Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:38
24.05.2024
Петък
3.215.16.238


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Астрология » Натална » Асцендент


Асцендент [45] Елементи [7]
Хирон [9] Планети [23]
Изключения [5] Интерпретации [10]
Върхове на Домовете [12] Зодиакални знаци [5]
Рождени Аспекти [26] Рождени Домове [25]
Господари на Домовете [12] Целенасочено Тълкуване [8]
Аспекти на Слънцето [10] Аспекти на Луната [9]
Аспекти на Меркурий [8] Аспекти на Венера [7]
Аспекти на Марс [6] Аспекти на Юпитер [5]
Аспекти на Сатурн [5] Аспекти на Хирон [6]
Аспекти на Уран [3] Аспекти на Нептун [2]
Интерсептирани Знаци и Домове [2] Аспекти към Асцендента и МС [10]
Нива на проработка на Планетите [12]


Асцендент Телец

Ако имате Асцендент в Телец, вие по начало притежавате големи потенциални възможности. Присъщото ви чувство на топлота и обич създава един свободен поток между вътрешната същност и външната среда. Може да се чувствате сигурни и стабилни, а не крехки, и вашият голям афинитет към природата ви поставя в пълна хармония с нея. Ако вкорените вашата идентичност в колективната карма, опитвайки се да подражавате на другите, вие лесно може да се придържате към основните мотиви. Може да сте обсебващо заинтересувани от парите до такава степен, че да повярвате, че това е мярка за вашата личностна стойност. Съществува тенденция да се сравнявате финансово с обективното световно богатство. Може да се чувствате неловко. Човекът с този Асцендент може да проявява алчност, без дори да го осъзнава, защото, когато неговият Асцендент в Телец го кара да се идентифицира със света, който е твърде голям, той всъщност се възприема на едно по-посредствено ниво.

Страстта към притежанието с цел сигурност може да стане маниакална. Вие чувствате промяната в света и се опитвате да се прикрепите към нещата и обстоятелствата, които не са свързани с промяна. Колкото повече търсите застой и спокойствие в света, толкова повече ставате зависими от външните обстоятелства относно вашия вътрешен мир. Може да бъдете изключително чувствителни към външната среда, тъй като персонално се идентифицирате с това, което предизвиква хармония или безпокойство. Тъй като Телец се управлява от Венера, вие може да поглъщате доста от заобикалящата ви среда. Може донякъде да приемете качествата на колективната карма. Това, което е погълнато, остава, независимо дали е полезно, или не. Тогава ще ви е трудно да се отърсите от миналите преживявания, от които би трябвало с течение на времето да се освободите. Когато енергията на Телец е вложена във външни фактори, вие бихте могли благодарение на присъщата ви отзивчивост да погълнете, без да искате, проблемите на другите.

Мислейки, че притежавате себе си, вие всъщност присвоявате "парченца" от потребностите на другите хора, които си въобразявате, че са ваши собствени. За съжаление сте по-чувствителни към онези елементи от кармата, които са трайни. Така, в каквото и да се забъркате, то може лесно да ви обвърже. Потребността ви да притежавате неща и хора накрая ви обсебва. И тъй като вашата възпитана и спокойна природа не обича да безпокои външния свят (който сте погълнали в себе си), може да ви е изключително трудно да се възстановите от тежестта на товарите, които са се превърнали във ваша идентичност.

Търсенето на удоволствие чрез красотата, музиката, парите или секса може наистина да завладее живота ви. По този начин вие се опитвате да се уверите във вашата значимост. Може дори да си въобразите, че притежавате нещо от същността на другите, защото подсъзнателно сте погълнали същината от постиженията на другите, убеждавайки себе си, че тези постижения са ваши собствени. Когато направите това обаче, може да станете инертни по отношение на собствените си възможности. Това, което първоначално започва като търсене на сигурност, може накрая да се превърне в несъзнателно фиксиране към сигурността на другите, което в края на краищата ви прави плахи, стеснителни и безполезни в един свят, който притежава повече от това, което се надявате някога да получите.

Съществува разлика между това, да виждате света и да се опитвате да бъдете света. Когато чувствате, че твърде голяма част от света съществува във вас, има малка необходимост да променяте един безполезен начин на живот. Това, което ревностно започвате, накрая се превръща във фалшиво чувство на сигурност, тъй като разделяте своята преданост между колективния Аз, който вярвате, че сте, и личностния Аз, който търси цялост. Опасността от идентифициране със същината на другия или изяждане идентичността на другия може да стане много реална, тъй като търсите пипнешком "перила" в един свят, който се променя твърде бързо, за да може да го проумеете. Интересно е, че при всичките тези усилия вие може да не се доберете до потенциалните възможности в себе си.

Така, ако получите нещо, то всъщност не е ваше собствено, а по-скоро това, което сте си взели или "наели" от колективната карма. За това може да изпитате чувство на безполезност в областта, към която наистина се стремите: вашето право на собственост. Една от най-големите кармични трудности при този Асцендент се случва, когато се идентифицирате с колективното съзнание, тъй като имате склонност да виждате другите не такива, каквито са, а по-скоро като сплотени частици на Аза, който си мислите, че сте вие. Тъй като подсъзнателно знаете, че мисълта, относно парите, ревността и несигурността идва от колективното съзнание на света, вие всъщност може да смятате, че всички други в него се чувстват по същия начин. Така вие се доближавате до другите хора, за да потвърдите своите убеждения. Колкото повече правите това, толкова повече срещате съпротивата на другите. Те ви виждат като инатлив човек, твърдо или упорито отказващ да осъзнае разликите между собственото си схващане и възгледа на другите. Когато това се случи, сетивата ви не работят и вие сте склонни да се обърнете "навътре към себе си, само за да установите, че не знаете как да се възползвате от себе си, защото сте свикнали да идентифицирате вашите ресурси (възможности) и чувство на цялост с външната среда. Когато човекът с такъв Асцендент остане отвътре на вратата на Асцендента, ще открие, че животът има много различен изглед. Вместо да се идентифицирате с колективната същност (която може да се променя понякога, когато нямате контрол над нея), вашата идентичност ще е свързана с възможността ви за изява. Тъй като енергиите от картата се филтрират през Асцендента, управляван от Венера, те хармонично се смесват в едно усещане за плодотворност. Вие виждате потенциала в средата, но личните мисли, действия и чувства се излъчват от това, което разбирате, че реално можете да направите. Чувството на сигурност, което индивидът с този Асцендент търси, идва от постепенното научаване как ефективно да използвате талантите и способностите си в рамките на хороскопа. По този начин светът може да се промени, докато все още изпитвате вътрешна стабилност.

Вие научавате важността на това да обичате себе си в ситуациите и обстоятелствата, които обективно могат да разкрият или не любовта. Чувствата идват от душата и висшата способност да чувстваме води към живот на уравновесена цялостност. Вие може да придобивате или да колекционирате разни неща, както и да трупате много собственост. Но в този случай естетическият усет провокира придобиването на собственост, а не самоцелното използване на тази собственост, за да впечатлите другите. Каквото и да чувствате вътре в себе си (когато идва през Асцендента), вашата вътрешна същност се "заземява" посредством фината, практична любов, която е присъща за Асцендента в Телец. Вие знаете как да накарате нещата да заработят. Човекът с такъв Асцендент може също да се наслаждава на музиката и да я цени, без да има професионални познания. Преди всичко реалният възглед осигурява едни от най-добрите личностни филтри в целия зодиак. Индивидът притежава изявена способност да елиминира цялата колективна карма, която не е благоприятна за изява на вътрешния потенциал. Може дори да забравите за обективните фактори, които се намесват и ви отклоняват от вашата цел. Вие притежавате дара на постоянството и след като веднъж сте предприели определен курс, просто го следвате докрай. Външната среда може да ви предлага изкушения, но те ще бъдат пренебрегнати, ако в крайна сметка нямат стойност. По този начин вашият Асцендент в Телец може да доведе до възприемане на вашето място в света по начин, който ви прави полезен, и накрая може да откриете, че колкото повече правите нещо, толкова повече придобивате способността да го правите. Вместо да се оглеждате за "перила" в живота, за да се хванете, вие усещате здравата почва и знаете какво да направите. Не винаги ще можете да изразите с думи това, което знаете, но притежавате естественото качество да го "излеете". Индивидът с Асцендент в Телец е изключително чувствителен към атмосферните условия и пророчески може да усети начините, по които вибрациите на определен ден ще попречат или подпомогнат това, което е запланувано.
Човекът с Асцендент в Телец притежава усещането за траен смисъл на нещата, което идва от способността да съставя план и да го следва до неговия успешен край.

Ако се идентифицирате с нещо извън себе си, вие ще установите твърде силна намеса в плановете, за да бъдат те резултатни. Само ако останете "отвътре", вие може избирателно да преминете плавно през изменчивите обстоятелства в колективната карма, като същевременно се придържате към вашата първоначална цел. Щедростта е присъща за човек с този Асцендент. Потенциалът на вашата вътрешна същност е притеглен от Асцендента в Телец, така че да може да се прояви. Вашата личност иска да дава и се чувства най-комфортно, когато Може да задоволи другите, давайки им това, което те ценят. И тъй като Телец е знакът на ценностите, вие притежавате инстинктивната способност да познавате нуждите на тези, които обичате. Така придобиването на пари, богатство и цялост е необходимо за изразяването на повече любов и красота в света. Вие знаете как да изразите тези енергии посредством себе си и нещата, които правите, като в същото време държите на нещата, който ценят хората, до чийто живот се докосвате. Единствено, когато върши нещо с любов и дава на другите с чувство, личността с Асцендент в Телец може да бъде себе си.
Папка: Асцендент | Добавил: Пим (04.01.2009)
Разгледан: 6336
Коментари: 0
Само за регистрирани.
[ Регистрация | Вход ]


Контакт          3.215.16.238