Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:29
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Интерпретации


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Кристин Йоргенсон

В радикса на К. Й. намираме възлите в Рак-Козирог, което положение винаги е показателно за промяна в хормоналния баланс. Южният възел в Козирог в 4-ти дом ще покаже, че ранните години на Кристин в този живот са повлияни от опитите да се продължат предишните модели на мъжко доминиране. Тъй като Козирог показва ролята на бащата, ще има много душевни спомени за живеене според мъжките очаквания. В процеса на съзряване индивидът има склонност да се обляга повече на 10-ти дом, отколкото на 4-ти и правейки това Кристин ще се изправи срещу Северния възел в Рак, който като контраст дава особена женственост. Управляваният от Луна Рак, позволява свободно изтичане на женските чувства, докато Южният възел в Козирог има склонност да блокира нормалния емоционален поток.

С двата възела в Кардиналните знаци се бележи ново начало. Тъй като Козирог е знак за довеждане на нещата докрай (управлява портите на смъртта, през които душата напуска тялото) и тъй като Рак контролира раждането, ние можем да видим, че тази душа в текущото въплъщение завършва един начин на живот, за да може да стартира по нов път. Плутон в съвпад със Северния възел показва, че това е една цялостна трансформация и е първия показател, че ще бъде от сексуален характер. Самият Северен възел е в деканата на Скорпион в Рак, което отново сочи сексуалността като колело на обновлението.

Мисията на живота, както показва Сатурн, също се определя от Скорпион, но тук това е по-скоро символично, отколкото сексуална трансформация. Със Сатурн разположен в 3-ти дом и Плутон в 10-ти тази промяна няма да бъде само "монументална, а пълният сблъсък ще бъде предаден на масите. Интересно е, че Сатурн е в деканата на Рак в Скорпион, докато Плутон и Северният възел са в деканата на Скорпион в Рак - един вид взаимна рецепция, показваща, че трите планети наистина работят заедно.

Останалата част от картата показва как душата ще постигне тази промяна, а също как обществото би реагирало на това. Опозицията на Луна-Плутон показва, че промяната ще бъде не само публична, но също ще предизвика голяма полемика. Много хора са имали операции за смяна на пола, но само Кристин Йоргенсон е била предвидена като вестител, давайки на обърканото общество да разбере, че такава промяна е не само възможна, но също желателна и подходяща за всички онези, страдащи от подобни чувства.

За да се осъществи това, душата на Кристин избира да бъде родена със слънчев знак Близнаци в 9-ти дом и Слънце и Меркурий в неговия господстващ знак. Тук е важно да се разбере, че докато Близнаци е бил необходим

слънчев знак, за да се провъзгласи идеята, то ако не е бил разположен в 9-ти дом (на независима мисъл и отношения), склонността на Близнаци да бъде повлиян от другите е можело да бъде достатъчно силна, за да предотврати напълно такава нетрадиционна операция.

Съвпадът на Марс-Уран също е показателен за сексуални промени. Както Марс (секс) е в падение в 6-ти дом, който толкова често дава операции, съвпада показва, че сексуалността ще играе голяма роля в сферата на здравето. По същото време Уран в 7-ми дом показва, че Кристин ще трябва да промени напълно своите идеи, засягащи брачния партньор. Тук също намираме подчертана сексуалност, тъй като Уран попада в деканата на Скорпион в Риби.

Юпитер във Водолей, в тригон с Медиум цели показва добър късмет в това преживяване, което е ново и различно, авангардно за времето си. Тъй като Юпитер е планетата, която ни донася нашата истина, а Водолей е знака, който винаги е строго индивидуален, Кристин би трябвало да се отдалечи от нормите на обществото, за да достигне своята собствена по-висша мъдрост.

Нейната Венера в Овен в 8-ми дом показва ново начало в областта на любовта и секса, както и едно свежо начало в изживяването на женските принципи.

Луната в Козирог, която е в заточение и е чувствителна дори към най-леките негативни вибрации, се превръща в мощна обновителна сила, помагайки да се завърши тао квадрата на Венера към двата възела. Дълбоките вътрешно емоционални реакции в детството ще причинят толкова много дискомфорт, че Кристин ще бъде принудена да положи едно ново начало чрез точката на тао квадрата, която попада в 8-ми дом (сексуално прераждане).

По-нататък е имало друго поощрение да направи това чрез Нептун в тригон с Венера от 11-ти дом към 8-ми дом, което е можело да провокира мечти за това какво ще е усещането да бъде жена.

Виждаме, че цялата карта се обединява от възлите, така че душата да има импулсите и възможностите да излезе от своята карма.

Папка: Интерпретации | Добавил: Пим (03.08.2009)
Разгледан: 2009
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240