Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:35
31.03.2023
Петък
3.236.209.138


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Хирон


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


От Хирон до Нибиру

Да, Хирон се върна и необичайното лечителство прогресира. Но има още една пречка, която остава - страховият комплекс, който се корени в убеждението, че хаосът не може да бъде избегнат, ако нашата мъжка същност не контролира света. Този капсулиран страх е застинал дълбоко в така нареченото западно мислене. Благодарение на катаклизма през 1500 г. пр. Хр. било втълпено, че свободната жена е разрушител. В моето проучване, което изложих в "Хроники на ума", изригването на Санторини Тера през 1500 г. пр. Хр. се случило след продължителна фаза на сеизмична нестабилност. Самото изригване създало цунами или приливна вълна, която помела бреговете на Гърция, Мала Азия и вероятно Египет, с височина на вълната около 300 фута, според съвременните океанографи.

Много съвременни изследователи смятат, че Санторини Тера създала вълната, която заляла египтяните, докато преследвали евреите, по време на масовото емигриране от Египет. Археологичното проучване на Егея показва, че едва 2 % от населението на Егейския басейн било ликвидирано. Затова ние знаем, че географската област, описана в похода на Язон, била опустошена. Това вулканично изригване може да е било най-голямото за период от 100 000 години и е много вероятно да е имало големи промени в климата и други земни изменения още стотици години напред. Според мен това огромно бедствие съживява първичните страхови комплекси, породени от дълбоко запечатените спомени от изместването на полюсите, континенталния дрейф и потъването на Атлантида.

Време е да преодолеем този древен страх и именно астрологията може да ни предложи указание за постигането на тази цел.
Интегрирането на нашите емоции, тела, умове и души, със силната подкрепа на Хирон, започва. И тъй като Хирон е мостът към външните планети, време е да обсъдим една друга външна планета, която съм сигурна, че е ключът към изцелението на страховете комплекси, произтичащи от катаклизъма през 1500 г. пр. Хр. Тази планета, с 3600 годишен орбитален път във и извън нашата Слънчева система, ще бъде наречена "Нибиру" засега, тъй като това било нейното име в древните шумерски писания.
Основният изследовател на тази планета, Закария Сичин, официално поискал да и бъде дадено нейното предишно име, след като била видяна със съвременни телескопи. Първата книга на Сичин за Нибиру, Дванайстата планета, била публикувана есента на 1976, точно когато Хирон бил достигнал 1° от Телец, близо до позицията, в която е бил видян, а след това през 1977 книгата станала бестселър. Това синхронизиране във времето е знак, че виждането на Хирон е вратата към този рядък гост.
Забележете как се страхуват хората от промените на Земята и хаоса в климата през 90-те години. Това е очевиден резултат от енергиите, провокирани от срещата на Уран и Нептун в Козирог, след като първо поотделно били в съвпад със Сатурн в Козирог в края на 80-те. Въпреки това, благодарение на синхронността във внезапния научен интерес към Санторини Тера от 70-те и Нибиру в шумерските проучвания, време е да погледнем по-задълбочено на съвременния страх и земните промени. Аз виждам синхронност между катастрофата със Санторини Тера и орбиталната дължина на Нибиру. Ако древните шумерски хроники и интерпретацията на Закария Сичин са точни, сега ние се намираме в средата на същата фаза от орбитата на Нибиру, в каквато сме били, когато изригнал Санторини Тера, преди 3500 години. Наистина изглежда, че доста необичайни земни промени се случват през 90-те години. Не можем да предприемем много по отношение на земетресенията и вулканите, но можем да променим нашето отношение на страх. Отвъд физическия катаклизъм такова огромно освобождаване на тектонична сила също подтиква нашето съзнание към други измерения. Чувствам, че главният урок на тази част от орбитата на Нибиру включва научаването на нови умения, с помощта на които да излезем от крайното идентифициране с физическото измерение. Това завършва с достъп до неуловимите състояния на съзнанието. Малкият ексцентричен Хирон ни учи на това умение. Тъй като културата на Богинята приключила преди 3600 години с издигането на патриархата, не е изненадващо, че наблюдаваме отново появата на Богинята сега.

Време е да изследваме друга планета, появила се в небето - Нибиру, планета, която все още не е видяна официално от астрономите по времето, когато се пише преработеният вариант на тази книга. Сега има много изявления относно все още неидентифицирано тяло, приближаващо се към нашето Слънце, затова сме сигурни, че скоро ще дойде повече информация. Много вероятно е Нибиру да е видяна от сателита на IRAS през 1983 , но сателитът се повредил малко след това. Основната документация за Нибиру идва от двете последни преминавания през перихелия му, през 3600 г. пр. Хр. и 0 година от летоброенето. Според проучванията на Сичин Нибиру има 3500 до 3600-годишна орбита и е трябвало да бъде в нашата Слънчева система около 100 г. пр. Хр. до 100 г. сл. Хр. Аз направих предположение в Сърцето на Христос че Витлеемската звезда е била Нибиру, която изгряла, когато бил въплътен Христос. Тримата мъдреци - астролози - следвали нейния път. Базирах се на факта, че символът на Нибиру, осем-лъчната звезда в шумерските източници, винаги се е използвала като символ на Звездата. Основавайки се на проучване от Ватикана, Тейлър Колдуел описва Звездата като планета в книгата си Dear and Glorious Physician.

Тъй като нямаме официално наблюдение и ефемериди, всичко с което разполагаме, е общото орбитално влияние на Нибиру. Както е документирано в древни източници, Нибиру управлява нашата връзка с "Боговете", съществата, които идват периодически на Земята и влияят върху делата на хората. Има записи за много богове, които посетили Земята, когато Нибиру бил в перихелий през 3600 г. пр. Хр. и 0-вата година. Обаче, тъй като Нибиру действа подобно на всяка друга планета, тези богове ни въздействат през всичките фази на неговата орбита. Нибиру управлява баланса в тази Слънчева система (щом се получат ефемеридите, ще го проуча като управител на Везни в картите), защото изменя баланса в орбиталните модели на другите планети, когато се движи покрай Плутон, а след това се завърта през астероидния пояс. Ни-Би-Ру означава "кръстосваща планета" на шумерски. Тя управлява също връзката ни с "другия", основен проблем на всички отношения от типа Аз/другия, защото другият, с който трябва да свикнем, са извънземните. "Близки срещи от трети тип" бяха популяризирани, точно когато беше видян Хирон през 1977! Нибиру е източникът на разбиране на просвещението, дадено ни от боговете, каквито са Ищар, Енке, Ану, Мардук, Ра, Озирис, Хор, Изида, Зевс, Кронос, Уран, Прометей, Хирон и Йехова. Нибиру управлява циклите и качествата на контактите с тези богове, които идват, за да обучат човечеството за добро или лошо. Изглежда, като че ли тези посещения се увеличават в наши дни. Каквото и да са, те винаги са били сили за радикална промяна, дори и със Земята. Ние усещаме, че идва нещо голямо.Както можете да видите на илюстрацията, според древни шумерски източници, проучени от Закария Сичин, Нибиру достигнал своя афелий около 1600 г. сл. Хр. и сега се движи в близост до нашата Слънчева система. Според хелиоцентричната система това означава, че неговото влияние върху нас нараства. Освен действителната физическа интервенция на боговете аз забелязвам, че много хора все повече се приспособяват за връзка с 4-тото измерение, измерението отвъд нашето 3-то измерение, което фиксира съзнанието ни във времето и пространството. Следващото 4-то измерение е достъпно чрез чувствата и с помощта на "резонанс" в нашата фина енергийна система от чакри. Тъй като Хирон ни учи да лекуваме и да се настроим с помощта на нашите фини енергийни системи, изглежда че достъпът към нефизичните същности ще последва естествено от финото енергийно пробуждане. Виждам много знаци, че това се случва, че се усилва и че боговете може да са в нашите собствени тела и ние не трябва да изследваме небесата със сребърни космически кораби.

Мисля, че Нибиру ще бъде видян и че астролозите скоро ще започнат да работят с тази парадигма. Тъй като сме в същата фаза на неговата орбита, както когато изригнал Санторини Тера, съществува голяма възможност за промени в Земята и ще има голям страх от контакти с извънземни или от земните промени. Както Хирон ни помага да достигнем измеренията отвъд физичното, а Нибиру вероятно е някакъв вид нефизичен дом, така голяма част от нашата съдба е да се научим как да бъдем по-малко физични. Хирон е ключът към това познание и астрологическата работа с него предлага път отвъд физичния капан. Той ни показва как да съществуваме в тялото, бидейки във връзка с много други сфери. Това ни позволява да проучим астрологичното влияние на Хирон.

Папка: Хирон | Добавил: Пим (06.02.2009)
Разгледан: 3055
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.209.138