Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:09
03.05.2024
Петък
3.144.230.82


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Медитация Огън

Всичко, което е съзвучно с Висшата Ни Истина, остава с нас завинаги. Ние не можем да загубим това, което ни принадлежи действително. И сега започваме процеса на отдаване всичко, което не ни принадлежи. Трябва да го отдаваме без уговорки. И след известно време ще видим, колко леко и приятно е без излишното.

Разпускаме. Започваме работа по изгарянето на всичко това в самите нас (а това е най-трудната работа), всичко, което ни пречи, заседнало дълбоко в подсъзнанието и дори не предполагаме, че го притежаваме като качества.

Всички заедно правим в центъра на тази стая огнище. Това ще е Очистващото и Обновяващо Огнище. То ще изпепели всичко, което не е повече в резонанс с нашата Висша Истина. Ние ще запалим огън с помощта на Лъча, който е повече, от Великото Централно Слънце.

А сега се стремим към върха и всеки от нас улавя този чудесен Лъч Светлина и го тегли към пода. Вкореняваме този лъч Светлина в Земната Звезда в центъра на планетата, за да бъде огъня ни изключително ярък и греещ в целия диапазон на проявленията ни.

И така, започваме.


ПЪРВИ ЕТАП: ИЗХВЪРЛИ ИЗМИНАТОТО.

Сега започваме да хвърляме в този огън, в този обновяващ пламък, всичко, което вече не ни е нужно. Хвърляме в него не само остарелите вещи, но и отношенията, които вече не ни дават повече подкрепа, старите модели, вкоренените навици и самоограничения. Старателно преравяме всичко – та това е уникална възможност истински да прочистим складовете на живота и личността си. Хвърляме в огъня всички остарели философии, духовни практики, системи от вяра, съмнения, компромиси и т.н.

След като го направим, зрително си представяме, как всяка нещо от този огън, отива на такова място или в такъв човек, където да донесе реална полза. Огледайте се още един път... Ако е останало още нещо, то с любов го сложете в огъня. И почувствайте, колко по-леко става на всеки от вас.


ВТОРИ ЕТАП: ЗАВЪРШИ СТАРОТО И ОСВОБОДИ СЕБЕ СИ ЗА НОВОТО

Минаваме към втори етап и започваме да хвърляме в огъня всичко това, което изисква завършване. Това може да са отговорности пред семейството, нерешени проблеми с близките, обучаващи или професионални курсове, делови проекти, собственост за продаване, финансови дългове и т.н. всичко това ни пречи окончателно да се слеем с Висшата ни Реалност и да живеем в хармония с нея. Ние визуализираме, как всичко, попаднало в този огън, успешно приключва. Представяме си, че сега правим крачка към великата свобода.


ТРЕТИ ЕТАП: ВЗЕМИ ТЕЗИ РАЗБИТИ СЪРЦА

Започваме третият етап на работа. В пламъците на този огън хвърляме всички свои влюбености, които са разбивали сърцата и всички сърца, които самите ние сме разбили. Ние хвърляме в огъня разочарованията си, сърдечната мъка, несподелената любов, предателствата и вкорененото, заради това, чувство за самота. Потапяме се в емоциите си и хвърляме в огъня старата си болка, скрита в душата ни. Прощаваме на всички, които някога са наранили душата ни. И най-важното – прощаваме на себе си.

Взимаме тази купчина стари, болезнени емоции и с чувство на дълбока благодарност за всичко, на което са ни научили, ги хвърляме в центъра на огъня. Сърцето ни се прочиства и е готово за активирането на Единното Сърце.


ЧЕТВЪРТИ ЕТАП: УНИЩОЖАВАНЕ НА СТАРИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ

Зареждаме огнището с всички обети, които сме давали от първия момент на въплъщението ни на тази Земя в качеството на отделни личности. Ние хвърляме в огъня всичките ни стари роли: майка, баща, брат, сестра, дете, мъж, жена, любовник, учител, лечител, бизнесмен, ангел, звезден воин и т.н. в този огън хвърляме привързаността си към определена религия, която сме изповядвали по дългия си път. Там хвърляме и всичките ни Божествени Мисии. Хвърляме в прочистващия огън личната ни сила. Тя ни ограничава и пречи да достигнем истинско могъщество, което на практика е не-сила и е достъпно на всички в изобилие.

Ако поради някаква причина на някой от нас не му се иска да се разделя с нещо, то трябва внимателно да се вгледа в причината, заради която не се решава да се раздели. Това ще разкаже много за самите нас и ще посочи нещата, които ни свързват здраво с дуалността. Ако някой така и не успее да се освободи от тези задръжки, няма проблем – просто изчакайте момента (а той скоро ще дойде), когато ще можете да го направите.

Ето че, когато хвърлихме в огъня цялата тази купчина роли, обети, обвързаности, могъщества и предназначения, веднага се чувствахме по-ефирни.


ПЕТИ ЕТАП: ЛЮБИМИТЕ НИ НЕЩА

А сега пристъпваме към много интересния етап на работа. Приготвяме за огнището всичко, което сме искали да запазим. Това са качествата, които най-много харесваме в себе си, шлифованите ни навици и способности, духовните ни убеждения, здравите отношения, кариерата ни, семейството и домашните любимци.

Да не забравяме да хвърлим в огъня и нашата собственост – домът, колата, компютърът, картините, кристала, електротехниката, дрехите – всичко, което всеки от нас притежава, и което иска да съхрани. В този огън хвърляме и името, званието и фамилията си. Огънят ще стане прекрасен, изготвен от най-доброто, което всеки от нас притежава.


ШЕСТИ ЕТАП: ИЗГАРЯНЕ, ПЪЛНО ИЗГАРЯНЕ

Сега може и да ни се стори, че вече няма какво да се изгаря, но това не е така. Ние забравихме самите себе си. Ако ние с вас сме решили да се прочистим, то капитулацията трябва да е пълна. Всеки от нас влиза в огъня. Ние влизаме в прочистващия огън и чувстваме, как пламъците му стигат до същността ни. А сега позволяваме и на тази същност да изгори. Изгаря ярко...


НИЩО Е ПОВЕЧЕ ОТ НЕЩО

Огънят угасва бавно. Когато съвсем загасне, си позволяваме разкоша да бъдем никои и да не притежаваме нищо. Трябва възможно най-дълго да останем открити и разкрити, трябва да си оставаме свободни. Всичко, което трябва да ни принадлежи, само ще ни намери. Ние трябва да оставаме Нови. Всичко най-хубаво в нас предстои.



СОЛАРА
Превод: Анита



http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=3492
Папка: Статии | Посещения: 1187 | Ченълинги
Контакт          3.144.230.82