Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:08
27.04.2024
Събота
52.14.130.13


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Учим се да разговаряме с Висшата си Същност

Скъпи мои любими учители, светлоносци, слушатели по време на семинари, читатели! От разговорите ми с вас неотдавна се убеждавам, че нямате доверие в собствените си сили. В последно време, все повече и повече се лутате по различни школи, енергийни канали и учители. Доста често, тези канали са с по-ниски вибрации от вас и енергиите, които лично вие притежавате. На семинарите си правя статистика за това – на кого плащате пари, и то немалко, за да придобиете сила и енергия, които вече сте надраснали, и които ви вредят (такива случаи не са рядкост).

Вие сте научили много, добре сте се почистили и вашата връзка с Висшите аспекти е настроена, и е необходимо само поддържане на нивото, а вие продължавате да мислите, че връзката ви с Висшия АЗ е "измислена”, че не сте достатъчно добри за ченълинг, и се стараете да се научите на това, което е активирано вече у вас. Вие можете да учите до безкрай, например, да учите чужд език, но нищо няма да се получи, докато не започнете да говорите. И в ченълингите нищо няма да се получи, ако не започнете да пишете.

Както и в случая с чуждия език, в началото са възможни грешки, недоразумения, неразбиране и т.н. Но защо смятате, че е по-сложно да се разговаря чрез канал, отколкото да се научи чужд език. Или нямате желание да положите усилия? Това е мързел... липса на интерес..., а не отсъствие на възможност.

Оценете това, че сте се "събудили”. 80% от светлоносците все още "спят”. И вашата задача е да живеете и "за този човек”, и да светите, и да обичате...

Често на Креслото на Възнесението виждам чисти канали с Висшия Аз, които очакват сериозна работа, непосредствена връзка и все нови и нови опити. Нека сравним навика за общуване с Висшия Аз, с научаването да шофираме. Веднага ще кажа, че за мен карането на кола е "над възможностите ми”, т.к. никога не съм могла да карам дори велосипед. Но милиарди хора правят това с лекота - карат велосипеди, автомобили, и дори самолети.
Вашият страх и недоверие към себе си са подобни на моя страх да седна зад кормилото на автомобила в препълнения град. И тъй като това е доста неприятна ситуация, аз не се и опитвам. Но връзката с Висшия Аз не води до травми, загуба на пари, неприятности, а напротив, (носи) само умиротворение, хармония и най-приятната енергия, която е възможна в нашия свят. При това, колкото е по-висш вашия канал, толкова по-висши са вашите вибрации, толкова по-съвършена е енергията и по-прекрасна е любовта, която идва по канала и ви изпълва.

Но защо смятате, че при вас всичко трябва да бъде автоматично – сядате и веднага започвате да пишете. Да, това се случва и то веднага – на семинари. Важно е да се разбере, че по време на семинари го правите в най-благоприятна обстановка, в общ групов канал, в канала на учителя, в своя почистен канал. А в къщи, всичко трябва да започне от начало. Но вие знаете технологията, разказали са ви, как "да управлявате колата” и трябва само да започнете да го правите. Да се знае и да се направи – това са различни неща. Бихте ли могли веднага да тръгнете след като за първи път са ви показали волана на колата? Не, вие учите много и дори наемате "треньор”, защото ЗНАЕТЕ, че това (карането) е възможно, и че милиарди хора са овладели този навик. Но за да карате кола, вие преди всичко, трябва да се научите ДА СЕ ДОВЕРЯВАТЕ НА САМИЯ СЕБЕ СИ и ДА БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВ ПО ВРЕМЕ НА ОБУЧЕНИЕТО.

А знаете ли, че и навика за връзка с Висшия Аз са овладели милиони хора? Милиони са тези, които се доверяват на себе си, които имат търпение и всеки път НАМИРАТ ВРЕМЕ И ЖЕЛАНИЕ да се заемат с това самообучение.

На мен ми е много близък по вибрации и знание канала "Арктуриански коридор”. Това са мои братя. Ето какво пишат те по този повод: "Постигането на това доверие може да се окаже доста по-сложно, отколкото си мислите. Ние сме забелязали, че много от нашите заземени, с които се опитваме да общуваме, не могат да се доверят на нашия процес на комуникация или да ни чуят със своите способности. Често при тях се появяват такива мисли като: ”Това са глупости”, "Сам си го измислям”, "Не мога да си представя, някой от Възнесените да иска да говори с мен”. Тези мисли са основани на страха и са отзвук от "идеологическата обработка” в продължение на много тримерни животи, и най-накрая, пуснати във вашия съзнателен разум.

Освен това, в продължение на много хилядолетия Земята е резонирала на много ниска честота, което е позволило да бъдат внедрени много правила за управления. Лидерите на Земята не са искали да бъдат разобличавани от висшите сили и са спирали всеки, който се е осмелявал да говори истина, която е извън ограничени учения и перспективи. И затова тези, които чуват нашия глас, са се научили да бъдат много внимателни по отношение на това, с кой споделят нашите послания”.

Нека още веднъж да разгледаме вашите причини, поради които не можете да приемате по своя канал знания и любов от Висшия Аз. Разбира се, аз се обръщам към тези, които вече са възприели практиката по почистване, работили са с нея и в резултат на това са се съединили със своя Висш Аз. Сега такива хора са много. Изберете вариант за ваш отговор.

1. Аз не намирам време и нямам необходимата обстановка в къщи.
2. Не искам. На мен не ми трябва това.
3. Не се доверявам на себе си, струва ми се, че си измислям.
4. Не ме удовлетворява качеството на моите послания.
5. Аз не виждам, не чувам (на никой нищо няма да кажа).
6. На мен повече ми харесва да чета в книгите и нета ченълингите на другите.
Сега ще отговоря на тези възражения, за да разберете, че причината е във вас.


1. Първа точка прилича повече на втора. Аз когато започнах да пиша, бях на вилата в отпуска, а после пишех през нощта и в почивните дни сутрин. На мен ми харесваше това, че пишех - за мен беше като игра. Това бяха най-хубавите, най-нежните и душевни минути от моя живот, трудно е да си представя по-голямо наслаждение.

2. Е, втора точка е най-главната спирачка. Ако не искате, не го правете. Никой не може да ви заповяда. Да бъде! – казва Вселената, тъй като това е ваш избор

3. Трета точка - недоверието в себе си. Често вие не оценявате по подходящ начин това, което пишете. Ченълингът винаги изглежда като прост и обикновен разговор, записан на хартия. Но ако погледнете, че за този текст са ви били необходими само 5 минути, вие ще погледнете на него по малко по-друг начин. Вие не бихте могли да напишете подобен текст, толкова задълбочен и толкова личен, колкото и да се стараете, дори, и за 15 минути, ако не сте в канал.

4. Сега за качеството на отговорите. Вие смятате, че качеството трябва да бъде литературно. Да, то би било, ако в един от предишните си животи сте овладели писателския дар. Но ако сте предпочитали да се сражавате, да раждате, да грабите или да отглеждате пшеница, грозде или животни, да се молите, да търгувате или да пътешествате, откъде ще се появи? Над каквото сте работили, това и умеете. Не е задължително да имате талант на писател, за да приемете любовта и водачеството на вашата душа. Важното е, всяка дума, която сте приели по канала, да е минала през сърцето ви. Тогава е безценна.

5. Вие виждате и чувате, само ви се струва, че това трябва да бъде като на киноекран, пред вашите очи, оцветено, а всъщност, цялата картина се е появила в главата ви, там, където си въобразявате това, което четете в книгите. Къде се появява вашият образ на конника от книгата на Валтер Скот? Ето там вие виждате всичко, а ако се и доверите на себе си, то по-нататък просто гледате, какво идва – образ, картина, енергия или чувство? Именно тях трябва да превърнете в думи - квантовата енергия в линейни думи. Вие рядко чувате думи, вие по-скоро чувствате мисълта, като образ, като енергия, която трябва да опишете със свои думи. Ето това е ченълинг. И от вашето цялостно развитие и владеене на знанията, от вашето вибрационно ниво на Висшия Аз, до който сте достигнали, ще зависи това, което ще възприемете и превърнете в думи. Ако сте в дуалността, то и вашия ченълинг ще бъде изпълнен с оценки, страхове, осъждане, противопоставяне. Вие така го възприемате и превеждате това, което идва.

6. Отговорът е: научете се сами. На вас повече ви харесва да гледате в чуждия джоб? На вас повече ви харесва да гледате, как хората се хранят, или предпочитате вие самите да се нахраните? Искате да пътешествате или да гледате света от телевизора? Вие гледате чуждите деца и не се решавате да създадете свои?

Всичко това е за тези, които са все още малки, които се предоверяват на другите, които не обичат себе си и не се ценят. Ако това е вашият избор, то вие няма да научите чужд език, да карате кола, да правите ченълинг, защото всичко това трябва да се прави самостоятелно... Нужни са усилия... (погледни втора точка). Да бъде! – казва Вселената, тъй като това е ваш избор. Ще добавя от себе си: най-любимото дете е собственото. Най-чудесния Висш Аз – собствения. Най-правилното водене – от собствения Висш Аз. Отецът в теб – това е вече постигане на Христово нивото. Това, което Исус винаги е казвал, но ние не можем да го разберем: вие сте като мен. И Той не може да ви помогне?

Вселената ми казва също: каквото избереш – да бъде! А чуждите текстове няма да избягат от вас; ето и аз прочетох: "Почувствайте светлината и сиянието на това съобщение, така както и любовта, когато слиза надолу, във Вашето Висше Сърце. Сега е жизнено важно, да се доверите на Вашия Многомерен Аз и да му повярвате, че този опит е реален. В същност, този опит за общуване с по-висшите измерения е по-реален, отколкото всички компоненти на Вашата тримерна реалност”.


Наталия Котелникова

АРКТУРИАНСКИ КОРИДОР (http://www.arcturians.ru/?p=98)
Превод: Руми Янкова

http://www.sanatkumara.ru/stati/uchimsya-razgovarivat-s-soboy-visshim

http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4845
Папка: Великият преход | Посещения: 1282 | Ченълинги
Контакт          52.14.130.13