Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:40
16.06.2021
Сряда
35.173.234.169


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Интерпретации


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Махатма Ганди

Тук сме свидетели на мощното въздействие на Северния възел в Лъв. Неговият 10-ти дом обхваща 3 зодиакални знака, което е причина за огромната сила на Ганди при преодоляване на пречки, а това в края на краищата му е спечелило репутацията на истински титан сред хората.

Лъв символизира победителя дори в неговия подчинен живот на служене (Слънце във Везни в 12-ти дом, Нептун в 6-ти), Ганди е имал възможност да влияе върху умовете на над 20 милиона мъже, жени и деца без дори "да си повдигне пръста".

Юпитер в съвпад с Плутон връзката в 7-ми дом определя монументалната задача, която е трябвало да изпълни за другите. За да направи това, той е трябвало да пожертва напълно личните си желания (Нептун в Овен в 6-ти дом).

По време на неговото раждане Индия е била изцяло разделена поради вековното британско управление. Буквално хиляди секти и конфликтни групировки пречели на страната да достигне обединение. Кръвопролитието по Улиците било нещо обичайно, тъй като всяка фракция се борела за надмощие. 4-ти дом показва начините, по които човек вижда своята родна земя и под влияние на своя Южен възел Ганди е щял да види как индивидуализмът на Водолей с всичките му негодувания срещу каквато и да било заповед е бил убийствен за страната, която обичал толкова много.

В една страна, била свидетел на толкова много насилие, какво добро може да се постигне с още по-агресивен подход? Чрез своето Слънце във Везни, Ганди избра противоположния път.

В началото на живота си той бил преуспяващ и проспериращ адвокат (Сатурн в Стрелец във 2-ри дом), но в края на краищата не могъл да пренебрегне далеч по-великата мисия, която трябвало да стане негова съдба. Под влияние на същия Сатурн в Стрелец в деканата управляван от Овен, той трябвало да се стреми към освобождение чрез обединение. Винаги предан на принципите на своя Северен възел в Лъв, той се стремял да сплоти всички фракции (Слънце във Везни, което е в падение), които не били в хармония.

Ние намираме доказателство за мъченичество, присъщо за знака Лъв посредством влиянието на Луна, Северен възел и Медиум цели, Ганди е имал съвършеното желание да се опита да обедини Индия без чужда помощ, използвайки себе си за пример на другите.

Той работил дълго и усърдно върху разрушаването на всички по-низши елементи от собственото си същество, с пълното разбиране, че преди да преобразиш една нация, трябва да завоюваш себе си. Чрез трите планети в Скорпион в 1-ви дом, той почти постигнал смъртта си, докато се опитвал да трансформира ината на другите (Юпитер в съвпад с Плутон в 7-ти дом, в опозиция на Венера в съвпад с Марс в 1-ви дом).

Накрая гладните стачки на Ганди придобили световна известност. Неговият метод на пасивно противопоставяне (Южен възел във Водолей, Слънце във Везни в 12-ти дом) не бил вече безсмислен, а щял наистина да освободи цялата страна, а също щял да се възприеме за в бъдеще като основен метод на политически протест по целия свят.

Южният възел на Ганди във Водолей показва предишни животи, в които той развил концепцията за човешко разбиране. Заради Слънце във Везни в 12-ти дом, което ускорява неговата минала карма, той ще се противопостави на всички форми на насилие в сегашното въплъщение.

От една просперираща професия през младостта си, Ганди напуска света само с три неща - оризова купичка, препаска и очила! Ако не беше неговата безгранична скромност, той никога нямаше да може да постигне мисията си чрез влиянието на знака Лъв. Със сигурност неговият живот изобразява този, който е спрял да превзема!

Папка: Интерпретации | Добавил: Пим (06.08.2009)
Разгледан: 3131
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          35.173.234.169