ви научат, какви елементи трябва не само да контролирате, но с колко приятели да си партнирате. Всички ваши елементи, така напълно ще се препрограмират и пренастроят към енергията пето измерение, че тя ще стане буквално жива и разумна за да бъде с вас докато е необходимо. Вие можете да разговаряте и да и задавате своите заповеди или молби.

В петото измерение, можете да управлявате толкова много с гласа си, и с постановления.

Научете се да разговаряте с пространството, с времето, с енергията на изобилието, с електричеството във вашия дом, с биологическите особености, с енергията на времето и дори със събитията от живота си в минало, бъдеще и настояще. Тук вече не можете да се опитвате да промените, каквото и да било, и ако човек не се променя заедно с вас, опитвайте се да го промените със своите думи или действия. Помислете и му отправете вашата мисъл, вашето съобщение за това, че той би могъл да се промени. И мислено му обяснете именно това. А също "смятайте го”, за променен. Животните в пето измерение свободно разбират вашия език. Говорете с тях на глас и мислено, също както с хората. И скоро ще разбирате свободно мислите и говора на животните, птиците и елементалите. В пето измерение ставате Универсалните Вълшебници на Вселената.

Но и това е само началото. Вие сте на Източника, вие сте на Входа. И това, което ще ви съобщя сега е равносилно на тава, което е написано на табелата над този вход. Съобщавам ви общите правила на Новата Игра. Без да се задълбочавам подробно в детайлите. Но бих искал да запомните, че всеки ден в петото измерение е един Различен Свят. И тук ВСИЧКО ДЕЙСТВА ПО–РАЗЛИЧНО. Ще се променя всичко. Всички ключови моменти от вашата практика, креативност, духовното развитие се променя. Вашата йога ще бъде различна. Вашето Служене се променя. Променяте се вие самите интензивно и необратимо. Изменя се всичко, което в света на тримерния свят, смятате за неизменно и непоклатимо. Вие ставате наблюдатели на дълбоки световни трансформации на физическите закони в света. Квантово става вашето съзнание и вашата Памет. Вратата към следващите нива на измеренията, не е затворена, но да се влезете през нея ще можете само тогава, когато преминете своята индивидуална и колективни еволюции в пето измерение от Божественото Състояние на Съзнанието.

Преходът не е завършен. Прехода току - що започна, но няма за къде да бързате, защото времето тук и сега, започне да се развива във ваша полза.


18 Март 2011 Превод: Мария Стоянова

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:520526
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=3916
Папка: Статии | Посещения: 1720 | Ченълинги
Контакт          18.221.53.209