Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:24
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Интерпретации


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Едгар Кейси

Тук възлите са в Риби-Дева и Северния възел е в 7-ми дом в съвпад със Сатурн. Това пресичане е нашия първи показател, че кармата и мисията са синхронизирани.

Южният възел в 1-ви дом показва, че в това въплъщение душата не е тук заради себе си, а заради целта да посвети живота си чрез саможертва (Риби) в името на другите (7-ми дом). Това се потвърждава допълнително чрез повечето планети в западната част на картата.

Риби е знака на космическото съзнание, докато Дева е знака на ограниченото съзнание. Делото на живота му ще бъде да научи (Сатурн в съвпад с Меркурий), че съществува нещо повече (Северен възел в Риби) от чисто механичната природа (Южен възел в Дева), чрез която човек гледа на себе си (1-ви дом).

За да извърши това, четири планети от Риби придружават Северния възел, давайки на картата по-широка перспектива за вселенско разбиране. За да може да се настрои към по-неуловими физични трептения, Кейси трябва да бъде една спокойна натура и това се подпомага от Венера в Риби.

В началните текстове на светската астрология, Меркурий в Риби е представен като неблагоприятен, даващ невъзможност за ясна мисъл. Когато обаче се работи на по-високи нива, както несъмнено прави Кейси, се предполага неограничен поток от идеи, както и космични послания. Съвпадът на Сатурн и Меркурий показва, че тези иден трябва да се използват за хуманни цели.

С три планети в Телец, Кейси е бил подвластен изключително на Венера-Нептун, което става причина за неговото желание да захвърли живота си на жертвения олтар, така че цивилизацията да може да направи още една стъпка към разгадаването на онова, което се е считало за неразбираемо.

Плутон, планета която управлява неизвестното, както и групово мислене, е разположена в дома, свързан с кариерата му като е в съвпад с Луната. Този съвпад е винаги знак за психическата насоченост. Освен това Луна, която екзалтира в Телец е в съвпад с Нептун, което по-нататък увеличава неговата възприемчивост. Тези три планети в Телец ще настроят Кейси до такава степен към другите сили в света, че понякога ще се чувства неудобно в нормалния живот.

Интересното е, че когато говорим за Риби, посланието не е истинско послание. По-голямата част от света днес, която се интересува от физическите феномени и духовното развитие, разглеждат Кейси като водеща личност, която служи за пример. И въпреки това те следват грешното послание.

Тъй като неговата работа е толкова задълбочена и привидно необикновена, хората имат склонност да проследяват по-скоро чудесата, отколкото посланията. Исус е извършил чудеса само за да изостри апетита на хората към Небесното царство.

Оттогава духовните водачи са имали силата да извършват чудеса, за да привличат иначе безразличното ухо на света към по-висшата музика. Със съвпада на Сатурн-Меркурий и Северния възел в 7-ми. дом в Риби Кейси е бил тук, за да предава урока за брака. Той живеел заради своя брак и считал това за най-важното нещо в живота си, извън всякакви чудеса, които е извършвал. Той блести като пример за това, че няма нещо по-велико от способността да подчини себе си на другия. По-нататъшното заключение е, че женитбата никога не с пречка към духовно израстване или физическо развитие. Цялото му кармично дело е било да предаде на хората стойността на Вселенската Любов (Венера в Риби в 8-ми дом).

Това послание е толкова важно за човечеството, че на Кейси се дава също Уран в 1-ви дом, така че неговото динамично влияние да бъде изключително мощно. Въпреки това той никога не е използвал сила заради самата сила. Чрез влиянието на Южния възел в 1-ви дом ясно е съзнавал деструктивните импулси, стимулирани от егото и учел, че човешкото его продължава да създава и пресъздава кармата, която донася със себе си.

Когато разглеждаме една еволюирала душа, Южният възел в Дева представя предишното житейско пречистване. Освен това с толкова много планети над хоризонта, особено Луна в 9-ти дом, за изчистването на по-голямата част от своята карма се е погрижил преди това въплъщение.

Може би единственото отрицателно нещо в цялата карта е съвпада на Марс и Юпитер в 5-ти дом, което на моменти малко грубо го е изблъсквало напред (Рак). И все пак това му е било необходимо, за да създаде толкова монументален труд, че неуловимите моменти в неговото послание (Риби) да бъдат осъзнати впоследствие..

Чрез своя 8-ми дом и Слънце в Риби е трябвало да предаде на човечеството един завет, така че някога човек да узнае, че всички негови страдания са пряк резултат от собствените му действия.

Папка: Интерпретации | Добавил: Пим (01.08.2009)
Разгледан: 3064
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240