Оригинален начин да живеете добре    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


21:49
26.03.2017
Неделя
54.166.123.247


Онлайн: 9
Гости: 9
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Оригинален начин да живеете добре

Изучавайки постъпките и поведението на хората ежедневно, един свещенослужител направил извод, потвърден и от други източници – думите и мислите ни влияят еднозначно на постъпките ни. Проверил е, че ако в продължение на 21 дена, човек не се оплаква от живота си, не критикува, не клюкарства и не изразява недоволство спрямо другите, то животът му се променя към по-добро. Той разработил собствен метод, чието сработване е потвърдено вече и от други.

Този свещеник се казва Уил Боуен. Той предложил на всички желаещи да подобрят живота си, да си сложат обикновена гривна с виолетов цвят и през следващите 21 дена да не критикуват, клюкарстват, недоволстват и се оплакват. Ако през тези 21 дена човек забрави и произнесе от забранените думи, то трябва да прехвърли гривната на другата ръка и да започне отново. И така докато гривната не се задържи 21 дена непрекъснато на ръката. Ефектът на този експеримент надхвърля всички очаквания. Хората, преминали през тази програма, се променили до неузнаваемост. Това правило впечатление и вече приятелите и близките се включвали в този експеримент, слагайки си гривна и променяйки се неизменно към добро. Защо толкова прост метод, като живот без жалби, дава такъв ефект?

Първо, защото самата настройка е важна. Още с пробуждането си, знаете, че не трябва да говорите за негативното, а най-добрия начин да го направите е да започнете да забелязвате позитива в себе си, околните и заобикалящия ви свят.

Второ, нараства самоконтролът над себе си, над мислите и това, което говорите, а това е много важно за всеки човек. Сега само се учите, но с всеки изминал ден ще ставате все по-осъзнати.

Трето, по времето на този експеримент ще разберете толкова нови неща за себе си, за мисленето си и начина ви на живот. Уж всички знаят за силата на позитивното мислене, а пък оплакванията и недоволството не намаляват!

Опитайте, действително може да ви помогне!

 

Папка: Статии | Посещения: 5956 | Ченълинги
Контакт          54.166.123.247