Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:29
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Елементи


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Дисбаланс на Огън

Ако огнените знаци в хороскопа не са акцентирани, липсва огнена енергия и най-вероятно храносмилането страда. Отсъствието на огън обикновено се изразява в липса на одухотвореност, склонност да не се вярва на живота. Радостта от съществуванието често пъти забележимо отсъства, човекът е лишен от вяра и оптимизъм. Самоувереността също е ниска, нерядко се наблюдава склонност към отчаяние и липса на ентусиазъм пред изискванията на живота. Предизвикателствата нерядко плашат тези хора, трябва им повече време, за да преодолеят съществени житейски проблеми, защото остатъчните психологически ефекти остават дълго след като преживяването е достигнало кулминацията си. Липсата на огън почти винаги сочи голям проблем в начина, по който човекът се изправя пред живота. Усилените физически упражнения стимулират огнената енергия и са много препоръчителни за подобен тип хора.
Необходимо е храненето да се наблюдава специално, особено ако на човека му липсва и земя, защото няма да има сили да смила тежки, концентрирани храни. Всичко, включително упражненията и храненето, трябва да се прави умерено, за да не се изтощава и малкото енергия, която индивидът притежава. Но същите хора често са много търпеливи и един силен акцент върху Марс или Слънцето може донякъде да компенсира нещата.
Акцентираното присъствие на огъня рядко става проблем за индивида, освен ако не е много късно да се направи нещо. Това може да се изрази като „пресилване с работа", човекът остава празна черупка, особено ако злоупотребява с алкохол или наркотици. Подобни хора по-скоро са изключително активни, неспокойни и непременно искат да направят така, че нещо да се случва в света. Прекалено многото огън може да доведе и до проблеми с околните, защото импулсивността, егоцентричността й необузданото желание да действат директно на всяка цена нерядко прави тези хора изключително напрегнати и груби в отношенията си към другите. (Това би било пречка, ако в хороскопа има много вода или въздух.) Ч. Картър оценява този дисбаланс по следния начин:
При външен натиск тази сила става неконтролируема и кара хората под нейна власт да станат диви, размирни, склонни към екстравагантност и преувеличения, страстни и безразсъдни, прекалено самоуверени и снизходителни към себе си. Получаваме примитивни черти и ясна тенденция към екзалтация на егото, самонадеяност, суетност и любов към помпозността и грандиозността.
В най-добрия случай хората, силно настроени към огъня, са себемотивирани първопроходци и често пъти успешно започват и пропагандират нови начинания, проекти и идеалистически авантюри, изискващи огромна отдаденост, смелост и енергия.

Папка: Елементи | Добавил: Пим (06.03.2009)
Разгледан: 2683
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.236.47.240