Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:56
26.04.2024
Петък
3.21.100.34


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Любовна тактика


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


10 - Поддържайте интереса и надеждите на вашия партньор


Основно правило:
За да съхраните романтичното чувство, дайте на партньора си искрица надежда, че ще отвърнете на любовта му.
В противен случай, той ще загуби интерес към вас.

Романтичното увлечение, или влюбването с други думи, е деликатно балансиран отговор от несигурността. Прекалената самоувереност е толкова пагубна, колкото и липсата на такава. Макар старателно да криете чувствата си в началото на връзката, дайте искрица надежда на партньора си, че ще отвърнете на любовта му.

Любовна тактика № 39 - Продължете контактите след временното прекъсване!
След като сте накарали другия да мисли, че не всичко в живота ви зависи от него, вече е време да подновите контактите. Обадете се по телефона и го изненадайте. Отбийте се да го видите. И най-важното започнете отново да го каните на срещи. Необходимо е да продължите да прекарвате свободното си време заедно.
Част на тази книга е да поддържате у любимия чувство на известна несигурност. Той не бива да е абсолютно сигурен какво може да очаква от вас. Това означава, вниманието му да се движи от „топло" към „студено" и отново към „топло"! (чували сте за тази игра, нали? Тя прави чудеса, ако решите да омагьосате вашия любим!). Всеки с известен опит в любовта ще ви каже колко е важно да променяте подходите в една романтична връзка. Непредсказуемостта на поведението ви е толкова важна за любовта, колкото "промяната на цветовете” за оцеляването на хамелеона.
По правило хората се възползват при втора възможност, ако желаят да продължат връзката. И са много по-мотивирани! Едва ли биха оценили, какво щастие е да притежават любовта ви, докато не усетят липсата й. Ако им предоставите възможност да си я възвърнат, те ще бъдат самата обич и страст. След като оставите другия да прецени перспективата да ви загуби, дайте му втори шанс?
Трудностите във вашите отношения не означават, че връзката е обречена на провал. Тя няма да приключа докато вие не я прекратите. Затова не се страхуваше да отстоявате своето от време на време - да се държите резервирано, ако има сериозна причина, и дори да се оттеглите временно. Но след като "облаците се разнесат", подновете контактите, като започнете оттам, където сте спрели. Ще се изненадате от онова, което ще последва.

Любовна тактика № 40 - Напомнете за любовта си!
След като накарате любимия да се съмнява в чувствата ви, напомнете му за любовта си, за да съживите надеждите му. Дали ще бъде кратко послание или дребен подарък - е без значение, но не казвайте нищо обвързващо. Спестете си думите. Самият факт, че си правите труда да му изпратите нещо, вече загатва за любовта ви. И все пак, предупреждаваме ви! Не изпращайте подаръци и любовни послания в ранния етап на връзката или в момент, когато другият е абсолютно сигурен във вашите чувства. Ако го направите, то ще послужи като поредното доказателство за вашата любов и ще се приеме за нещо нормално и естествено. А човекът, когото искате да задържите, ще престане да ви уважава, защото ще си помисли, че го подкупвате! Наивните любовници често допускат тази грешка. Не подхранвайте и без това високото му самочувствие! Помнете, че страстта се подхранва от несигурността! Преди да зарадвате вашия любим, като му изпратите нещо в знак на обич, уверете се, че изпитва силни колебания за бъдещето на вашата връзка.

Любовна тактика № 41 - Предизвикайте физическо желание!
Вълнението, което изпитвате, когато сте влюбен, е феномен, безспорно свързан със секса. Независимо дали го съзнавате или не, основният източник на всички романтични преживявания е инстинктивният сексуален подтик - либидото. Неговото постоянство и сила са най-важната причина, поради която двама влюбени създават семейство. В противен случай малко хора ще са достатъчно мотивирани, за да обвържат живота си с друго човешко същество, в такова изключително споразумение, каквото е бракът. Безсмислено е да очаквате да спечелите изцяло и напълно сърцето на някой, без да пробудите у него физическо влечение. Затова, скъпи приятелю, съществува целувката! Едновременно възбуждаща и удовлетворяваща страстите, целувката спомага за емоционалното обвързване на двама влюбени и ги подготвя за брака. Тя стимулира сексуалните желания. Подобно на огъня, целувката е благодат и стихия. Ако се възползвате умело от нея, „запалените искри" ще ви мотивират да създадете трайна връзка, но ако изгубите контрол над себе си - ще изпепелите всяка надежда за постоянно съжителство. „Така е - ще кажете, но как да го накарам пръв да ме целуне? Какво да направя?" Няма проблеми. Цялата философия, на "Любовна тактика" се заключава в идеята, че за да успеете във вашето романтично начинание, трябва да действате, а не да реагирате на чуждото действие. Когато другият не е склонен да покаже чувствата си, вие бъдете активната страна. Няма значение дали сте мъж, или жена, ако вече сте положили основите на доброто приятелство и уважение. Без значение е кой ще поеме инициативата. Все някой трябва да направи първата стъпка! Експертите по брачни въпроси често откриват, че представителите на по-силния пол очакват жената да е по-активната страна!
Уверете се, че другият се чувства добре с вас и започнете с лишен от открити сексуални намеци контакт. Кой не мечтае за топлината на едно нежно докосване? Понякога вашият любим може да се чувства неловко, когато дарява или получава ласки. Защо, ще запитате? Ами защото някои хора просто не са свикнали с физическа близост. В такъв случай, постепенно го накарайте да „свикне". Как? Като напредвате много търпеливо. Започнете с леко докосване по време на разговор. Постепенно увеличавайте продължителността и честотата на контактите. Гърбът, раменете и ръцете са „по-безопасните" зони, които можете да докосвате, без да поемате риска от някоя неочаквана емоционална реакция. Разбира се, в края на краищата, трябва да пристъпите към същността на нещата. Когато целунете другия, не се дръжте сякаш „опитвате водата" внимателно потапяйки пръстче след пръстче. Просто го направете! Действайте, сякаш сте взели решение и за вас е без значение дали другият ще отвърне на целувката ви. Нека изглежда като игра - една закачка, едно предизвикателство... Е, не е толкова страшно, ако другият не ви отвърне. (Между другото, добре е първите целувки да са по-къси и нежни. Една дълга, страстна, оставяща ви без дъх целувка в началото може да доведе до краткотрайна, бурна и изпепеляваща страст! Направете всичко на шега и не го вземайте толкова на сериозно.) Какво ще се случи, ако любимият човек не отвърне на целувката ви? Всичко е наред! Не се предавайте! Нима не можете да си откраднете една целувка? Това е част от любовната игра, чиято цел е да ви предразположи и да разпали страстта.
Помнете! Успехът в любовта (а и във всяко друго начинание) зависи от решимостта ви да действате, без постоянно да се съобразявате с мнението на другите. „Любовна тактика" не е ръководство, посредством което ще анализирате хората, за да разберете дали ви харесват. Тя е активна система от правила, с които ще спечелите любовта им. Какво да предприемете, ако вашият любим не отвърне на ласките ви? Просто продължете разговора, сякаш нищо не се е случило. Когато се разделите, в спокойните мигове на размисъл, семената на желанието ще покълнат. Човекът, когото обичате, ще започне да си представя какво би се случило, ако... И следващия път ще го направи! Ако отвърне на целувката ви, продължете, но не прекалявайте! Вие я прекъснете. По-добре е да оставите другия жаден за още, отколкото преситен! Защо? Защото ако се увлечете и той сложи край, ще намалите влиянието си над него. Вие сте този, който поема инициативата и вие трябва да я завършите. Умело насочвайте любовната игра. Това ще накара вашия партньор да обезумее от желание.
Що се отнася до по-страстни интимности, които често желаем и в които нерядко се впускаме, ще откриете, че те не са обект на тази книга. Препоръчително е да ги избягвате, докато не сложите брачната халка. може би не това искате да чуете, но опитът потвърждава мъдростта на нашия съвет. Дори исторически и социологически погледнато, хората в страни със строг морал се радват на по-щастливи бракове. Интимните привилегии - традиционно запазени за брачния период - са по същество примамките и съблазните на брака! Ако си позволите по-голяма сексуална свобода, на практика ще ги „прахосате" и цената ви в очите на другия чувствително ще падне. Това ще намали шансовете ви да затвърдите и разбиете истински чувства на привързаност. Някой от двама ви ще се окаже измамен и едва ли ще изживеете съвършената романтична любов, която ще ви направи истински щастливи. И все пак, често двойките се впускат в „горещи" отношения, без да съзнават вредата, която си причиняват.
Не се заблуждавайте - крайната цел на „Любовна тактика" е да ви помогне да спечелите любовта на човека, когото харесвате, и връзката ви да завърши с щастлив брак! Най-възнаграждаващата любов е тази, която съществува чрез институцията на брака. Но ако прибързано отдадете сърцето и тялото си на другия, без да покажете, че държите на брак, неволно ще провалите усилията си за постигането на тази цел.
Сексът преди брака е често срещано явление в съвременното общество. Но, само се огледайте! Нима нещастната любов не е също толкова често срещано явление? Сексът преди брака не е опасен, защото е отричан. По-скоро е отричан, защото е опасен! Той определя разликата между временните и трайните взаимоотношения.
И все пак, не се отказвайте от целувката, ако искате да задълбочите романтичната връзка. Ако проявите благоразумие, целувката ще ви сближи още повече с онзи, когото обичате!

Папка: Любовна тактика | Посещения: 2135 | Ченълинги
Контакт          3.21.100.34