Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:11
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 3
Гости: 2
Потребители: 1
INANA


 Пими ® » Астрология » Натална » Интерпретации


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Мартин Лутър Кинг

В картата на Мартин Лутър Кинг ние намираме възлите в Телец и Скорпион. Тук кармата на душата трябва да се пренесе от далечното минало насилие в Скорпион в миротворчеството на управлявания от Венера Телец. Южният възел в 7-ми дом показва, че в минали въплъщения тази душа е щяла да страда чрез деструктивните импулси на другите. В този живот е трябвало да се изгради идентификация на Аза (1-ви дом Телец) по един разумен, но не и насилствен начин.

През този живот обаче винаги има такива, които се смятат за негови съветници и които постоянно рикоширали влиянието на Южния му възел обратно към него. С други думи, насилственият мирен ход ще се превърне в бурна схватка в Скорпион, като резултат от идеите на другите. 7-ми дом, който също представлява явните неприятели, попада в Скорпион, който е всичко друго, но не и открит знак. По този начин със своя Южен възел и двете планети в 12-ти дом. Кралят е имал много скрити врагове. Не толкова че не са съгласни с това, което се опитва да направи, тъй като той стои зад Универсалния Космически Принцип, а най-вече става въпрос за начините, по които го постига заради Северния възел в Телец притежава едно огромно търпение и желае да работи върху нещо бавно, докато Южният възел в Скорпион подтиква към коренна промяна в сравнение с вчерашния ден.

Доста интересно е, че неговите възли попадат в двата знака, които са били Слънчевия и Лунен знак на Гаутама Буда, чийто живот представя много подобни принципи. Когато виждаме силно сходство между различни рождени карти, това почти предполага, че различните души може да са получили част от своите знания на едно и също място. В случая с Мартин Лутър Кинг, неговата мисия, определена от Сатурн в 8-ми дом е била да остави един завет на надеждата (Стрелец) за по-ярко бъдеще.

На него му се дават способности да види това чрез своя 9-ти дом и Луна в Риби, в съвпад с Венера. Традиционно Венера в Риби може да се интерпретира като любовта на монаха. Във втория деканат на Риби управляван от Рак се стига до една чиста саможертва, без да се иска и очаква лично възнаграждение. Това е един от факторите в картата, който автоматично показва издигане на Телец-Скорпион поляритета до по-високи нива. В противен случай Азът щеше да е твърде алчен заради Асцендента и възела в Телец, за да може мисията на преподобния Крал да бъде завършена. Така Луна и Венера в Риби заедно със Сатурн в Стрелец, изваждат начина на живот от физическото равнище, като му придават една по-висша осъзнатост и неосезаемост.

Тао квадратът между Сатурн-Луна-Марс показва, че това е рождена карта с огромна сила, което най-вече се манифестира чрез Сатурн в 8-ми дом в Стрелец (в деканата, управляван от Лъв), символизирайки смъртта на героя мъченик, което вдъхновява едно обновление в душите на другите. Този Сатурн е също една от точките на неговия голям тригон, включващ Юпитер, Нептун и Сатурн, показващ как живота и смъртта му ще бъдат повлияни от външни обстоятелства.

В неговия 5-ти дом, на творчеството, намираме Нептун в Дева, образуващ тригон със Сатурн в Стрелец. Първо, тригонът между Сатурн и Нептун показва, че това е трябвало да бъде едно много важно въплъщение; и второ, Нептун в Дева е трябвало да го подпомогне в създаването на идеалната мечта. Той е трябвало да остави впечатление, че ако човек е в състояние да повярва в нещо (Нептун) той може да работи (Сатурн), за да го осъществи.

Юпитер се намира в 12 дом в картите на онези души, които вече са получили своите вътрешни уроци на по-високо ниво.

Те идват в този живот с дълбоко вътрешно чувство на мъдрост и справедливост.

Плутон в 3-ти дом показва способността на индивида да бъде динамичен комуникатор, достигайки до хората на подсъзнателно ниво, където суровото чувство (Рак) е в своя чист вид. За да може да бъде завършена цялата мисия, останалата част от рождената карта трябва да показва обсега на виждания, перспективи и равновесие. Опозицията на Марс със Сатурн говори за древни учения от миналото (Сатурн е в Стрелец, знакът на философията и дома на завета), а също какво би трябвала да се направи за бъдещето (Марс е в Близнаци и е в съвпад с Асцендента на картата на САЩ).

Тази опозиция на Сатурн с Марс говори също за постигане на баланс между безпокойството на младостта (Марс) и мъдростта на зрелостта (Сатурн). Разположението на планетите е във 2-ри и 8-ми дом, като личните ценности се противопоставят на ценностите на другите. Марс обикновено се превръща в кръстоносец, когато е в Близнаци или Водолей и тук намираме Меркурий във Водолей във взаимна рецепция с Марс в Близнаци. Освен това, те са в тригон, давайки на преподобния Кинг ясна възможност да изрази своето послание относно бъдещето (Меркурий във Водолей в 10-ти дом) посредством словесни действия (Марс в Близнаци във 2-ри дом, дома на ценностите).

Посредством неговия Уран в Овен в 12-ти дом е трябвало да постигне ясното съзнание за едно ново начало и със своето Слънце в Козирог би посветил целия си живот на тази цел. Тъй като Луната управлява паметта, а неговият Меркурий (планетата, чрез която идва посланието) образува аспект с Луната във Водолей в картата на Америка, можем да сме абсолютно сигурни, че неговото послание непременно ще бъде запомнено.

Връщайки се на равнище душа и към позицията на неговия Северен възел в Телец в 1-ви дом, това въплъщение му е трябвало, за да изгради схващане за принципите на съзидателната любов и хармония. Със сигурност това с било едно забравено послание от миналото (Козирог), което е трябвало да бъде затвърдено в човешкото съзнание именно по време на неговото въплъщение.

Папка: Интерпретации | Добавил: Пим (04.08.2009)
Разгледан: 2363
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240