Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:52
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Изключения


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Липса на планети в дадено Качество в Хороскопа

Ние търсим компенсиращи фактори в домовете на живота, материята, връзките и края, когато липсват планети в даден елемент, като преглеждаме ъгловите, следващите или падащите домове, когато откриваме, че липсват планети в едно от качествата. Съществуват четири елемента, но само три качества, така че е по-малко вероятно да намерите човек с качество, в което липсват планети, но има наличие на такива в съответстващ на това качество дом, които да компенсират тази липса - но съществуват и такива хороскопи.
Ако си припомните основните ключови думи за качествата, можете да си представите какво би могло да се случи, ако някое качество липсва изцяло в хороскопа. Ако отсъства кардиналното качество - инициативата, действието, бързината, пионерския дух, амбицията и пламенността отстъпват място на "Остави Джордж да го направи!", каквото и действие да предприеме, този човек по-скоро се мотивира от самосъжаление, "Нищо не ми е наред", отколкото от истинско чувство за посока или преимущество. От друга страна, ако този човек има възможност за творчески стремеж или духовна ангажираност, той може да отиде по-напред от много други, които са толкова заети, че им остава твърде малко време за това. Изнудвачът Бруно Хауптман, е добър пример за типа "Нищо не ми е наред"; философът Менли Палмър Хол представлява последния тип.
Ако в едно качество липсват планети, но е разположено на Асцендента, както видяхме при тези с липсващ елемент, отново изглежда, че индивидът прекалено компенсира тази липса. Актрисата Барбара Стрейзанд няма планети в кардинални знаци, но има Асцендент в кардинален знак (Овен) и би било трудно да намерим по-активна, енергична, амбициозна и предприемчива личност.
Индивидът, в чийто хороскоп има акцент върху фиксираните знаци е стабилен, решителен, съсредоточен в пътя си, може би малко инат, но лоялен и надежден. Той напредва бавно, но сигурно. Когато липсват планети във фиксираното качество, индивидът ще бъде лишен от способността да вижда през нещата. Той може да е пробивен, дързък и с големи идеи, но някой друг обикновено трябва да довършва започнатото от него. Въпреки липсата на стабилност, когато се изживява позитивно, той може да бъде по-свободен от другите, по-малко обременен от своя собствен товар, способен да осъществи промяната безболезнено. Актьорът Ерол Флин, певецът Нелсън Еди и поетесата Елизабет Барет Браунинг са само някои примери. Когато липсват планети в променливото качество, на индивида може да му липсва многостранност, адаптивност и променливост. Това може да покаже, че той е много стабилен и концентриран в една посока до втръсване, твърде установен по своя път, изискващ другите да са перфектни като него. От друга страна, променливите знаци като група са много ангажирани с другите, почти зависими от тях; ако тази необходимост отсъства това освобождава индивида да бъде себе си, да се развива и еволюира по своя собствен път, без да се тревожи какво ще кажат и мислят другите. Цигуларят Йехуди Менухин, вундеркинд на 9 години, служи като добър пример. Той е един от най-големите цигулари на века, но също и един от първите прегърнали източната философия и музика, много преди да стане модерно. Друг уместен пример е диригента Артуро Тосканини.

Папка: Изключения | Добавил: Пим (04.04.2009)
Разгледан: 2961
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240