Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:58
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Интерпретации


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Робърт Редфорд

Ние намираме Северния възел в Стрелец в 5-ти дом на един действен и творчески талант. В случаите на кинозвезди винаги забелязваме, че филмите са намагнетизирани, за да се изразят символично енергиите в рождената карта. В "Състезател по ски спускане” Редфорд играе ролята на олимпийски ски шампион, съчетавайки по този начин влиянието на своя Северен възел в Стрелец с влиянието на Марс (Марс е в съвпад със Северния възел), което накрая му донася златния медал. Стрелец е също знака на комара, който е основната тема в "Жилото". В "Йеремия Джонсън

Редфорд играе ролята на човека под открито небе, отново повтаряйки темата в Стрелец.

Южният възел в 11-ти дом в Близнаци показва предишните мечти и желанието да се опитат всички разнообразни интереси в живота. Той ще дойде в това въплъщение с развито любопитство към всички видове познания. Това, засилено от неговия Северен възел в Стрелец, в съвпад е Марс, ще му даде силна жажда за живот.

С добре изразения огнен триплицитет, той може да изкаже едно разпалено становище, което да увлече другите; и докато Медиум цели в Овен му дава силно въздействие върху младата публика, то неговата Луна в Рак му дава същата сила спрямо по-възрастните. Така диапазонът на магнетизма му е невероятно широк.

Това е един от тези много редки хороскопи, които съдържат голям тригон. Слънце в 1-ви дом в Лъв, Северен възел в 5-ти дом, Медиум цели в Овен и Уран в 10-ти дом, дават на Редфорд един живот, в който светът буквално може да бъде нещо, от което ще извлече полза.

Но ако картата се разглежда в светлината на всички щастливи аспекти, които съдържа, връхната точка в живота на Редфорд ще бъде пропусната.

Възлите в Стрелец-Близнаци винаги показват едно въплъщение на Вестител. Между Северния възел в Стрелец в деканата на Овен и Сатурн в 9-ти дом съществува взаимна рецепция. Това довежда кармата, посланието и мисията в областта на по-висшия ум.

Настоящето въплъщение на Редфорд е в синхрон с това по-висше послание. Той достига огромен успех през 1974, когато радикални възли са в съвпад с транзитиращите Лунни възли по времето, когато "Жилото" става най-коментирания филм на годината. Всичко това се случва докато Сатурн преминава през 12-ти дом, показвайки, че този успех е бил кармичния му дълг.

От времето на Джо Димаджо, Америка е страдала от липсата на герои, с които да се идентифицира. Като резултат, страната преживява невъзможност да постигне успех. Мисията на Редфорд е да помогне за възстановяване на вярата в индивида (Сатурн в Овен в 9-ти дом). И каквито и начини да избира той (Северен възел в 5-ти дом в Стрелец), вселената ще се обедини с него. Нещо повече, колкото по-помпозен е подходът му (изгряващ знак Лъв, Слънце в 1-ви дом), толкова по-добре, тъй като кармичната му задача е да покаже на света как се печели!

Във всеки от филмите си той пресъздава ролята на изключително сериозна личност, насочена към постигане на крайната цел (Луна в Рак прави квадрат със Сатурн в Овен). Винаги съществуват непреодолими несъгласия, които той по чудо превъзмогва. Неговото отношение е такова, че никога не очаква да загуби.

Не случайно кармата на Редфорд достига върха, докато останалата част от света е в дълбока депресия. Той се превръща в символ на човешката способност да преодолее негативните условия на света, в който живее, и да достигне потенциала, с който е бил роден.

Папка: Интерпретации | Добавил: Пим (02.08.2009)
Разгледан: 2549
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240