Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:18
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Изключения


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Липса на Планети в Домовете

Това води до обратната процедура по начина, по който боравихме с елементите и домовете. За да компенсирате липсите на планети в домовете на живота, материята, връзките и края, погледнете елементите. Липсата на планети в ъгловите, следващите или падащите домове се компенсира от планетите в кардинални, фиксирани или променливи знаци. Липсата на акцент върху дома не е толкова важна като липсата на акцент върху елемент или качество, но би трябвало да се съблюдава, тъй като всяка липса показва дисбаланс.
Незаетият дом на живота може да покаже липса на вдъхновение или идеализъм, даже определено затруднение в проектиране на бъдещето. В края на краищата ние говорим за първи, пети и девети дом. Пати Хърст служи като един добър пример. Липсата на планети в домовете на материята, често означава личност, която едва има време да реши какво е нейното призвание и има склонност да се заплита в собственото си ценностно усещане. С празни втори, шести и десети дом, индивидът може да бъде насочен към дадена кариера по-скоро по стечение на обстоятелствата, отколкото вследствие на усърдна подготовка. Диктаторът Бенито Мусолини има такава карта, също и губернаторът Джордж Уолас, министърът на нацистката пропаганда Гьобелс и лидерът на култа към наркотиците Тимоти Лиъри. Всички те добре илюстрират наличния проблем. Ако домовете на взаимоотношенията не са заети, ние попадаме на някой, за когото всяка форма на контактуване е нещо незначително. Затова той може да бъде вечния ерген (мома), самотник или даже сираче. Дъщерята на Теди Рузвелт, която е доста ексцентрична, Алис Лонгуьрт, ще бъде един такъв пример. Също и Самюъл Голдуин. Отсъствието на планети в домовете на края може да покаже липса на дълбочина или чувствителност, но много често показва затруднение или даже страх да обърне поглед към себе си, актьорите Дези Арназ И Орсън Уелс, Кралица Елизабет и художникът Винсент Ван Гог представят проблема.
Карта на известна личност без планети в ъглови домове се намира трудно, тъй като ъглите ни подтикват към действие, а без това има малки шансове за слава. Барбара Хътън е един от малкото примери, на които попаднахме и нейната слава се дължеше на богатството на баща й, не на нейната собствена инициатива. Липсата на планети в първи, четвърти, седми и десети дом показва някой, който рядко започва нещо на своя глава, импулсът като че ли му липсва и се нуждае от планети в кардиналните знаци, които да му помогнат да стане действен.
Отсъствието на планети в следващите домове е по-малко сериозно от това в ъгловите и с някои планети във фиксирани знаци в картата, компенсацията е доста улеснена. Все пак, липсва баланс и Т.Е. Лорънс, известен като Лорънс от Арабия, е добър пример за това. Въпреки че е съсредоточен в своята цел, привързан към своите ранни принципи и убеждения, той е чувствал нуждата да скита навсякъде и никъде.
Празните падащи домове отново са далече по-маловажни от празните ъглови и е лесно да се балансират с някои планети в променливите знаци в хороскопа. Липсата ще ни покаже проблеми в такива области като адаптивност, многостранност или подвижност, или някои други думи, които може да изберете, за да представите трети, шести, девети и дванайсти дом. Добър пример ще бъде телевизионния водещ Майк Дъглас.

Папка: Изключения | Добавил: Пим (03.04.2009)
Разгледан: 7653
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240