Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:09
31.03.2023
Петък
3.236.209.138


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Хирон


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Първите квадратури на Хирон - 1991 и 1992

Големият въпрос е ще станат ли хиротичните сили наистина новата парадигма на лечението? Ще придобием ли способност да създаваме реалности, предприемайки поход? Ще придобием ли способността да лекуваме с нашите умове и да използваме фините енергии и наново появилата се жизнена сила чрез балансиране на нашите мъжки и женски страни? Отговорът е, че това се случва със шеметна скорост от 1977. Развитието на хомеопатичното лечение, вибрационната медицина, желанието за една просветлена смърт, техниките за създаване на реалности с мисъл, астрологичните съвети, новите форми на лечение на тялото и връзката с нефизичните измерения са забележителни.
Хирон управлява сливането на тялото с ума, което може да бъде наблюдавано във възникването на лечителските терапии на тяло/ум от 1977. Аз поздравявам невероятния напредък, който отбелязват биотерапевтите, прилагайки своите разнообразни техники - от ролфинг до Рейки. Често дори те са изумени, когато поставят ръцете си върху тялото на пациента и се появи силна вибрация или клетъчната памет за някакво минало пристрастяване. Склонна съм да работя най-вече със съзнанието като средство, което променя физичната реалност. Нека се концентрираме върху това, което се е проявило по време на първата квадратура на Хирон, за да акцентираме върху удивителния прогрес, който сме отбелязали.

Първата квадратура на Хирон от 3° Лъв към собствената му рождена позиция (по време на откриването му) - 3º от Телец - е станала през август 1991 г. и след това Хирон е бил в бавно ретроградно и стационарно движение и е бил в точна квадратура към своята рождена позиция от март до май, 1992. Хиротичната енергия се проявила на структурно ниво, тъй като първата квадратура на една нова планета винаги разкрива лайтмотива на новото тяло. Например по време на първата квадратура през август 1991, лекарят Джак Керворкян за първи път използвал своята "машина за самоубийства", за да помогне на неизлечимо болния пациент да умре. Вдигнала се огромна врява около този смел доктор, но дълбоко в себе си, макар че хората мразели да се занимават със смъртта, мнозина започнали да разбират, че сме били използвани като суровина, за да бъде създадена медицината.

Под влияние на тези мощни квадратури на Хирон СПИН станал учител. Алопатичната медицина е позната като много скъпо и жестоко забавяне на неизбежното - смъртта - но тя не предлага изцеление. Междувременно засегнатите от това заболяване преживяват дълъг период от време, през който смъртта ги съпровожда, и те започват да вярват, че смъртта не е краят на съзнанието. От това, което съм могла да наблюдавам, предимно при приятели, страдащи от СПИН, съзнанието се отваря за това, че начинът, по който умира човек, е точно толкова важен, колкото и начинът, по който се ражда. Хората започват да си спомнят, че съществуват много измерения - че ние не сме просто физични - така че ужасното задържане във физичното измерение в патриархалното общество се освобождава. По време на Богинята, която ражда, смъртта няма такава желязна прегръдка. Тя ни посреща, все едно че рециклираме в недрата на земята.
Тъй като сме потопени дълбоко в значението на смъртта, проблемът силно се потулва с появата на официалната медицина - какво да кажем за качеството на вашия живот? Освен при младите индивиди, които са в състояние да издържат на алопатичната медицина и наистина оздравяват след лечението, алопатичната медицина в индустриалните общества обикновено е отблъскващо и нечовешко насилие спрямо тялото по време на последните няколко месеца или години от живота. Осемдесет процента от парите, които се харчат за медицинска помощ, отиват за последните 90 дни от живота, докато милиони деца и млади хора се лишават от основно лечение. С присъща безчувственост се отнасяме ние към възрастните хора, тъй като те преживяват осакатяващи операции в напреднала възраст. А нашите тела са само вектори на нашето съзнание и когато се износят, е време да се преместим съзнателно в следващото. Въпросът не е в живота, а в качеството ва живота. С хиротичното посветено съзнание, състоянието на нашия ум създава нашата физическа реалност. Затова симптомите на истинското остаряване са сигнал за това, че човек желае да се слее с нефизичното. Истински дар за вашата душа е да знаете, че умирате и по време на дългата квадратура през 1992 аз имах чувството, че хората виждат това. Очаквам това уважение към смъртта да се появи като едно мощно ново схващане, което ще се изгражда до опозицията на Хирон към неговата рождена позиция, която ще стане през 1997.

Тъй като хомеопатичната и природната медицина увеличават популярността си с визирането на Хирон, официалната медицина започва да се чувства застрашена. При първата квадратура на Хирон през есента на 1991 FDA оповестява плановете си да унищожи алтернативната здравна индустрия, като направи нейните продукти недостъпни. По време на стационарния период на Хирон през 1992 FDA отправя постоянни публични заплахи към движенията за алтернативна медицина, но лечителите дават сериозен отпор. Все пак ние като че ли сме отишли доста далече, знаейки, че умът и емоциите са главен фактор за едно физично заболяване, така че сме в състояние успешно да оборим официалната медицина. Тази битка ще ескалира и ще достигне връх през 1997, но гигантът като че ли е подценявал доста дълго своя малък странен съперник до разгръщането на алтернативните движения. Ако предположенията в тази книга са правилни, ние ще живеем в прекрасно съжителство между алопатичната и алтернативната медицина през 2027 година, когато Хирон ще се възвърне в своята рождена позиция на 3° от Телец.

Тъй като хората са започнали да откриват как да създават реалностите, които желаят, старите господстващи структури стават нецивилизовани. Онези от нас, които са развили ума си над този на влечугото, наблюдаваха как старата господстваща динамика извърши една порочна и "чиста" война, наречена "Пустинна буря". И тъй като хората виждат, че странните промени в климата и земята са естествена последица от бруталния и господстващ патриархален ум, те ще изследват собствените си мисловни модели, търсейки причините, които унищожават Земята.

Папка: Хирон | Добавил: Пим (05.02.2009)
Разгледан: 2060
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.209.138